tabi canım ben ishal olunca açılma varmı diye bakmışlardı hemen yatırmışlardı ya belirtiymiş.deme yaa. bende iki gun önce olmuştum ama gectı sonra. o da belırtı sayılır mı acaba?
valla aspiratör hele hele mutfak temizliği kendini salmaktan olmuyor akşama yemek yap bak yine temizlenmemiş gibi duracak ve sen kendini yorduğuna sinir olacaksın....
tabi canım ben ishal olunca açılma varmı diye bakmışlardı hemen yatırmışlardı ya belirtiymiş.
sen sakin ol canım geçer belki benim 7 gün geçmedi hastanelerde serumlarla durdum biliyonuz daha o zaman 25 haftalıktı patates falan haşla ye bakalımYaaaaaa nolurr kalp carpintimi yukseltme feyza
valla aspiratör hele hele mutfak temizliği kendini salmaktan olmuyor akşama yemek yap bak yine temizlenmemiş gibi duracak ve sen kendini yorduğuna sinir olacaksın....
Hey maşallah kayinvalidene :)benım eşim dogmus 6 kilo.
ama evde dogmus. k. valıdem bastan sonra yırtıldım dıyor gercı. dikiş falanda atılmamış kendısı ıyılestı dıyor.
pis değilsin canım sadece hamilesin....ilk zamanlar ki aktif halimizde kalmadı en ufak bir iş yaptığımızda nefes nefese kalıyoruz....sabah evden çıktım daha iki adım atmadan çok yoruldum, eşime ben seni yavaşlatırım yapamicam sen devam et dedim düşün ki evi b..... götürüyo...sadece orası olsa iyi tuvalet banyo lavabolar ovulacak daha
pisim ben yaa karar verdim buna artık
ne yapsamda temizleyemiyorum bu evi
çok geçmiş olsun canım. kalıcı bişey olmamış iyi ki
Ben akşamları o gün neredeyse hiç birşey yapmamış olsam bile, külçe gibi yatıyorum ve kalkmak o kadar zor geliyor ki yerimden yorgunluktan.Ağırlaşma tabir ettikleri bu herhalde, var mı benim gibi olan?Ben de güya evi temizleyecektim buzdolabni silecektim bugun gitmeden temiz kalsin diye endise edince oturdum kaldim esimden de azarı yedim zaten ellemiyom biseye
Canım yaa neler yaşqmışsınız çok geçmiş olsun
Hay Allah yaaa.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Acil iyileşsin oğluşunun yarası da.Ay cidden çok üzüldüm canım benim Rabbimden acil şifalar diliyorum.Çok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlarönce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana
İnsanlarımız çok duyarsız yeminle.sol şeritte dortluleri yakarak ve korna çalarak ilerliyorum inanır misiniz mal gibi kırmızı ışıkta duruyorlar o kadar kornaya rağmen kimse yol mil vermedi iyi mi.milletçe inek gibi olumsuz ayni arabada bi kalp krizi filan geçiren biri olsa kesin ölmüştü Allah korusun ama.. Arabayı sakin sakin kullanan ben 120-130la gittim hastaneye.oğlumu da bi gördüm sararmış solmuş korkmus.. Hemşirenin teki oğlumun alnındaki büyük bandı çıkarınca bi de baktım kocaman yarılmış kafası resmen.elim ayağım titredi resmen ağlamaktan sistim.. Hastane hastane gezdik saat 14:30 gibi filan yaralanmış biz anca 17:30 gibi filan müdahale ettirebildi.bi yere gidiyoruz bunu biz dikemeyiz diyorlar bi yere gidiyoruz bayiltcaz diyorlar.. Off gitsin de gelmesin o günler. Sonra özel hastaneye gittik orda işlem yaptırdık bu memlekette paran kadar adamsın zaten.paran yoksa hicbiseye de hakkin yok.
pis değilsin canım sadece hamilesin....ilk zamanlar ki aktif halimizde kalmadı en ufak bir iş yaptığımızda nefes nefese kalıyoruz....sabah evden çıktım daha iki adım atmadan çok yoruldum, eşime ben seni yavaşlatırım yapamicam sen devam et dedim düşün ki evi b..... götürüyo...
