2015 Şubat Anneleri

hayırlı akşamlar herkese. alttan muayene olan var mı? ben daha olmadım dr birşey demedi 4 gün sonra randevum var. 37. haftada çatı muayenesi yapılıyormuş galiba ben çok korkuyorum açıkcası.
Hic korkma canm. Kisa surdu. Ben cok bisey hissetmedim. O sira baska seyler dusunuyorum. Rahat oluyor oyle.

hayırlı akşamlar herkese. alttan muayene olan var mı? ben daha olmadım dr birşey demedi 4 gün sonra randevum var. 37. haftada çatı muayenesi yapılıyormuş galiba ben çok korkuyorum açıkcası.
ben ehr ay oluyorum :)))

Hayırlı aksamlar bende hamileliğim boyunca hıc alttan muayene edılmedım 31 haftalıkken dra sormustum catı muayenesı yapcakmısınız dıe catı muayenesı yapmıoruz dedı bnde hıc ustelemedım malum tırsıorum galıba.ama illa yaparlar sona geldıgımızde

Hic korkma canm. Kisa surdu. Ben cok bisey hissetmedim. O sira baska seyler dusunuyorum. Rahat oluyor oyle.
inşallah kolay geçer. çok geriliyorum düşündükçe. doğumdan bu kadar korkmuyorum. vajinismus tedavisi gördüm 19 ay tam problemi çözdük bebek süpriz yaptı :) ama hala korkum var.

Her ay mı neden ne gerek var ki yani catı degısebılıo mu bızım dr neden yapmıoki acaba
yok çati deil de açiklik varmi diye bakiliyor altdan muayanede
çati muyaneside altdan ya ayni kapiya çikiyor o yuzden her ay dedim, kendini kasmazsan hiç bi sekilde canin yanmaz ...

inşallah kolay geçer. çok geriliyorum düşündükçe. doğumdan bu kadar korkmuyorum. vajinismus tedavisi gördüm 19 ay tam problemi çözdük bebek süpriz yaptı :) ama hala korkum var.
Aynı sekılde bende yani normal dogum yapmak istiorum insallah ve bende vajınusmus problemı yasadım 1 bucuk yıl kadar alttan muayene oldum sonrasında bı kac kez fakat hamılelıgımde hıc alttan muayene olmadım.olmak ıstıorum dogum gelınce ılla bakıcaklar acılma var mı dıe o yuzden sımdıden alısmak lazım

yok çati deil de açiklik varmi diye bakiliyor altdan muayanede
çati muyaneside altdan ya ayni kapiya çikiyor o yuzden her ay dedim, kendini kasmazsan hiç bi sekilde canin yanmaz ...
Catı muayenesi bıldıgımız alttan muayene mı yani

Öncelikle hoşgeldin canım. Tahmini doğum tarihimiz aynı. Yarın doktor randevum var bakalım ne dicek. Bı aralar gittinmi sen hiç? Kg falan söyledimi?

Canm benim agzinin ici gibi herhangi bir organ o da dusun. Kafanda buyutme. Ben de simdi kolay dogum olsun,yirtik olmasin diye perine masaji yapiyorum. Hic alisik degildim. Ilk yaptigimda midem kalkiyordu. Insan normal aman bu da boyle bir organ deyince alisiyor.

Öncelikle hoşgeldin canım. Tahmini doğum tarihimiz aynı. Yarın doktor randevum var bakalım ne dicek. Bı aralar gittinmi sen hiç? Kg falan söyledimi?
Hosbulduk cnm sagol.evet aynıymıs me guzel :) nst ıcın mı gıdıceksın dr a.ben en son gecen hafta gıtmıstım 34 haftalıkken yani nstye gırdım sancı fılan cıkmadı kılosuda 2.300 müs bebegımın bı sonrakı randevumda 36 haftalıkken olck insallah.senin bebekin kac kılo

Alsak mı ki? Indirime de girmiş. Acaba giydirilir mi diye düşündüm ben de. Ama Şubat Mart soğuk olur zaten giydirilir di mi?
Bilmem birkaç anneye sormak gerek.önümüz yaz boşuna para vermeyelim. Ben daha bebek 6 haftalıkken gittiim geldim onlara özendim nedense. Ben de HM de beğnmiştim 79 tl idi. İşte bırakmadılar alayım.
mattika
S serefraz85
ysmnfth
Tiramisu35
ecicansu
Fikir beyan etsinler bakalım. MaRaL demişti zaten.

Yarın kontrolümüz var kızlar saat 11de. Yollar kar buz bi saatlik yola gidecez diye yine erken kalkıcam yaa pöfff.
Sağlıcakla kalın, iyi geceler

Ben olmadım ama korkmuyorum da sonuçta canımız yanarsa uyarırız, biraz gergin olduğumuzu söyleriz normal olarak onlar da insan sonuçta dikkat ederler sıkılma

aslında o kadar tedavi gördüm vajinismusu yendim ama hala tedirginim ve dr bakmak isterse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. kan uyuşmazlığı sorunum olmasa doğum sancım başlayana kadar gitmeyeceğim dr'a :)

aslında o kadar tedavi gördüm vajinismusu yendim ama hala tedirginim ve dr bakmak isterse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. kan uyuşmazlığı sorunum olmasa doğum sancım başlayana kadar gitmeyeceğim dr'a :)
Vajinismusu yenmissin bu bisey degil. Onceden alttan muayenesi oldun mu? Ne aci oluyor ne bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…