- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
ya niye vedalasiyorsunuz simdi. Dogumdan sonra da burda durun. Daha cok tecrube paylasicaz dertlesicez : (((
bu şarkıyı hashande söylüyordu en son doğurdu ona göre..Uykusuz her gece yorgun ölesiyeUyuyabilene iyi geceler bacılar
Inşallah canım :)Insallah. Kuzularla daha guzel olcak hersey
Kızlaaarrrr Muhammet Alperenimin arabalarına koyduk şekerlerimizipark ettik salondaki masaya nasılız ama galeri gibi olduk beşiğinin son süslemeleri kaldı onları da yaptık mı biz tamamız bekliyoruz gelsin oğluş die
ellerimiz de ayni esoba. Burnun da sisti mi
uzak olmasak esim birsey yapmaz ic ice oluruz. Mesela kv kp gelip yil.boyu bizde kalip ogluma bakmak istediler. Baska ev tutalim dedim espri diye gulduler. Esimi de etkiliyorlar bu konuda bn surekli mucadele etmek zorunda kaldim. Ev ev ustune nasil yasanirsa. Tarz dedigin gibi. Kizinin evinde kalamaz 1 haftadan fazla oglunun evini kendinin kbul eder.
bnce porcöz yaptirma simdi kokusu cukmiyor iki gun. Hamileyken zararlidir
amin canım tşk ederim cümlemize nasip etsin rabbim o güzel günleriCok güzeller allah agiz tadiyla dagitmaK nasip etisn ins.
çok hoş olmuş ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallahKızlaaarrrr Muhammet Alperenimin arabalarına koyduk şekerlerimizipark ettik salondaki masaya nasılız ama galeri gibi olduk beşiğinin son süslemeleri kaldı onları da yaptık mı biz tamamız bekliyoruz gelsin oğluş die
ciddimi kızbu şarkıyı hashande söylüyordu en son doğurdu ona göre..
İşte grubun en geniş göbeği. Ellerime tombik demeyin onlar şu anda şiş.
bnim de ikinci. Arasi 2,5 bile degil. Ama az da olsa gelirim. Ne bileyim seviyorum dertlesmeyiCanım gönül tabii onu ister ama malum benim 3 cocuk olacak diğerlerinin de yaşı fazla büyük değil yetisemem gibime geliyor. Yine de hayırlısı tabii
memleket degil de karakter isi bence bu. Yani ben ise basladim gerginim esim bana destek olsun diye beklerken kv telefonda gelip biz baksaydik cocuga diye agladigindan esim gerildi arada kaldi. Bn tek basima atlattim bebegimden ayrilma surecini ki cok kucuk degildi 1 yasindaydi ise basladigimda. Bilmem ki hangi mantik. Benim gozlemim kendilerine ait bir hayatlarinin olmamasi cocuklara adanmis yasamalari.Beni yanlış anlama canım ama.Esin nereli acaba? Su anne babalar evlatlarını ne zor durumda birakiyorlar farkında değiller. Bazen anlattığımız şeyler bana cok tanıdık geliyor ama neyse susuyorum. Boyle ailelere Allah akil fikir versin diyorum ne akla hizmet siz kendiniz daha bebekle yeni bi düzene başlayacakken bir de eşinin ailesi gelip sizde kalır aklim almadı simdi.Ne mantıkla.Çalışan bilen sorgulayan bir bayansin ama ya öyle Olmasaydın? En çok iste buna üzülüyorum biliyor musun.bizim Dimdik durup savunabildigimiz çoğu fikre bi başkası imkânı olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyor. Ama bu insanlar neden boyle yapıyor acaba evlatlarının mutlu olmasını istemiyorlar mi ki boyle kafasına estiği gibi davranıyor karsisindakinin ne düşündüğünü onemsemeksizin?
Kızlaaarrrr Muhammet Alperenimin arabalarına koyduk şekerlerimizipark ettik salondaki masaya nasılız ama galeri gibi olduk beşiğinin son süslemeleri kaldı onları da yaptık mı biz tamamız bekliyoruz gelsin oğluş die
amin canım tşk ederim cümlemize nasip etsin rabbim o güzel günleri
çok güzeller canım. isim netleştirsek ben de girişcem bu şeker işine ama isimsiz kaldı kızım yaaamin canım tşk ederim cümlemize nasip etsin rabbim o güzel günleri
bnim de ikinci. Arasi 2,5 bile degil. Ama az da olsa gelirim. Ne bileyim seviyorum dertlesmeyi
memleket degil de karakter isi bence bu. Yani ben ise basladim gerginim esim bana destek olsun diye beklerken kv telefonda gelip biz baksaydik cocuga diye agladigindan esim gerildi arada kaldi. Bn tek basima atlattim bebegimden ayrilma surecini ki cok kucuk degildi 1 yasindaydi ise basladigimda. Bilmem ki hangi mantik. Benim gozlemim kendilerine ait bir hayatlarinin olmamasi cocuklara adanmis yasamalari.
Esim oglun seni de evine sokmasin da gor diyor bazen kavga edince ama bilmiyorum o yasta kndi hayatimi birakip oglumla yasamak istemem sanirim. Umarim hayatimizn o zamanlari da gzel olur dolu dolu olur
Boşuna ağlamışım.o gece koca birini hatırlamıyor. Sabah fırçasını yedi.Kiz güldürme beni neler istemedim kisenle ilk kete sayesinde konuşmaya baslamistik.. Ben ara verdim ama isimle alakalı çok yoğun çalıştığım zamanlardı gece 2 ye kadar filan calisiyorduk eşimle yoğun bi süreçti tabii siz o süreçte iyice katmerlendi dostluklar ben tam yetisemedim
Harbiden askerlik gibi oldu. Hatta askerlikte yoktur herhalde boyle sıkı fıkılık.uyku tutmayinca mesela eşimle konuşnuyorum ama sizlerle konuşuyorum.her turlu seyimizi de paylaştık ne güzel.harbiden ama yılbaşında senin yaninda olmak isterdim. O gece kim ne yazmış kim gelmiş kim gelmemiş diye foruma girdim çocukları uyutup etrafı toparladiktan sonra.yazılarını okuyunca sadece yaninda olmak istedim.ne bileyim.seni uzmemek için Bisey de yazmadım.ama içimden konuştum senle bissuru sen ne kadar duymasan da
Çok duygusala baglamayim hadi de,söylemeden edemicem bacım o dolma barnahlarini yirim
Eki Görüntüle 1364580 Kızlar bunu örcem sizce nasıl
Boşuna ağlamışım.o gece koca birini hatırlamıyor. Sabah fırçasını yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?