2015 Şubat Anneleri

çooook geçmiş olsun geçsin gitsin bidaha gelmesin inşallah
resmen kabusu yaşamışsın kuzum sen

Cimcimem sağol varol benim basıma gelseydi bu kadar uzulmezdim insan çocuğuna Bisey olunca en ufak Bisey bile olsa içi parçalanıyor elimizden gelenler de sınırlı sonuçta. Rabbim güzel yazılar yazsın evlatlarimiza..

aynen bende onu düşünüyorum
sen yine benden 2 hafta öndesin
şimdi kaldıramıyorum totomu
37-38 e gelince ne olacağım düşünmek bile istemiyorum
eşime de kızdım onunda etkisi var tabi bu ruh halimde

Çok sagol iremcim valla bizde kuru soğan ekmek ve tuz verirler birine acıyı alsın götürsün diye ben de öyle yaptım..

NIYE KIskandın kız? kaçıncı cocugu ablanın? annenler onun yanına mı gıdecekler. başka sehırde mı ablan?
ilk çocuğu onunda. annem babam orda şimdi. diğer ablamda mersinde yaşıyor zaten. istanbuldaki ablamda ara tatil için biletini oraya almış. ailenin yarısı yanında olacak ne güzel.
ben kv kple idare edicem.
bide yarın koklayacak o bebesini, en son ultrasonda parmaklarını emiyomuş öyle hayal edince benimde doğurasım geliyo ondan kıskançlığım

amin kuzum dediğin gibi bize bişey olsun ama onlara olmasın sen anlatırken kendimi senin yerine koydum yaşadığın kabusu hayal bile edemiyorum biz daha karnımızdayken en ufak bişeyde acaba bişey olmuşmudur diye panik yapıp burada soruyoruz birde büyütürken neler yaşayacağız kim bilir

Doktora gittim herhangi bişey görünmüyor o yüzden doktorum çok dayanılmayacak gibi ağrın olmadığı sürece suyun yada nişan gelmediği sürece panik yapma dedi. O yüzden bundan sonra sancının geçmesini beklicez yapacak bişey yok demekki yapı meselesi bizimde böyle geçecek.

Sizi takip edemiyorum bayanlaaar :))
masallah cok doguranimiz olmus Allah anali babali buyutsun insallahhh
kizlar bizim niye 2015 subat dogum hikayeleri diye konumuz yook?? orda doguranlari gorsek ve hikayelerini okusak kotu mu olur

kıskanma canım benim bak 1 ay sonra ona giden herkes toplanıp sana gelecek bu sefer o orada beeğiyle kalacak tek başına

Ya bir de o kadar zaman durdum durdum bi pazara gideyim dedim.bak normalde oğlumu okula ben gotururum ben getiririm babası kaçta çıktığını kacta girdiğini doğru düzgün bilmez bile.o gün oglumu okula bırakıp gittim pazara. Oğlumun bana ihtiyacı olduğu anda yaninda olamadim.sonra da eşim bana kızdı sen o telefonu süs diye mi tasiyorsun yaninda diye.calmasinlar diye çantanın dibine atmistim telefonu, e pazar da kalabalık ve gürültülü zaten,duymamisim.. Kendi kendime suçluluk hissettiğim yetmiyor bir de eşim bana kişi.vardır erkeklerin boyle huyları

ayy neler yaşamışsın canım yaa. çok üzüldüm
herşey üstüste gelmiş, stres panik korku hepsi bir arada
bu memlekette insanlar neye duyarlı ki, özellikle trafikte acayip bencilleşiyor insanlar. ben strese girdiğimden eşim bırakıyor beni artık.
Allah acılarını göstermesin yavruların, bi daha da böyle şeyler yaşatmasın inşallah

öyle düşünme olacağı varsa senin gözünün önünde olurda engel olamazsın bu seferde gözünün önündeki çocuğa sahip çıkamadın derler. Rabbim onu yazmış yaşanacak sen engel olamazdınki
ben kalabalığa gireceğim zaman telefonun titreşimini açıp pantolonumun cebine koyuyorum olurda duymazsam titreşimini hissedeyim diye

