Tamamladim canım ya bi işte şu gelenlere vermek için dağıtılacak şeyler kaldı ona da karar veremedim ne sececegime
diğer huyları kötü değil severim kv mi. ama frekans meselesi işte tutmuyor bizim frekanslar. görümcem de aşkım bebeğim diye seviyordu bir de bebeksi konuşarak ahaha dedim çocuk benim halam niye cocuk gibi konuşuyor diye sorcak. ondan sonra yapmadı. görümce söylediğime dikkat ediyor da kvde de o yok.
kimine normal geliyor işte ben hiç gelemem kim kimse oyle hitap edilsin. ben aşkım demiyorum oğluma. aşkım eşim olur olsa olsa yani.
Iyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli
Havayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.
ne yapacağını bilmek yapmanın yarısı zaten yemek yapmayı seviyorum ama ne yapacağımı söylemeleri gerekiyor
Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
ya sana 2 defa cevap yazdım ama çıkmadı neden acabahem güneş var hem lapa lapa kar yağıyor çok güzel bir görüntü var dışarda
nedense kar yağsın yollar kapansın istiyorum
Benim oğlum da büyük doğdu 4 200 dü kızım bna çekmiş galibaYapısal bir şey sanırım ama benim bebek tombalak ve ben et,peynir çok tükettim.
Sebze ağzıma sürmedim.
Yazın abartı erik yemiştim
Şimdi de kabak çekirdeği ve soda
Kiloyu hangisi yaptı bilmiyorum.ama en çok yediğim şey eski kaşar.
Arkadaşlarda muz ve.patatesin kilo taptığını söylüyor.
Benimki ya sağlıksız beslenmeden kilo aldı ya da proteinden.
Benim de içim rahat değil kilolu diye.
Eğer genetikse eşim 6 kilo doğmuş ve boyu 1,90
çıtçıtlarını kapatmayız bizde olmaz mı
Terlik ,havlu peçete,mendil,diş fırçası macunu,çatal kasık ,emzik,pipet, fotograf makinası,şarj aleti, tarak
ben sim ve nazar boncuğu koymayı planlıyorum nasıl olur ? tıpanın orayada tabiki kurdele : ))
Benim canım patatesli bulgur pilavı istiyor ama evde patates yok.
Oğlum 4 200 doğdu bu ayın 28 inde yaşına girecek ve kilosu da 15 Tombiş bir sıpa :)Hamileliklerinin arası 4 ay demek.peki öteki bebegin ne alemde onu da emziremedin sanırım değil mi? Kilosu çok alt sınırlarda değilse bence endişelenerek Bisey yok varsın azcik da zayıf olsun yeter ki saglikli olsun bebisler
bende heveslenmistim 34 olucam diye : )))+0 larda hafta aratmıyor nedense,günün +1 olunca haftası artıyor canım. Yani sen yarin 33+1 olduğunda 34 yazacak.biz de yarin 36+0 oluyoruz bu aradaa
Ah o kadar beceriksizim ki bir türlü yatamıyorum soluma dünya Başıma yıkılıyo sankiCanım sen bişey yesen de yemesen de haftada üçyüz dörtyüz gram alıyorlar zaten. Bence yemekten ziyade bol bol dinlen soluna yat daha çok beslensin bebiş.
neyini bilemedin kizzbu pilav geçende benim aklıma geldi de , nasıl yapacağımı bilemedim
yeter herhalde canım bende 1 tane var gerisi çıtçıtlı o yandan bağlamalılar kullanılmıyor diye almadım hastane çıkışının içinde vardı sadece yetmezse çıtçıtlılardan giydirip çıtçıtlarını takmam olur biter....ben de iç zıbından 2 tane var yeter mi acep :S çıtçıtlı koymuştum 2 tane de.
kiz sen nerden biliyon ayrintilariFransa da müslümanı barındırmazlar artık diye düşündüm. Kendini gel türk dr lerine emanet et dicem de emin olamadım şimdi
İstanbulda hangi ilçeye geleceksin canım? Doğumu nerde yapcaksın?Benim de o hazirliklar kaldi hep istanbulda halledicez artik
Ben de hic sevmem valla haklisın soyledigin halde ısrarla yapiyorsa o daha gıcık tabi
Masalah ikinize debher dogurann agzindan laf alcaz diye umutla bekliyoz valla kız az ayrintili yazin hele :)
Oh bu kadar ilgiye gelmem mi az kaldi hayirlisiyla insallah
Nefret ettigim sey o ne pisirecegini dusunme kısmı
testi baska yerde tekrarlattin mi gecmis olsun iyi bir hematolojiden danismanlik al mutlka gercekten dusukluk varsa yapilacak tedbirler var. Daha once boyle bi sıkıntın var miydi canim
ya sana 2 defa cevap yazdım ama çıkmadı neden acaba
Et yemekleri tüketiyorum sütü hiç tüketmiyorum bugün başlayayım bari oğlumda muzlar Çifter çifter gidiyordu bunda bazen aklıma gelirse yiyorumcanım ben burda arkadaşların söylediği herşeyi denedim ve ise yaradı 2 haftada 470 gr aldırdım hergün muz süt yoğurt ve ceviz tabi bide bol bol meyve yedim ha bide et yemekte aldırıyor tabi bende o iki haftada 2 kilo almışım canı sağolsun bebisimin
aman iyi ki alınmış. çocuklu evde sigara mı içilirya bende çok sinir oluyorum bu tür davranışlara uyardigin ı haldeyaptığı zaman sanki inadına yapiyormus gibi geliyor benim de bir gorumcem var oğlum doğduğunda beri ev de v sigara icirtmiyorum eşimden buna uyuyor geçen geldiğinde benmarkete kadar gittim geldiğimde b aktimsalonunun ortasında sigarasını içiyor ayak ayak üstüne atmış çıldırdmı ya kaç defada uyardim bende susmadim çıkar çıkmaz arkamdan sigarami yaktin dedim oda pişkin pişkin rahatsizmi oldun diyor kirlentle dumanlridışarı cikartmaya çalışıyoraklıma geldikçe hala sinir oluyorum ama o gündür bu gündür evimede gelmiyor bide alindi a
giydiriliyor ya. o iç zıbınlarda beli açık kalıyor sevmıyorum benBu çıtçıtlı badiler göbek düşmeden giydirilemiyormuş zaten.Şu ince yelek gibi iç zıbın mı her ne ise o giydiriliyormuş. Ağlıyor giyemiyor diyorlar.
tekrar deniyorum....ama nedeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?