neyini bilemedin kizz
patates , varsa yesil biber, salça,seversen domates ( malum mevsimi deil ) taraygainda kavur hepsini . bulgurunu ekle , sicak suyunu ekle , kisik ateste pissin suyunu çekince altini kapat
ben suyunu 1 e 2.5 bardak faaln koyyorum patates koydugumda
Aa Simli görmedim hiç güzel olabilir :) kurdele olmazsa olmaz zaten : )ben sim ve nazar boncuğu koymayı planlıyorum nasıl olur ? tıpanın orayada tabiki kurdele : ))
Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.
Ben de anca bakıyorum oturup yapabilcegimi sanmıyorum hiç :)Amanınnnn bunlar çok güzel.ben hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle ama bak bunları çok beğendim.
paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etmepatatesi ne ara koymam lazım onu bilemedim : )) önceden pişirsem mi bulgurla beraber mi koysam kestiremedim netten de bakmadım , en son heralde bebekken yemiştim : ))) şaka bi yana annem fazla yapmazdı
tekrar deniyorum....
ay bu erkeklerin hepsi aynı ıspanak mesela pişirirken içine kuru nane atıyorum paşam sevmediği için tadını hemen aldı bende söylemiş bulundum ama artık neyi nasıl yaptığımı anlatmıyorum bi daha ki yaptığımda yine öyle mi yaptın demesin diye.....aşağı yukarı böyle bir cevaptı
Aaaa çok iyiymiş burası ya çok saol canım :)http://www.cicekmalzeme.com/aksesuar/yapay-cicek bak canım burda var bunların saplı olanlarını kesip silikonla yapıştırabilirsin....
Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.
canım kullanılıyor ilk hemşire normal katlamalıyı istiyor ama eve çıkınca biz giydirdik yeğenlerime hepAa hastane çıkışım citcitli benim, onu kullanamıyoruz o zmn
Ay panik oldum yok önden bağlamalı şimdi hatırladım :)
benimki ıspanağı sadece gül böreğinde yer
yarım kilo ıspanak alıyorum bana 2 hafta gidiyor
çok zor valla yemek beğendirmek kocama
ablamla birlikte yapıyoruz pazarı
ben alacak bişey bulamıyorum senin işin zor eniştene soğan kavur yer diyor o bile
bende de var ya unutkanlık yemek unutmadım çok şükür ama eşimle tartışma sebeplerimizi unutuyorum barışmaya mecbur kalıyorum çok sinir bir durum....Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.
Sezeryan dogum falan olacaksa çıkar çıkmaz su içmek için tam doğrulamak zor olur dıye düşündüm o yüzden bir kaç kişide de görmüştümpipet niye kız ?
Aa Simli görmedim hiç güzel olabilir :) kurdele olmazsa olmaz zaten : )
bende de var ya unutkanlık yemek unutmadım çok şükür ama eşimle tartışma sebeplerimizi unutuyorum barışmaya mecbur kalıyorum çok sinir bir durum....
yaparsın canım bende kendimi öyle zannederdim ama bi yerden başlayınca birde bebeğin için olacağını bilince çok profesyonel olmasa da zevkle yapıyorsun kendin bile şaşırıyorsun nasıl oldu bu diyeBen de anca bakıyorum oturup yapabilcegimi sanmıyorum hiç :)
paattesleri kup kup dogryaacaksin yaa azcik yagda kavur sonrada bulgurunu suyunu koy,kuçuk dograndigi için bulgurla ayni zamanda piser merak etme
ben hep yaaprim esimde seviyor benim kurtricim valla : ))
İstanbulda hangi ilçeye geleceksin canım? Doğumu nerde yapcaksın?
heheh e 7 aydir ayni seyi konuusyoz degistirelim biraz : )))Kız alemsiniz iyice yemek forumu na dönmüş burası. Afiyetler olsun :)
çok zor çok Allah bize kolaylık versin, ben şimdiden çocuğumuz büyüdüğünde ona örnek olman lazım yoksa hiçbirşeyden vitamin alamaz zayıf kalır diyerek değiştirmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar etkili olucam görücez....benimki ıspanağı sadece gül böreğinde yer
yarım kilo ıspanak alıyorum bana 2 hafta gidiyor
çok zor valla yemek beğendirmek kocama
ablamla birlikte yapıyoruz pazarı
ben alacak bişey bulamıyorum senin işin zor eniştene soğan kavur yer diyor o bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?