2015 Şubat Anneleri

ya niye vedalasiyorsunuz simdi. Dogumdan sonra da burda durun. Daha cok tecrube paylasicaz dertlesicez : (((

Canım gönül tabii onu ister ama malum benim 3 cocuk olacak diğerlerinin de yaşı fazla büyük değil yetisemem gibime geliyor. Yine de hayırlısı tabii

Kızlaaarrrr Muhammet Alperenimin arabalarına koyduk şekerlerimizi park ettik salondaki masaya nasılız ama galeri gibi olduk beşiğinin son süslemeleri kaldı onları da yaptık mı biz tamamız bekliyoruz gelsin oğluş die

Eklentiler

• 1.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 119
  • 2.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 112
  • 3.webp
    37 KB · Görüntüleme: 102
ayy uyku yok eşim geçe çalışacak 3 gün tek başıma takılıyorum o daha kötü

Cok güzeller allah agiz tadiyla dagitmaK nasip etisn ins.

Beni yanlış anlama canım ama.Esin nereli acaba? Su anne babalar evlatlarını ne zor durumda birakiyorlar farkında değiller. Bazen anlattığımız şeyler bana cok tanıdık geliyor ama neyse susuyorum. Boyle ailelere Allah akil fikir versin diyorum ne akla hizmet siz kendiniz daha bebekle yeni bi düzene başlayacakken bir de eşinin ailesi gelip sizde kalır aklim almadı simdi.Ne mantıkla.Çalışan bilen sorgulayan bir bayansin ama ya öyle Olmasaydın? En çok iste buna üzülüyorum biliyor musun.bizim Dimdik durup savunabildigimiz çoğu fikre bi başkası imkânı olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyor. Ama bu insanlar neden boyle yapıyor acaba evlatlarının mutlu olmasını istemiyorlar mi ki boyle kafasına estiği gibi davranıyor karsisindakinin ne düşündüğünü onemsemeksizin?

çok hoş olmuş ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşallah

Canım gönül tabii onu ister ama malum benim 3 cocuk olacak diğerlerinin de yaşı fazla büyük değil yetisemem gibime geliyor. Yine de hayırlısı tabii
bnim de ikinci. Arasi 2,5 bile degil. Ama az da olsa gelirim. Ne bileyim seviyorum dertlesmeyi

memleket degil de karakter isi bence bu. Yani ben ise basladim gerginim esim bana destek olsun diye beklerken kv telefonda gelip biz baksaydik cocuga diye agladigindan esim gerildi arada kaldi. Bn tek basima atlattim bebegimden ayrilma surecini ki cok kucuk degildi 1 yasindaydi ise basladigimda. Bilmem ki hangi mantik. Benim gozlemim kendilerine ait bir hayatlarinin olmamasi cocuklara adanmis yasamalari.
Esim oglun seni de evine sokmasin da gor diyor bazen kavga edince ama bilmiyorum o yasta kndi hayatimi birakip oglumla yasamak istemem sanirim. Umarim hayatimizn o zamanlari da gzel olur dolu dolu olur

Çoook güzel olmuş Allah bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtmak nasip etsin inşallah.

Çok güzel olmuş canım Allah dağıtmayı nasip etsin artık bende lokumlarını alcam yarın kavanozlara koycam nedense bu hafta kontrole gidince doğuma alcakmış hissi var içimde hazırlıkları hızlandırdım hemen içime Doğan hep oluyo nedense Allah hayırlısını versin artık
amin canım tşk ederim cümlemize nasip etsin rabbim o güzel günleri

Bu bizim toplumca huyumuz. Inşallah yeni anneler bu huyu değiştirir. Paşa gibi yetiştirilen erkekler Köle gibi yetiştirilen kızlar oldukça da bu sorun hallolmaz.

Boşuna ağlamışım.o gece koca birini hatırlamıyor. Sabah fırçasını yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…