2015 Şubat Anneleri

ayy ne biliyim kahverengi leke deyince aklima nisan geldi
aldinmi uçak biletinii, bugun gitsen olmazmi senn : )

Yok almadim henuz yarin sabah aracla gidecektik normalde planimiz bu da bi dra gidip gelicem bi durum mu var diye bisey derse ucaga donerim beklmem zaten

Kismet bakalim donunce ısınır buralar bu kıs soğuk gecicek burda da belli kurum temizligi de zor allah yardimcin olsun. Kar yoktu burda canim sogugu var sadece

bende iş yerindeyim öğlen arasında kuaföre gittim aklandım paklandım fön çektirdim resmen kendime geldim yeniden doğdum :)

Oh sihhatler olsun

Olabilir strestendir insallah canim

Ben gordum de ikimizin tarih ayni ya sen geldin aklima ama yazmadim. Hersey olacagina varir stres yapma

Hehe iyi denk gelmis ama diymi hayirlisi allahtan umarim bunca emege istege nasip olur normal dogumu saglikla deneyblmek ve de basarmak

Sakın ol hicbisi olmucak allahın izniyle geleceksin istanbula guzel güzel doguracaksın randevu da almışsın zaten güzel haberlerle gel insallah

Insallah canm benm

benım kvde aysını soyledı. pek ınandırıcı gelmıyor ama olabılır de. normal doğum istiyorum ama vakit yaklaştıkça korkmuyorum değil
bebek zayıf olunca kendini ittiremiyormuş ya belki ondan öyle diyorlardır.

canım doktor rapora 34 haftalık yazamaz mı?
o raporların bir hafta geçerliliği varmış bu arada.
ben eğitime giderken almıştım doktorum bir haftadan fazla kalacaksan ordan gelirkende bir doktora gitmen gerekir demişti. Allahtan 2 günlük eğitimdi bende sorun olmadı.

NIYE KIskandın kız? kaçıncı cocugu ablanın? annenler onun yanına mı gıdecekler. başka sehırde mı ablan?

ben anestesiz randvuma gidiyorum , uzun bi ogleden sonra beni bekliyorr
size iyi sohbetler hanimalr
serefraz im insallah sorun yokudr yarin rahat rahat ederson yolculgunu

kiz cimcime yapma temizlik dikkat et kendine

Yorma kendini sakın ağır kaldırma. Toz alıcaksan al ama ne olur dikkat et.

teşekkürler kızlar
saatlerdir uğraşıyorum daha aspiratörü anca silebildim
yağ değil balçık mübarek
kocamın dediği kadar varım salmışım kendimi nasıl toparlanacağım bakalım

Aman kimin ne dediği belli mi acaip bi ülkede yaşıyoruz MaRaL yurt dışında bal gibi doğurmus 4 kiloyu

Bizim ssvd grubunda millet yedgini ictgini frenliyor bebek kilo alip dördü geçmesin diye. Doktorlar 4 kiloyu ilahi bir sınır koymus gecerse normal olmaz diye hemen engel konuyor hadi bixim sezeryan sonrasi normal diye temkinliler belki de ikk digumda cati bas uyumsuzluğu yoksa niye olmasin yani

Ben Konuşmam da eşim konuşur mu bilmem. Ona gelene kadar birsürü insan daha var sigara içen. Kapıdan girişe kocaman bir bu evde sigara içilmez Yazısı asayım diyorum

bebeği de katarak bişey yazarsan etkili olur diye düşünüyorum,dikkat bebek var ,lütfen sigara içmeyiniz falan yada daha orijinal bişey :)

Canım heyecanlandırmak istemem ama ishalde doğum belirtisi sayılıyormuş. Ve mide bulantısı. Vücut kendini hazırlıyormuş. Biran önce gelseydin bi istsnbula hayırlısıyla.

benimde son 1 hafta ama sanırım dayanamıycam
birde iş yerimden yoğun dönemde çıkacağım için biraz daha idare edemez misin diyorlar aslında rahat bir işim var maddi anlamda hem sgk'dan hem iş yerimden maaş almak mantıklı ama hiç dinlenmeden doğuma gitmek istemiyorum daha sonrada bebekle yorulucam o zamanda iyice hastanelik olurum

E burda birinin eşi 6 kilo falan doğmuştu belki zor falan oluyordur ama kilo tek başına sezeryan sebebi olmamalı bence bızımkılerin işine geliyor da ondan

Canım heyecanlandırmak istemem ama ishalde doğum belirtisi sayılıyormuş. Ve mide bulantısı. Vücut kendini hazırlıyormuş. Biran önce gelseydin bi istsnbula hayırlısıyla.
deme yaa. bende iki gun önce olmuştum ama gectı sonra. o da belırtı sayılır mı acaba?

teşekkürler kızlar
saatlerdir uğraşıyorum daha aspiratörü anca silebildim
yağ değil balçık mübarek
kocamın dediği kadar varım salmışım kendimi nasıl toparlanacağım bakalım
valla aspiratör hele hele mutfak temizliği kendini salmaktan olmuyor akşama yemek yap bak yine temizlenmemiş gibi duracak ve sen kendini yorduğuna sinir olacaksın....

Bilmiyorum ki su an zaten aksi bi olumsuzluk yoksa rapor vereblir haftadaym ikna etcem biseklde

ben anestesiz randvuma gidiyorum , uzun bi ogleden sonra beni bekliyorr
size iyi sohbetler hanimalr
serefraz im insallah sorun yokudr yarin rahat rahat ederson yolculgunu

Insallah canm allah razı olsun

onu bildigime tirstim ya iyice kaldi ki kabizlik yaşıyoken birden ishale dönünce tedrgin oldum

E burda birinin eşi 6 kilo falan doğmuştu belki zor falan oluyordur ama kilo tek başına sezeryan sebebi olmamalı bence bızımkılerin işine geliyor da ondan
benım eşim dogmus 6 kilo.
ama evde dogmus. k. valıdem bastan sonra yırtıldım dıyor gercı. dikiş falanda atılmamış kendısı ıyılestı dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…