2015 Şubat Anneleri

Bu siseler bnm de hoşuma gidiyor :) valla fiyat sormadım hiç tam karar veremedigim icin ama sanırım brz pahalı olabilir bunlar

benimkide dün yediğini bugün yemez
hergün yemek yapmak çok zor
zaten sebze de yemez
sadece et
çocuk olduktan sonra çok şey bekliyorlar ama umduklarını bulamayacaklar
çocuk büyüyüp normal yemeklere geçince ona örnek olmak adına herşeyden vitamin alsın diye sebzede yiyecekler çorbada içecekler yemekte seçemicekler nihahahahaha

benimkide dün yediğini bugün yemez
hergün yemek yapmak çok zor
zaten sebze de yemez
sadece et
çocuk olduktan sonra çok şey bekliyorlar ama umduklarını bulamayacaklar

kız dün sadece kuru verdim ki bugüne de pilavla yeriz diye : )) planlarım tutmadı , bende makarna yapacam

Fransa da müslümanı barındırmazlar artık diye düşündüm. Kendini gel türk dr lerine emanet et dicem de emin olamadım şimdi

Onlar bizim gibi değil ki. Aksine Müslümanlar'a daha iyi davranacaklardır. Onların dininde sağ yanağına biti tokat atarsa sol yanağını çevir mantığı var.

Bu siseler bnm de hoşuma gidiyor :) valla fiyat sormadım hiç tam karar veremedigim icin ama sanırım brz pahalı olabilir bunlar
bu şişeleri boş olarak netten alın içine renklendiriciyle kolonya doldurun etiketlerini de ozalitte bastırın yada en azından fiyat karşılaştırması yapın daha uyguna geleceği kesin canım....

hafta sonu şişeleri sorduk biz de tanesi 2-2,5 tl dedi satıcı , çoğu kişi kendisi yapıyor dedi, netten şişeyi uygun fiyata alıp kendimiz yapalım hem anısı olur dedik eşimle bakalım

Ay ben de yigenimle oynadım kartopu çocuklar gibi şendik

Hayir ya bu agdadan nefret ediyorumm...1 saatte zor temiLendim.sizliyorum suan ((( yarin doktora gidicem ya nolur ne olmaz pufffffff...temiz olmak gibisi yok ama cok zor

ay kendin nasıl alıyorsun ben aşağısını en son 2 ay önce gördüm galiba

Kızlar Hadi Listeye Bakında Ona Göre Çantayı Toparlıyım Sizi Bekliyorm

bu şişeleri boş olarak netten alın içine renklendiriciyle kolonya doldurun etiketlerini de ozalitte bastırın yada en azından fiyat karşılaştırması yapın daha uyguna geleceği kesin canım....
Öyle kesin daha ucuza gelir tabiki canım içine bonibon da koyulur heralde bu siselerin di mi

Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus 150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmistehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..

Inş düzelir canm , ne kdr olumlu düşünebilirsen o kdr iyi.

hafta sonu şişeleri sorduk biz de tanesi 2-2,5 tl dedi satıcı , çoğu kişi kendisi yapıyor dedi, netten şişeyi uygun fiyata alıp kendimiz yapalım hem anısı olur dedik eşimle bakalım
Akgün züccaciye mi ne vardı galiba burdan alanlar olmuştu orda var bu siselerden bakabilirsin internetten canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…