Kilosu iyiymiş maşallah:) hayırlısı olsun cnm sezeryan mı dusnuyorsun yoksa drun mu ole ıstedıCanım bu sene kış çetin geçicekmiş. Eğer çok dışarı çıkan biriysen al derim. Hatta sizden gördüm bende çıkartıcam kızımınkini:) bunlar battaniyeden daha sıcak tutuyor bence.
Kontrole gitcem. Bilmem nst ye alırmı. En son 32 haftalıkken gitmiştim 1969 gr dı. Birde sezaryen tarihi alcam inşAllah.
İlk doğumum normal. Kuyruk sokumumda hasar var o yüzdrn sezeryan istiyorum. Tekrar normal yapmak beni zorlar.Kilosu iyiymiş maşallah:) hayırlısı olsun cnm sezeryan mı dusnuyorsun yoksa drun mu ole ıstedı
Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine inşAllah darısı bize. Emer merak etme stres yapma sütün kaçar yoksa hepten süt en çok strestn etkileniyor unutma bunu. emmiyorsada pmpa al ve sağ süt olmasa bile sağ ki sütün gelsin süt emdikçe gelir emmiyorsada sağmak lazım kanalları çalıştırmak lazım bebişle temaslı olmk koklamak lazım k,i beyne uyarı gitsin hormonlar çalışsın süt olsun.
Ne güzel kolay doğumlar bizede nasip olsun inşAllah. Bu arada canım genel anstezi ile sezaryn oldun sanrım nasıl ayılmak narkozu atmak epidurali sen mi istemedin dr. mu önermedi. Sezryn ihtmialim olabilirmiş bnmde bebişin kafası büyük die son anda bnde zeryn olursam die şimdiden bu konuda fikir almk istiyorum.
Canım çok tatlı bişi astronot tulum fln diyorlar bunlara sennkide tam ondan mı bilmiyorum ama bende çok özendim ama 3 aylık alsak şimdi ancak giyer snrada yaza geliyor giyemez onlarda baya pahalı geliyor bana o yüzden ben küçük almk yerine seneye kış için düşünüyorum onu çünkü daha hareketli olcak büyüdükçe seneye kış daha kullanışlı olur. Ama sen şimdi alırım seneye büyüdüğü için büyk olanı yine alırım diyorsan maddi olarak bnce almalısın şimdide çünkü çok tatlı ve kullanışlılar ben cidden 30-40 tl fln olsa alırım seneyede yine alırım ama bnm gördüklerim hep 90-100 tl civarıydı.
Doktorum badem yagi onerdi Perine masaji icin. Onunla yapiyorum canm. Bi de ahududu yapragi cayi mi oluyor Turkcesi gunde 3fincan icmeye basladim.
Neden ahududu çayı içiliyor?Ahududu için erken değil mi? Bebişin dönmüş müydü peki? Bebiş hala dönmemişse bile Ahududu Çayı içilebilir mi?
Günaydın herkese
iremguzum nerelerede bilen var mı? en son dr a gidiyordu?
Neden ahududu çayı içiliyor?
Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?