- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Evet daha iyi ittiriyormus kendini bizim hemsirelerden biri 4 kilo doğmuştu bnm bebek dedi normal mi diye sordum evet dedi iri bebek daha kolay doğar dedi :)Bazıları diyo ki kilolu bebe daha kolay doğarmış
masallah canin iyisiniz. Neler yapiyor bebegin. Oh mis kokar o. Sen nasilsinCanım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah benimkide alıştı maşallah bir hafta zorluk yaşarsın sonra düzene giriyor, moralini yüksek tut. emmeyecek diye kaygılanma sütün hemen gelmezse üzülme. Rabbim kolaylık versin.
size de masallah. Cabucak buyusun oglusunKizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
Harika bisi di mi :)Evde ilk gunum.
Plaka 35-Izmir.
Tiroid icin kan verdim bugun. Sonucum cok guzel.
Kv'deyim. Bebisim icin battaniye işliyor :)
bende sende o ışığı görüyorum :)valla niyetı bozuk. toparlak cocugu nasıl doğurtacaksa.
gercı bende o performans var bakalım.
35+6 35 in bitimi zaten canım sıkıntı yapma ya başına bi iş gelecek bu kdr strestenThy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse
ne paketler ne tasarilar.. Ogluma hamileyken yetisir diye umdum. Buna yetisse sasiririm yaniiKızlar bu haberi gördünüz mü
Kısmet :)ne paketler ne tasarilar.. Ogluma hamileyken yetisir diye umdum. Buna yetisse sasiririm yanii
35+6 35 in bitimi zaten canım sıkıntı yapma ya başına bi iş gelecek bu kdr stresten
Evet daha iyi ittiriyormus kendini bizim hemsirelerden biri 4 kilo doğmuştu bnm bebek dedi normal mi diye sordum evet dedi iri bebek daha kolay doğar dedi :)
Evet ilk defa iki gündür Üşüdüm.çokta rüzgar var.soba geri tepti.her yer kurum oldu.yeni de temizlemiştim.sıcak yere geldim.gene sobadan kurtulamadim.dun 5dk kar yağdı burada.merkezde oldu mu.hasret giderdik 5dklik.Burasi bile öyle soğuk ki diğer yerleri düşünemiyorum yolda nasil olucak bakalım en yüksek eksi sekiz diyo hepeldiven atki falan da aldik sibiryaya yolculuk etcekmis gibiyiz vesselam
Gözünuz aydın.allah hayırlı uzun ömürler versin.oğlumda zor tuttu.kızım yapisti. İlk dakikada.bebege gore değişiyor.daha yeni emer insallah.ama zorla.herseyi yapip uyandıramiyorsan sarılık olma ihtimalini hep aklında tut eve dönünce de ilk hafta.Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Karistirdin galiba canım.sakaryaliyimda.mersinde oturuyorum.selam canım doğum eğitim sınıfından arkadaşız dimi doğru tahmin ediyorum :) isim hafızası çok zayıf bende sordum kaç kere amason gün neden gelmedin sertifika verdiler doğumhaneyi felan gezdik. doğummu yaptın yoksa ?
bende iş yerindeyim öğlen arasında kuaföre gittim aklandım paklandım fön çektirdim resmen kendime geldim yeniden doğdum :)3 gundur evde otur otur daraldim. Tabi kv ile beraber oturuyoz. Bari burdaki fotoyu degistireyim dedim. dIsari cikip alisveris yapasim var sacimi degistiresim var : dd
nisaninmi geldi canim ? GERIYI okuyamadimAy birden heyecan yaptim minik de olsa leke karin agrisi ishal birlesimi olunca
nisaninmi geldi canim ? GERIYI okuyamadim
ayy ne biliyim kahverengi leke deyince aklima nisan geldiAmanin okurken yazdigini kaynar sular indi sanki tepeme deme öyle demenisan falan yok değildir yani minicik bit kadar bi kahve leke geldi peceteye silerken ayy allah esirge yarabbim kiz heyecan yaptrmayn beni nisan da yok söz de daha bakinioz biz zaman var tanisma safhasindayiz daha
hahhahah tesaduftur kiz o :)))Haha dalga gecer gibi bugunki takvimimde ne yazıyor bakin
Hamileliğinizin son haftalarında uzun yolculuklara çıkmamalısınız.
Ya öyle tahrislik birsey de yoktu ki canim sıkıldı cok takipteyim biraz karin agrim da oldu hepten tirstim
Baska bi dra randevu aldim uc bucukta gidicem esimi bekliyorum bisey çıkarsa ucaga binis icin rapor isteyeceğm benimki yola gidecegimi biliyor vermez simdi rapor hic riske etmiyim dedim. Inşallah bi sıkıntı yoktur da tedbiren ucus iznim olsun bari. Birden ishal de oldum noluyo bilmem bi acayipliker var ya Hayrolsun. Yol icin yiyecek bişeyler yapıyordum onlari da yaktim biguzel o stresle
Stres önce bağırsak duzenini bozarmis inşallah ondandır.çok yuklendin kendine.göster bakalım inşallah birşey çıkmaz lekeden
Ayy inşallah yalanci sanci falandir bunlar
benimde son 1 hafta ama sanırım dayanamıycam2 haftam kaldı diye dişimi sıkayım diyorum ayaklarımı sarkıtarak çalıştığım içinde olabilir...sağlık ocağında hemşire kalp seviyenden yüksek tutarak uzan demişti geç kalmadıysam onu yapıcam....
Ben gordum de ikimizin tarih ayni ya sen geldin aklima ama yazmadim. Hersey olacagina varir stres yapmaHaha dalga gecer gibi bugunki takvimimde ne yazıyor bakin
Hamileliğinizin son haftalarında uzun yolculuklara çıkmamalısınız.
Hehehe kizgin kumlardan serin sulara atlar gibi :))))Harika bisi di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?