2015 Şubat Anneleri

canım bnde yapmak istiyorum bu testi ama kalp atımı yerine neye göre ne yazıcaz. ben kalp atımına bişi yazmadım erkek çıkardı bebişin cinsiyetini.

valla canım bende kalp atışını yazmadım bilemediğim için
erkek çıkardı
zaten çin takvimi de erkek diyor bana
rus takvimi kız dedi ama
ben hayırlısıyla kucağıma alayımda kız erkek farketmez

Bu kadar yiyecegi ben hamilelikten once bile yemiyordum simdi nasi yiyim :) ama saglikli beslenme listesi olmus tam. Diyetisyenlerde genelde boyle listeler verir. Meyveyi cok yememek lazim icinde seker var gunde bir porsiyon yeterli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bana doktorum ton baligi ve dip baligini yasakladi. Ton baligi islenmis oldugu icin dip baligi civa olarak yuksek oldugundan.

Isin kotusu gobegimdeki tuylerde siyahlasti iyice igrenc oldu ya. Dun agdaya gittim kirmis hepsini en guzeli evde yapmakda iste bikini bolgesini ben kendim hayatta alamam bacaklarimi falan evde makina aldim kendim sir yapiyorum. Bir kas biyik cikiyo bende 4 gunde orman oluyorum yani nefret geldi cok da tiksinirim kildan tuyden 😞

Kizlar kaç kilo aldiniz peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben üç kilo verdim kıllarla benmde başım dertte uyuz oluyorum hemen çıkıyolar bide karnımız büyüyünce napcaz hiç bilmyrm

Hamileler için söylemiyorum,viitaminlerin genel olarak vücudu hazıra alıştırdığını duymuşdum.Veeeeeee mervefr avatarınızdaki bewbe çok tatlı

hehe tesekkur ederim canim benim :))
rabbim insallah bu kadar guzel bi bebegi herkese nasip eder :)

bu bebisi bana cok benzetiyolar, ailemdeki herkes benim kucuklugume benzetiyolardi benim bi parcam oldu bu bebek :)

Bi de bende kil batmasi oluyor acisi bi tarafa görüntüsü de çok çirkin oluyor.ağda da yapamiyorum cildim çok hassas hemen morariyor

aynen bende bacakları kendim hallediyorum ama bikini için mecbur gidiyorum kendimden hayatta çekemem
hatta 2 ayda gittiğim halde kız abla artık 3 aya çıkarma vaktimiz geldi azaldı baya diyordu
şimdi görse ne yaptın sen diyecek
birde ben en son aldırdığımda çok canım yandı normalde alındığını anlamam
kaşlarımı falan aldırırken soğuk soğuk terledim valla

Kizlar kaç kilo aldiniz peki?

ne kilo alması kuzummmm ben daha kilo verdim
45,6 ile hamile kaldım
42,5 çıktım dün

ya Allah aşkına ben deli oluyorum sadece kilo ben mi alıyorum bu nasıl iş. herkes kilo almadığını hatta verdiğini yazmış. normalde adet görmedik vücudumuzda su kan birikti nasıl hiç kilo almadınız . ya da verdiniz anlamadınız.
sigarayı bırakanlarda mı kilo almadı.
ben sürekli kilo alıyorum anlamadım bir şey. tiroitlerde normal.
bir kere bel diye bir şey kalmadı. eskiden göbeğim yoktu yine çok yok ama yanlarımda kocaman bombeler oluştu.
saçlarım bembeyaz o kadar çirkinleştim ki anlatamam ne yapsam kendime çirkin görünüyor gözüme
aynaya bakmaktan korkuyorum.
evden nefret ediyorum evde her şey pis ve kokuyormuş gibi geliyor.
eşime de gıcık oluyorum o da kokuyor ondan bile midem bulanıyor ama yemeklerden bulanmıyor.

Canlarım bende okullar açılınca bu listeye pek devam edemeyeceğim öğretmenim :)
Ama ben çok düzensiz ve sağlıksız beslenen biriydim kahvaltı yapmaz yemek yemez hamburger dürüm yiyen biriydim ve beslenme alışkanlığımı baştan sona değiştirmem gerektiğini söyledi doktorlar. Bunun için sürekli dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime . vitamin ve mineral yönünden zengin bir bünye de bebek daha rahat gelişiyormuş. Sigarayı nescafeyi türk kahvesini alkolü bıraktım :)Kan değerlerim yüksek çıksada kolestrol şeker v.b şeylere dikkat ederek beslnememi düzenledim. Mide bulantılarım 7. haftada çoktu bu hafta çok iyi gidiyorum. :)
8. haftadayım 2 kilo aldım ama öyle görünürde bişi yok tartıda fazla çıkıyorum .Vucüt hamileliğe hazırlık için kan ve su depoluyor sanırım kilo ondan çünkü kıyafetlerime felan rahat giriyorum . Ama dar kotlaırmı giymekten vazgeçtim bebeğim rahatsız olmasın diye ...:)

