2015 Şubat Anneleri

36+0 da bırakıyosun yani. ben de o ikilemdeyim 36+0-37+0:s. artık gece uyuyamıyorum,oturmaktan kemiklerim ağrıyo, offff offff

Evet ya bırakıcam artık. Kış kıyamet hala koca göbeğimle gidip geliyorum.. 1 hafta erken dönerim işe napayım yani Ben de bu gece 4 mü 5 mi artık uyandım. Uyu uyuyabilirsen tekrar.

bütün gece o ağrıdan kıvrandım. o v kemikler yok mu her dönüşümde bağırttı beni. Allah yardımcımız olsun. sanki hiç geçmeyecek gibi

Evet ya bırakıcam artık. Kış kıyamet hala koca göbeğimle gidip geliyorum.. 1 hafta erken dönerim işe napayım yani Ben de bu gece 4 mü 5 mi artık uyandım. Uyu uyuyabilirsen tekrar.
benim kurumda ücretsiz izin almakta haram.ücretsiz alabilirim esem hiç dinlemiycem şu dakika gidip uyuycam. bi de izne çıkcam diye herşeyi bana yıkmaya çalışıyolar

Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor

36+0 da bırakıyosun yani. ben de o ikilemdeyim 36+0-37+0:s. artık gece uyuyamıyorum,oturmaktan kemiklerim ağrıyo, offff offff

Oturmak o çatı kemiklerini çok ağrıtıyor mümkün olduğunca yatıp dinlenmek gerekiyor artık.

benim kurumda ücretsiz izin almakta haram.ücretsiz alabilirim esem hiç dinlemiycem şu dakika gidip uyuycam. bi de izne çıkcam diye herşeyi bana yıkmaya çalışıyolar

Yuh terbiyesizler ya. Şükür benden işleri aldılar son 2 haftadır falan rahatım. Yeni gelene devrettim herşeyi. Beni başka sebeplerden oyalıyolar. Yok belki terfi verirlermiş de bilmem ne. 7 aydır haberleri var tık yok. Şimdi ayak bacak yapıyolar. Yapcakları yok da geri döndüğüm de burda çalışayım başka iş bakmayayım diye numara yapıyolar. Zaten ben de salaktım hiç anlamıyodum.. Hepsi ayrı işkence çektiriyo, hamile kadınlara. Sonra da 3 yetmez 4 doğur. Bak sinirlendim yine

günaydın kızlarrr
doğumların devamı gelecek gibi : )) kavuşuluyor yavrulara ne güzel

hadi açalım doğum hikayelesi topiğimizi : )))

Yok canım inşallah bir tane olacak. Zaten yaşım geçti buna bile bakacak kimsemiz yok bakıcı bulmayı düşünüyoruz.
Kimseye gel benim çocuğuma bak diyemezsin.
K valide 4-5 yıl çocuk yapın ben bakıcam dedi. İşte bir gelinim kız yapmadı diye söylendi. Benim o sıra sınavlarım vardı,eşimde kimse bana baskı yapmasın diye herkese ben çocuk istemiyorum dedi.
Hoş yapsalarda umursamamda.
Hamile kaldım kadın apar topar başka şehre taşındı ve şimdi her muhabbetti işte şu gelinde çocuk yapacaktı ben bakamam dedim yapmadı,yok öteki bakmam dedim diye aldırdı.
Şöyle kızım sana söylüyırum,gelinim sen anla tarzı laflardan nefret ediyorum. Ya sus ya da açıkça konuş.

Canim duzenliynis sancilarin bence ihmal etme taksiylede gidebikirsiniz daha guvenli okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…