Ay panik oldum yok önden bağlamalı şimdi hatırladım :)Bu çıtçıtlı badiler göbek düşmeden giydirilemiyormuş zaten.Şu ince yelek gibi iç zıbın mı her ne ise o giydiriliyormuş. Ağlıyor giyemiyor diyorlar.
Hastane çıkışlarinda ic zıbın oluyor genelde canımAa hastane çıkışım citcitli benim, onu kullanamıyoruz o zmn
Kızlar Hadi Listeye Bakında Ona Göre Çantayı Toparlıyım Sizi Bekliyorm
Yanlış bakabiliyorlarmış inşallah öyledir. Hangi hastanede baktılar.Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
Öyle kesin daha ucuza gelir tabiki canım içine bonibon da koyulur heralde bu siselerin di mi
Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
Aa hastane çıkışım citcitli benim, onu kullanamıyoruz o zmn
Ay panik oldum yok önden bağlamalı şimdi hatırladım :)
Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
Boy için yapılanı işte.Ayaklar büyümesin diye ne yapılıyomuş ? Benimde 39-40. Ama bi türk atasözü büyük ayaklı kadınlar akıllı olur.
Akgün züccaciye mi ne vardı galiba burdan alanlar olmuştu orda var bu siselerden bakabilirsin internetten canim
geçen akşam tarhana çorbası içirdim ilk defa
içmiyor normalde
içine yavuk bulyon koydum salça koydum tereyağ koydum en son blender dan geçirdim
içti içti çok güzel olmuş ne çorbası bu dedi
tarhana dedim bilseydim içmezdim dedi
demekki ne yiyip içtiğini söylememek lazım
ay bu erkekler aynı ben artık söylemiyorum neyi nasıl yaptığımı bi daha ki yaptığımda yine o şekilde mi yaptın demesin diye.....
Amanınnnn bunlar çok güzel.ben hiç ilgilenmiyorum böyle şeylerle ama bak bunları çok beğendim.Bonibon koyayım diyorum ben çok tatlı duruyorlar renk renk :)) ya hatta şunu beğendim ama bu üstünün çiçeklerini nerden bulurum
http://www.cicekmalzeme.com/aksesuar/yapay-cicek bak canım burda var bunların saplı olanlarını kesip silikonla yapıştırabilirsin....Ayyyy yerim onun papyonunu :) su kar kalkarsa çıkarız annemle de hiç gezilecek hava yok valla
Narenciye sıkacağında nar sıkılabiliyo canım. Nar portakal limon mandalina sıkıyoruz biz.hı hı biliyorum en çok sıkılan şeyler onlar zaten, nar da sıkıyor mu bunlar ?
Hastane çıkışlarinda ic zıbın oluyor genelde canım
çıtçıtlarını kapatmayız bizde olmaz mıEvet 10 lularda var.Düşene kadar onlar giydiriliyormuş.Hele alttan çıtçıtlı olmuyormuş.Öyle diyollaa
ayna koydum kizz oyle yaptimmm.ay kendin nasıl alıyorsun ben aşağısını en son 2 ay önce gördüm galiba
bebisi son zamnlarda kilo alamiyordu canim.yoksa 2,5 kilo filan olurdu en az diye dusunuyorum@hashande canım 1870 kg yazmışsın ama doğrumu yazdın. 36. Haftandasın?
Du profil fotomu geri alayım bari :)Boy için yapılanı işte.
Ya brn senin adına alışamadım dikkat ettiysen cvp bile vermiyorum çoğu zaman. Bari resmi değiştirmeseydin.
Özdeşleşmişti senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?