Bi de bende kil batmasi oluyor acisi bi tarafa görüntüsü de çok çirkin oluyor.ağda da yapamiyorum cildim çok hassas hemen morariyor

ben bacaklarımı makinayla alıyorum bacaklarımda çok oluyor sonra tırnağımla çıkarıyorum onları
ama ağda yapınca tertemiz oluyor
hoş onuda ben kendim çekemiyorum
mecbur kuaföre gidiyorum
artık tepeden tırnağa aldıracağız kuaförlere mecburen
birde göbeğimdeki kıllar uzadı
ayyyyyy kendimi maymun gibi hissediyorum

Oo yemek listeleri takviyeler oneriler konusulur olmus ne güzel yiyebilene kan can şifa olsun ben et ve turevlerinden tiksiniyorum cok fena hele ki tavuk reklamda gormeye bile dayanamıyorum. Aksi gibi ramazan heryerde yemek tarifi programi; ( sut de icemiyorum bazen ayran icebiliyorum o kadar. Yeni yeni sabahlari bol domates rendesinde kaybolcak sekilde pisirdigi, bi yumurtayi yemeye calisiyorum yoksa gelsim gitsin peynir ekmek biraz da meyve hurma.ilk kez barbunya yiyebildim dün gunlerdir mideme giren tek gercek gida o oldu diyebilirim.kizimda dikkat ediyordum cevizi sutu vb ama bunda gitmiyor zorla napiyim

canım ben vallahi kilo veriyorum
ama 5. haftanın ortalarından beri hiç yemek yiyemedim
sürekli çubuk kraker yedim onuda 1 paket 1 günde anca bitti
mide bulantısından su bile içemedimki
annem bana hamileyken 9 ay su bile içememiş
o kadar ki yağan kardan bile midesi bulanmış kar bile kokmuş ona
hiç kilo almamış
ben o kadar küçük doğmuşumki ebe ölür bu çocuk yaşamaz demiş
şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum
su bile içemiyorum
haliyle beslenme diye bişey yok
bu yüzden kilo da alamıyorum
normalde midemde problem var zaten
çok yiyemem hemen bulanır
ben doktora bile gitmiştim bekarken
doktor bana hamile kalsan en fazla 55 ile doğum yaparsın dedi
ama herşeyden çok istiyorum şöyle 60 kiloyu görmeyi

saç işine gelince
doktorumun karısı hamileyken saçını boyatmıştı
organik boyayla
organiklerin zararı olmuyor
kuzenimde boyattı

eşimin en sevdiğim parfümü şuan bana leş gibi kokuyor
hergün kavga ediyoruz
evde sıkma şunu midemi bulandırıyosun diyorum
bu parfümü sen seviyosun diye almıştık diyor
oda bana kızıyor

Canim her bünye farklı kafana taktikca daha hizli kg alıyorsun bu da bir gerçek dusunme dikatli davran yerken gerisi bunyenin elinde olan sey

Hadi sir yapılabilenlerin çözümü var da bu göbeğimdeki kıllanmayı napsam nerelere atsam bilemedim. Tüy sarartıcı da kullanamayız, güneşte de cozur cozur yakamam artık güneş yağı sürmek lazım 50 faktör. 1 hafta sonra tatil gidicez napıcam ben bu kılları tatıilde ya çok çirkin

Benim bir de dislerimle basim dertte ilk hamileligimde cok cekmistim bidolu çürük ile dogum yaptım hatta dogumum oldugu gun bile dis sancisi cekiyordum.kizimin buyume süreci cok sikintili gecti kendime bakamadım uzun süreceği için disleri tedavi ettrme firsatim olmadi.simdiden acısı cikmaya başladı daha basinda agrilar hortladi napicam bilmem.ikinci trimesterda sanirim izin veriliyordu tedaviye inşallah bunda bari cekmem dis agrisi cok fena

Valla ben kilo verdim ama çirkinleşme konusunda beni görmen lazm bnmde saçlarımın yanlarında beyazlar olmş ve kupkuruyum yüzüm bembeyaz rengim soluk ölü gibiyim kilo verdim ama göbeğim banada çıkmş gibi geldi bilmyrm belkide ikiz oldkları için erken çıkar bende bel kayboldu ama kilo verdm nası oldu bilmyrm

Esas diyecegimi yazmamisim icebilen sutunu ayranini ihmal etmesi.dogrudan dolaylı tum kalsiyum kaynaklarını tuketmeye çalışın zira bu bebeler öyle bir somuruyor ki depolarimizi

Canım ben de tiroid var, yapım da kilo almaya çok müsait hatta beynimde hipofiz ezimde iyi huylu tümör var ki onun tedavisine başlayamadan hamile kaldım. Bu da bir kilo sebebi. ama hiçbirşey yiyemediğim için 1 ayda işte 1 kilo verdim. Senin iştahın iyi yiyebiliyorsun demekki vücut istiyor depoların boş belkide onları doldurmaya çalışıyor. Sıkma canını bol bol su iç hazır gıda ve hamur işi yeme, sağlıklı beslendiğin için aldığın kilo hiç olmazsa sağlıklı kilo olur. Benim cildimde bir değişiklik yok sadece göbek bölgem iyicene kıllandı okadar. Kız annenin güzelliğini alır derler belki de sana bir prenses geliyordur o herşeyden nefret edip sinirlenme durumu çoğumuzda var merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…