2015 Şubat Anneleri

hashande canım 1870 kg yazmışsın ama doğrumu yazdın. 36. Haftandasın?

5-10 çift daha çorap koysaydın.

onlar kolonya şişesi canım bonibon koymak istersen 40cc'lik kanavozlar var onlara daha güzel durur ben öyle yaptım
Bonibon koyayım diyorum ben çok tatlı duruyorlar renk renk :)) ya hatta şunu beğendim ama bu üstünün çiçeklerini nerden bulurum

Eklentiler

• ŞEKER.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 83
çocuk büyüyüp normal yemeklere geçince ona örnek olmak adına herşeyden vitamin alsın diye sebzede yiyecekler çorbada içecekler yemekte seçemicekler nihahahahaha

geçen akşam tarhana çorbası içirdim ilk defa
içmiyor normalde
içine yavuk bulyon koydum salça koydum tereyağ koydum en son blender dan geçirdim
içti içti çok güzel olmuş ne çorbası bu dedi
tarhana dedim bilseydim içmezdim dedi
demekki ne yiyip içtiğini söylememek lazım

kız dün sadece kuru verdim ki bugüne de pilavla yeriz diye : )) planlarım tutmadı , bende makarna yapacam

yarın akşama börek yapacam bende

Ya bacım alsak alsak da bi ay kaldı en cok ne kdr alcaz boşver :) bi de bunu mu takıcak bu Bünyeler değil mi :) Benm arkadaslarım da hep verdi cocuğun Peşinde koşmaktan :) sen zaten tecrübelisin benden kat kat iyi bilgin var

Onlar bizim gibi değil ki. Aksine Müslümanlar'a daha iyi davranacaklardır. Onların dininde sağ yanağına biti tokat atarsa sol yanağını çevir mantığı var.

Bu terör resmen kabul edilemez bir şey. Çok üzücü ve korkunç .Anlayışlı olacak bir yanı yok.

Canım bnm yaaa bi de alınmış mı . Kıyamam . Iyi olmuş darılması senin karına bence

Bonibon koyayım diyorum ben çok tatlı duruyorlar renk renk :)) ya hatta şunu beğendim ama bu üstünün çiçeklerini nerden bulurum
çiçekçilerde, manifaturacılarda yada bu işleri yapan yerlerde olur canım... bende bunu beğenmiştim ama erkek bebek olunca çiçek abartı olur diye düşündüm papyon şeklinde fiyonk yapıştırdım bende...

Benim canım patatesli bulgur pilavı istiyor ama evde patates yok.

Bu çıtçıtlı badiler göbek düşmeden giydirilemiyormuş zaten.Şu ince yelek gibi iç zıbın mı her ne ise o giydiriliyormuş. Ağlıyor giyemiyor diyorlar.

Ayyyy yerim onun papyonunu :) su kar kalkarsa çıkarız annemle de hiç gezilecek hava yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…