Ben yaZmadım kuzenim Yazmış muhabbeti olmaması daha iyi yaa onlar da düzgün Paylaşım yapsalarmış arkadas, sen de hamile halinle ifadeye çekilmesen daha kibarca bi davranış olurmuşçocuklar siliyoru bugun demeliydim soylediginde onun için geç kaldim
fazla seçenegim yok galiba gerçegi soyleyim ben en iyisi ..
Bende alacaktım dalga geçtiler minicik bebek onu mu giyermiş. Küçükken battaniyeye sarılıyormuş. 4-5 aylıkken ancak giyer dediler.
Çok.beğenmiştim
demi yaaBen yaZmadım kuzenim Yazmış muhabbeti olmaması daha iyi yaa onlar da düzgün Paylaşım yapsalarmış arkadas, sen de hamile halinle ifadeye çekilmesen daha kibarca bi davranış olurmuş
Aslında yer yatağı açtığımda daha iyi uyuyor istediği zaman kalkıyor oyun oynuyor tekrar uyuyor. Ben bi mama su ne istiyorsa veriyorum. Ama doğumdan sonra bütün gece göz ucuyla başında bekçilik yapaıycağımdan emin olamıyorum yer yatağı yapma konusunda@Seherabdul vehequ napin yapin doguma kaadr çozun bu isi bence, benimkilerin arasida azdi ay oalrak,ilk çcougun kendi kendine uyumasi bi nimettt boyle durumlarda
istemiyoruz ama Üzerimize de gelmelerine gerek yok bence . Sonuçta silindiğini biliyor nedenini sorgulasın kendisi de, bi sen değilmişsin de silendemi yaa
valla ne diyecegimi sasirdim, simdi olsa yine silerim sildigime pisman deilimde ben yinede insanlar kirmak istemem ki hiç : (((
Arabanın bagajına koyayım diyorum. Havalar soğuk zaten bişeycik olmaz. Hastane çantasını da hazırlayıp bagaja koyacam eşim panik bende unutabilirim o halde diyeAaa supermis ozamn bende ole yapim ama hastane falan sicak olursa erimez heralde dimi dolabami koyucaksin simdi
O kişinin profiline girdiğinde profil fotoğrafının sağında biyerde takibi bırak butonu var canım.takip nasil birakiliyorki ?
ben face ozelliklerini hiç bilmemki
bosami sildim simdi yani : (((
evet benden once silenler oldu .. diyorum ya tahmin ediyodur sebebini , ben bilmiyormuyum paylastiklarin yuzunden diye cevap evrmeyi ama ne gerek var ugrasmayaa , konuyu uzatmaya , yinede içimde kaldi cevap vermememn toplum içinde o cevabi versem oradakilerin hepsi dogru soyluyor diye beni desteklerdi, gulup konusup oturuyouyz isin içine siyaset gridimi herkesin agzinin tadi kaçiyor ev sahibinede ayip yani ortam buz gibi soguyuncaistemiyoruz ama Üzerimize de gelmelerine gerek yok bence . Sonuçta silindiğini biliyor nedenini sorgulasın kendisi de, bi sen değilmişsin de silen
ho$ geldin canim aramizaHayırlı geceler arkadaslar yazılarınızı takip edıorum son bı kac haftadır cok guzel bı paylasım alanı olmus uye olmak bugune nasip oldu benıde aranıza kabul edersenız sevınırım.dogum yapan arkadasları tebrık ederım sağlıkla mutlulukla buyutsunler evlatlarını inşallah Rabbim bizlerede hayırlısıyle saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı kolay dogumlarımız olsun inşallah
hahahahh ziyafet sofrasimiiii : ))))Arabanın bagajına koyayım diyorum. Havalar soğuk zaten bişeycik olmaz. Hastane çantasını da hazırlayıp bagaja koyacam eşim panik bende unutabilirim o halde diye
O kişinin profiline girdiğinde profil fotoğrafının sağında biyerde takibi bırak butonu var canım.
Bende sürekli ziyafet sofralarını paylaşan bi arkadaş vardı napsamki diye bakınırken keşfetmiştim
Hayırlı geceler arkadaslar yazılarınızı takip edıorum son bı kac haftadır cok guzel bı paylasım alanı olmus uye olmak bugune nasip oldu benıde aranıza kabul edersenız sevınırım.dogum yapan arkadasları tebrık ederım sağlıkla mutlulukla buyutsunler evlatlarını inşallah Rabbim bizlerede hayırlısıyle saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı kolay dogumlarımız olsun inşallah
Ama sen sanki daha öncede mi yazmıştın yoksa ben karıştırıyor muyum?Bu arada ben de bayadır takip ediyorum da @Seherabdul le aynı kaderi patlaştığımızı farkedince üşengeçliği bi kenara bırakıp daldım muhabbete :) . Telden baktığım için giriş yapmaya üşeniyordum katılmak istesem de sohbete
insalalh geçmez canim vagene, dr sorun yok dediyse yokdurKizlar dudagimda ucuk cikti. Doktor sorun yok onemli olan genital organinda cikmasin dedi. Yoksa dogumda bebek enfeksiyon kapabilirmis. Simdi korku saldi dudaktan oraya gecmez degil mi?
Evet ayakli ve eldiveni var benimkindede onlar coraplarin icinde diye cekmedim fotosunu.benimkdie boyle ama ayakli ve eldiveni var
benim ahstane lsitesinde battaniye , bu tulup ve uyku tulumu yaziyor
hastanenin kaloriiferini kapatmayi dusunuyolar herhalde burda :)))))
Yok ya yazmadım galiba, bi iki mesaj girdim ama bu topice değildi.Âmin canım, hoşgeldin
Ama sen sanki daha öncede mi yazmıştın yoksa ben karıştırıyor muyum?
Hosbulduk canım sagol :) evet muhabbetleriniz cok hos ne yalan soyleyım uye olmadıgım halde benı bıle bagladı burası bnde uye olup katılmak istedim.sabah erken gıdıceksen uyuman en dogrusu uykusuzluk zor oluo helede sabah erken dra gıtmek daha da bi zor oluoho$ geldin canim aramiza
ben buraaya çok alsitim pc açtimmi direk bu syafayi açiyorum bagimlilik yapiyor simdiden soyleyim sana
simdi kallkip dus almam , uyumam lazim sabah dr a gidicem ama canim hiç kalkmak istemiyor : )))
hahahahh ziyafet sofrasimiiii : ))))
oyy o daha iyiymis silahlardan pompali tufeklerden
sabah 7h30 da uynaip çoukalri okula hazirliyorum her sartda erken kalkicam yani, neyse ben gidiyim bariHosbulduk canım sagol :) evet muhabbetleriniz cok hos ne yalan soyleyım uye olmadıgım halde benı bıle bagladı burası bnde uye olup katılmak istedim.sabah erken gıdıceksen uyuman en dogrusu uykusuzluk zor oluo helede sabah erken dra gıtmek daha da bi zor oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?