- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
canım bnde yapmak istiyorum bu testi ama kalp atımı yerine neye göre ne yazıcaz. ben kalp atımına bişi yazmadım erkek çıkardı bebişin cinsiyetini.
Ben genelde doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile besleniyorum...
Kahvaltı da mutlaka haşlanmış yumnurta 8-10 zeytin salatalık domates bir parça tereyağ , bal yada reçel 3 dilim ekmek tam buğday ekmeği..
Kahvaltıdan bir saat sonra 1 bardak süt içiyorum. ( süt midenizi bulandırıyorsa ben kakaolu kek ile birlikte seviyorum yada biskuvi de olabilir):)
Öğle yemeğinde hafif çorba içiyorum 1 dilim ekmek ile yoğurt minik bir kase
Akşam üstü meyve tabağı hazırlıyorum 1 şeftali + 5 minik erik +bir ince dilim karpuz v.b ) akşama kadar bunları gidip gelip yiyorum.
Akşam ızgara et yada çok az yağda kızartılmış tavuk tüketiyorum pilav çok az ekmek 1 dilim. yanında bol salata. akşam öğünleirmi az yağlı sebze yemekleri ve ızgaralarla geçiriyorum.
Gün iiçinde 2 ceviz 2 badem 2 fındık tüketiyorum.
Ben akşamları yatmadan öcnede yoğurt yada süt içiyorum günlük tüeketimime bağlı olarak .:))
bu beslenme şeklini doktor akraba ve arkadaşlar ile oluşturdum.
Akşamlarıda meyve yemeye devam ediyorum hazırladığım meyveleri bir oturuşta tüketmiyorum.
Kan sayımı düşük anneler için süt tüketimi yerine yoğurt öneriyor doktorlar.
Beslenme düzeninizi ilk 3 ayda oturtmalısınız diyor doktorlar . vücudun ihtiyavına göre dengeli olmak zorundaymışız.:))
Ben sabahları 10 dakika bacak harkeetleri yapıyorum bacaklarımı kuvvetlendirmek için. akşamlaı da 10 dk.
Ayrıca gün aşırı 1 saat yürüyüş yapıyporum.
Tabi benim bünyem bu kadar sağlıklı beslenmeye alışık olmayıncahemen 2 kilo aldım:)
mide bulantıları için abur cuburdan
uzak durun dıyorlar:)
kızlar ; malumunuz balık bebek gelişimi için çok faydalı fakat bu ayda yiyecek balık bulamıyorum.büyük balıklar civadan zengin oldukları için tüketilmemeli deniyor. bu nedenle ton balığı da hiç yemedim.siz bu balık işini nasıl yapıyosunuz millet.8.haftadayım maalesef su ana kadar hiç balık yemedim.
aynen yaa bikini için ağdaya gidiyordum normalde 2 ayda bir gidiyordum
hamile olduğumu 14 haziranda öğrendim o gün gittim ağdaya
daha 1 ay olmadan sanki 3 aylık gibi olmuş
kaşlarım desen o biçim
gözüme girecekler yakında
erkek mi olacak acaba
downlu bile olsa aldırmayıp doğuracağım için yaptırmamın bir anlamı olmayacak o zaman
Hamileler için söylemiyorum,viitaminlerin genel olarak vücudu hazıra alıştırdığını duymuşdum.Veeeeeee mervefr avatarınızdaki bewbe çok tatlı
Isin kotusu gobegimdeki tuylerde siyahlasti iyice igrenc oldu ya. Dun agdaya gittim kirmis hepsini en guzeli evde yapmakda iste bikini bolgesini ben kendim hayatta alamam bacaklarimi falan evde makina aldim kendim sir yapiyorum. Bir kas biyik cikiyo bende 4 gunde orman oluyorum yani nefret geldi cok da tiksinirim kildan tuyden 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar kaç kilo aldiniz peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi de bende kil batmasi oluyor acisi bi tarafa görüntüsü de çok çirkin oluyor.ağda da yapamiyorum cildim çok hassas hemen morariyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya Allah aşkına ben deli oluyorum sadece kilo ben mi alıyorum bu nasıl iş. herkes kilo almadığını hatta verdiğini yazmış. normalde adet görmedik vücudumuzda su kan birikti nasıl hiç kilo almadınız . ya da verdiniz anlamadınız.
sigarayı bırakanlarda mı kilo almadı.
ben sürekli kilo alıyorum anlamadım bir şey. tiroitlerde normal.
bir kere bel diye bir şey kalmadı. eskiden göbeğim yoktu yine çok yok ama yanlarımda kocaman bombeler oluştu.
saçlarım bembeyaz o kadar çirkinleştim ki anlatamam ne yapsam kendime çirkin görünüyor gözüme
aynaya bakmaktan korkuyorum.
evden nefret ediyorum evde her şey pis ve kokuyormuş gibi geliyor.
eşime de gıcık oluyorum o da kokuyor ondan bile midem bulanıyor ama yemeklerden bulanmıyor.
ya Allah aşkına ben deli oluyorum sadece kilo ben mi alıyorum bu nasıl iş. herkes kilo almadığını hatta verdiğini yazmış. normalde adet görmedik vücudumuzda su kan birikti nasıl hiç kilo almadınız . ya da verdiniz anlamadınız.
bir kere bel diye bir şey kalmadı. eskiden göbeğim yoktu yine çok yok ama yanlarımda kocaman bombeler oluştu.
saçlarım bembeyaz o kadar çirkinleştim ki anlatamam ne yapsam kendime çirkin görünüyor gözüme
eşime de gıcık oluyorum o da kokuyor ondan bile midem bulanıyor ama yemeklerden bulanmıyor.
aynen bende bacakları kendim hallediyorum ama bikini için mecbur gidiyorum kendimden hayatta çekemem
hatta 2 ayda gittiğim halde kız abla artık 3 aya çıkarma vaktimiz geldi azaldı baya diyordu
şimdi görse ne yaptın sen diyecek
birde ben en son aldırdığımda çok canım yandı normalde alındığını anlamam
kaşlarımı falan aldırırken soğuk soğuk terledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?