2015 Şubat Anneleri

Tamamladim canım ya bi işte şu gelenlere vermek için dağıtılacak şeyler kaldı ona da karar veremedim ne sececegime

Benim de o hazirliklar kaldi hep istanbulda halledicez artik

Ben de hic sevmem valla haklisın soyledigin halde ısrarla yapiyorsa o daha gıcık tabi

Iyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli

Masalah ikinize debher dogurann agzindan laf alcaz diye umutla bekliyoz valla kız az ayrintili yazin hele :)

Havayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.

Oh bu kadar ilgiye gelmem mi az kaldi hayirlisiyla insallah

ne yapacağını bilmek yapmanın yarısı zaten yemek yapmayı seviyorum ama ne yapacağımı söylemeleri gerekiyor

Nefret ettigim sey o ne pisirecegini dusunme kısmı

testi baska yerde tekrarlattin mi gecmis olsun iyi bir hematolojiden danismanlik al mutlka gercekten dusukluk varsa yapilacak tedbirler var. Daha once boyle bi sıkıntın var miydi canim

Benim oğlum da büyük doğdu 4 200 dü kızım bna çekmiş galiba

Oğlum 4 200 doğdu bu ayın 28 inde yaşına girecek ve kilosu da 15 Tombiş bir sıpa :)
Alt Sınırda değil ama yine de içim rahat değil içimde kıpır kıpır ve onun hareketleri çok canımı yakıyo ya Zayıf kemikleri batıyo ya Şişko yerine sığmıyo inan hiç bir fikrim yok güya da deneyimliyim Heee

Canım sen bişey yesen de yemesen de haftada üçyüz dörtyüz gram alıyorlar zaten. Bence yemekten ziyade bol bol dinlen soluna yat daha çok beslensin bebiş.
Ah o kadar beceriksizim ki bir türlü yatamıyorum soluma dünya Başıma yıkılıyo sanki

bu pilav geçende benim aklıma geldi de , nasıl yapacağımı bilemedim
neyini bilemedin kizz
patates , varsa yesil biber, salça,seversen domates ( malum mevsimi deil ) taraygainda kavur hepsini . bulgurunu ekle , sicak suyunu ekle , kisik ateste pissin suyunu çekince altini kapat
ben suyunu 1 e 2.5 bardak faaln koyyorum patates koydugumda

ben de iç zıbından 2 tane var yeter mi acep :S çıtçıtlı koymuştum 2 tane de.
yeter herhalde canım bende 1 tane var gerisi çıtçıtlı o yandan bağlamalılar kullanılmıyor diye almadım hastane çıkışının içinde vardı sadece yetmezse çıtçıtlılardan giydirip çıtçıtlarını takmam olur biter....

Fransa da müslümanı barındırmazlar artık diye düşündüm. Kendini gel türk dr lerine emanet et dicem de emin olamadım şimdi
kiz sen nerden biliyon ayrintilari
kim saldirmis niye saldirùis ben daha ogrenemdim gerçi yemek yapmaya gittim bu aradami ahber yaptilarrr

İstanbulda hangi ilçeye geleceksin canım? Doğumu nerde yapcaksın?

Et yemekleri tüketiyorum sütü hiç tüketmiyorum bugün başlayayım bari oğlumda muzlar Çifter çifter gidiyordu bunda bazen aklıma gelirse yiyorum

amaninnnn simdi okudum son haberleriii
bi sure karisssada ortalik sonra durulur herhaldee

Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.

aman iyi ki alınmış. çocuklu evde sigara mı içilir

Bu çıtçıtlı badiler göbek düşmeden giydirilemiyormuş zaten.Şu ince yelek gibi iç zıbın mı her ne ise o giydiriliyormuş. Ağlıyor giyemiyor diyorlar.
giydiriliyor ya. o iç zıbınlarda beli açık kalıyor sevmıyorum ben

tekrar deniyorum....
ay bu erkeklerin hepsi aynı ıspanak mesela pişirirken içine kuru nane atıyorum paşam sevmediği için tadını hemen aldı bende söylemiş bulundum ama artık neyi nasıl yaptığımı anlatmıyorum bi daha ki yaptığımda yine öyle mi yaptın demesin diye.....aşağı yukarı böyle bir cevaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…