Slm kizlar arada girip okuyup yetismeye calisiyorum yazdiklariniza hepiniz gibi bende agirlastim allahtan annemde kalmaya basladim rahatim yiyip icip kalkip yatiyorum gerce buda kilo almama sebep oldu ama...sali gunu kontrolde dogum tarihini kararlastirdik doktorla hayirlisiyla insallah 27 ocakta sezeryan olucam kismetse.zaten bebisim biraz kiloluymus normali beklesemde zor yaparmisim yani.kismet hayirlisi neyse o olsun diyorum hepimize hayirli dogumlar olsun...

kıskanma canım benim bak 1 ay sonra ona giden herkes toplanıp sana gelecek bu sefer o orada beeğiyle kalacak tek başına
benimki sözde kıskançlık canım zaten, bu kadar yakın olmasaydı benim doğumum bende kalkıp giderdim oraya. yeğenlerime ayrı düşkünümdür çünkü. o da teyzesinin bi tanesi olacak
ben bebeğimi bir an önce kucaklamak istiyorum ya ondan dedim kıskanıyor muyum ne diye

arada banada olmuyor değil
hemen doğurup koklayasım evime gelesim var
beşiğini kıyafetlerini kullanasım var
hatta kokusu burnumda tütüyor bile diyebilirim
elini kolunu seviyorum hergün karnımda
ama bir yandan da dursun durabildiği kadar minik doğarsa emme problemi olur diyorum
doğurup doğurmamakta bile kararsızım yani

Gelelim bugünkü doktor ziyaretimize. Kızlar maalesef kizim dönmemiş kaburganın altında minik hareketler hissediyordum demek ki elleriymis hanimefendinin kafası yukarda oylece oturuyor.2800 gr olmuş kuzum ama benim bebekler 3 kgu geçince doğum başlıyor o 200 gr da bir haftada alırsa ama ya dönmezse ne olacak? Doktorum seni sezeryana almak istemiyorum ama başka caremiz olmayabilir de dedi.dedim bebeği döndürmek için halı silme hareketi filan varmış yapiyim ise yarar mi dedim sakin yapma bebek plasentadan ayrılırsa ciddi sıkıntılar oluşur dedi.. Spinal sezeryan önerdiğini söyledi açıkçası sezeryan hic bilmiyorum 2 normal doğumdan sonra sezeryan olmak istemiyorum. İyileşme sureci uzun oluyor benim o kadar dinlenecek yatacak zamanım luksum yok.bazen doğum sırasında bile donen bebekler oluyormuş inşallah döner kizim.doktor kizim dönmezse bile sezeryan tarihi vermeyecek sancilandigim anki bebegin durumuna bakacak yani dönmüş mu yoksa sezeryan mi vs.. Sezeryan olsa bile sureci kizim başlatacak yani.hayırlısı olsun buna da şükür ama benim dogumlarim erken oluyor genelde belki de kızımın dönmesi için zaman yetmicek Rabbim hayırlı sini versin ne diyeceğimi şaşırdım

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
Duse kalka buyuyular da bizim canimizdan can gidiyo. Rabbim korusun yavrulatjmizi insallah

Masallah kızına....
donmeyen bir kuzucuk daha... insallah donerler de normal dogururuz....

haahaaa aynı ben suyum gelmişti koştur koştur gittik ertesi gün ancak doğurabildim. aynen bende eşime tembih ettim sancı veya herhangi bir nişan gelmesi durumunda beni rahatlat hemen banyoya gireyim dedim. ama yinede o durumda saç yapamam. yanıma alacam çıkınca sadece ön kısımlarını şekillendirsem yeterli diye düşünüyorum. birde makyaj

suan senınle bastan assagıya aynıyız..benım dr da sancının gelmesını beklerız sancıyla bıle donebılır dedı..benımde kafamda ya çocuk dönmeden sancı yada su gelırse sorusudolasıp duruyor..senden farksızım yanıtek duam olabıldıgınce durması ve buzamanda dönmesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…