Ben yeni ilaçlar aldım dün ondan diye düşündüm , inş ondan olmuştur . sabah da bacağıma kramplA uyandım , kalçadan bileğe kdr , Allam gelmesin şimdi bebeto :/deme yaa. bende iki gun önce olmuştum ama gectı sonra. o da belırtı sayılır mı acaba?
Ayy ben alışkınım kendi işimi kendim yapmaya.
Çantamın birini bir koluma ötekini diğerine takar. Bir taksi çağırırım. Hadi bana güle güle.
Gelen gelsin gelmeyen kendi bilir.
benım kvde aysını soyledı. pek ınandırıcı gelmıyor ama olabılır de. normal doğum istiyorum ama vakit yaklaştıkça korkmuyorum değil
Ya öyle tahrislik birsey de yoktu ki canim sıkıldı cok takipteyim biraz karin agrim da oldu hepten tirstim
Baska bi dra randevu aldim uc bucukta gidicem esimi bekliyorum bisey çıkarsa ucaga binis icin rapor isteyeceğm benimki yola gidecegimi biliyor vermez simdi rapor hic riske etmiyim dedim. Inşallah bi sıkıntı yoktur da tedbiren ucus iznim olsun bari. Birden ishal de oldum noluyo bilmem bi acayipliker var ya Hayrolsun. Yol icin yiyecek bişeyler yapıyordum onlari da yaktim biguzel o stresle
Ayy inşallah yalanci sanci falandir bunlar
Thy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse
benimde son 1 hafta ama sanırım dayanamıycam
Çok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlarönce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana
İnsanlarımız çok duyarsız yeminle.sol şeritte dortluleri yakarak ve korna çalarak ilerliyorum inanır misiniz mal gibi kırmızı ışıkta duruyorlar o kadar kornaya rağmen kimse yol mil vermedi iyi mi.milletçe inek gibi olumsuz ayni arabada bi kalp krizi filan geçiren biri olsa kesin ölmüştü Allah korusun ama.. Arabayı sakin sakin kullanan ben 120-130la gittim hastaneye.oğlumu da bi gördüm sararmış solmuş korkmus.. Hemşirenin teki oğlumun alnındaki büyük bandı çıkarınca bi de baktım kocaman yarılmış kafası resmen.elim ayağım titredi resmen ağlamaktan sistim.. Hastane hastane gezdik saat 14:30 gibi filan yaralanmış biz anca 17:30 gibi filan müdahale ettirebildi.bi yere gidiyoruz bunu biz dikemeyiz diyorlar bi yere gidiyoruz bayiltcaz diyorlar.. Off gitsin de gelmesin o günler. Sonra özel hastaneye gittik orda işlem yaptırdık bu memlekette paran kadar adamsın zaten.paran yoksa hicbiseye de hakkin yok.
İşte ben de bundan bahsediyordum.Resmen hiçbir şey yapamıyorum, halim kalmıyor.Nefes almak bile yoruyor neredeyse.Allah yardımcımız olsun, son haftalar artık.Eşime bazen diyorum ben bu çocuk doğunca da böyle mi olacağım nasıl yetişeceğim diye.aynen yaa ilk zamanlar süpürür viledamı yapar tozumu alır yemeğimi yapardım
şimdi süpürdüm 20 dk dır oturuyorum
her işini kendi görenlere hayranım
Çok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlarönce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana
Hay Allah yaaa.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Acil iyileşsin oğluşunun yarası da.Ay cidden çok üzüldüm canım benim Rabbimden acil şifalar diliyorum.
cok gecmıs olsun canım..Allah tekrarından beterınden korusun,sadakavermeyı ıhmal etme... Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın..o anda bınlerce kez ölüp yenıden diriliyorsun..onlara bısey olmasınÇok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlarönce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana
Ben akşamları o gün neredeyse hiç birşey yapmamış olsam bile, külçe gibi yatıyorum ve kalkmak o kadar zor geliyor ki yerimden yorgunluktan.Ağırlaşma tabir ettikleri bu herhalde, var mı benim gibi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?