Yanlış bakabiliyorlarmış inşallah öyledir. Hangi hastanede baktılar.
Arkadaşın annesinde var görünce yazar cvp.
Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
valla hiç umrumda değil gelmezse gelmesin zaten yaptıklarından sonra zor sakinlestim ay bide eşime anlatıyorum oda diyor sen konuşmayı bilmiyorsun tam cildirmistim 3 gün eşimle kavga ettim bide üstüneCanım bnm yaaa bi de alınmış mı . Kıyamam . Iyi olmuş darılması senin karına bence
Tanıdıklarım arasında hiç çıtçıtlı badi götüren olmadı. Demek ki neymiş ne giydirirsen onu giyiyor bebek.Acır diye düşünmüştüm.Kesin bilgi değilmiş, yaymayalım
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
özelden yazayım canım bu hamişlerin canı çeker şimdi :)ya k.bahar yemeğini bende sevmiyorum ama kızartması güzel oluyor geçen yapayım dedim pek beceremedim çöpe atmaktansa yedim ama iyi kızartamadım sanırım çok lezzetli yapamadım nasıl yaptığını anlatır mısın canım ....
Hayırlısı olsun. Normal doğum olacaksa bu havalarda nasıl geçiceksin ikitelliden karşıya. Allah kolaylık versin:)ikitelli civarina gelicem dogum büyük ihtimalle Anadolu yakasında Üsküdar kadıköy civari olacak gibi duruyor
yatıyor babam evde sıfır mücadele hiç kasmıyor kendini toparlıyım diye yemek veriyoruz istemiyo kalkıp yürümesi lazım yürümüyo artık kendinin savaşması lazım yaniMasallah esine daim olur umarim. Benimki de uzun yillar iciciydi büyük kizim doğmadan birakti ne güzel sonra arada tek tuk gelgit dönemleri oldu tadimlik takildi kendince sonra tekrar tamamen birakmisti ki bu yil yine tadimlik surette basladi ara ara icmeye gunde iki üçü geçmiyor ictigi ama onu da bin kere söylememe rağmen birakmadi bakalim nereye kadar icecek
Babacin nasıl oldu bu arada canm
Bnm eşimin annesi de genelde et yemekleri yapar pek sebze yapmaz eşim enginari kerevizi benle tanıdı çok şükür hicbisi secmez
valla hiç umrumda değil gelmezse gelmesin zaten yaptıklarından sonra zor sakinlestim ay bide eşime anlatıyorum oda diyor sen konuşmayı bilmiyorsun tam cildirmistim 3 gün eşimle kavga ettim bide üstüne
Hayırlısı olsun. Normal doğum olacaksa bu havalarda nasıl geçiceksin ikitelliden karşıya. Allah kolaylık versin:)
yatıyor babam evde sıfır mücadele hiç kasmıyor kendini toparlıyım diye yemek veriyoruz istemiyo kalkıp yürümesi lazım yürümüyo artık kendinin savaşması lazım yani
yatıyor babam evde sıfır mücadele hiç kasmıyor kendini toparlıyım diye yemek veriyoruz istemiyo kalkıp yürümesi lazım yürümüyo artık kendinin savaşması lazım yani
valla sölüyorum toparla kendini annemi alcam doğum yapcam artık diyorum hiçç banamısın demiyoama o da üzülmüştür, moralini yüksek tutun siz o da toparlayacaktır kendini. Allah'ım tez şifa versin bütün hastalara.
geçmiş olsun canımBen geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Ya bacım alsak alsak da bi ay kaldı en cok ne kdr alcaz boşver :) bi de bunu mu takıcak bu Bünyeler değil mi :) Benm arkadaslarım da hep verdi cocuğun Peşinde koşmaktan :) sen zaten tecrübelisin benden kat kat iyi bilgin var
Öyle kesin daha ucuza gelir tabiki canım içine bonibon da koyulur heralde bu siselerin di mi
Akgün züccaciye mi ne vardı galiba burdan alanlar olmuştu orda var bu siselerden bakabilirsin internetten canim
Kızlar ben zaten akgünzüccaviyeden aldım söylemiştim ya ve hemen ertesi gün kargo ulaştı fiyatlarda ucuz çok araştırdım en ucuzu ve kaliteslisi o çıktı. Şişeleri ve kurdeleleri ben yaptım etiketleri özalitçiden aldık. Şekerlerde mavi çikolatalı badem şekeri alıcamevet bizde oraya baktık, ama daha sipariş vermedik canım
İşte aynı söylediğim gibi benimde böyle oldu bende çok gerilmiştim 3 gün . Kafaya taktığım şeyler oldu doktorum gerginlik yaptığım için rahmin kasılıyor dedi. Ama dünden beridir geçti şükür. Geçici bişeydir sdninkide bence üzülme geçmiş olsunBen geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?