@serefraz85 iyi yolculuklar hayirlisiyla yorulmadan varirsiniz insallah....
Litchi cocuk ilk dogdugunda vucudunda bir yag tabakasi oluyor onu yiakamamak lazim hemen birgun sonra yikayabilirsin. Ben eve geldigim gunden sonra her gun yikadim kizim kis bebegiydi. Burda onemli olan gobegini islak birakmamak. Yıkaninca cok guzel uyuyordu her aksam ayni saatte yikamaya calistim zamanla bebekte bu rutine alisiyor.
Evet once tam kurumasini sagliyordum sonra alkol ile pansumanini yapiyordum.Yıkayınca göbeğe alkollü pamukla pansuman yapıcaz di mi?
anlayan kızlar bır bakarmısınız..kızımın kan ve ıdrar tetkıklerıne baktımda ..
ferritin 18.1
eritrosıt +2 5
hgb 11.8 cıkmıs ,, kanı dusuk ve ıdrarda enfeksıyon var anladığım kadarıyla..sızce?
Evet once tam kurumasini sagliyordum sonra alkol ile pansumanini yapiyordum.
Hic bir fikrim yok canim. Zaten burada hastalara sonuclar verilmiyor. Hersey doktorun elinde. Bir sorun varsa sana anlatiyorlar yapilmasi gerekenleri.Beta streptokok testi mi yapıldı bakteri için?
Off allah yardımcın olsun. Resmen gider ayak sabrımızı ölçüyorlar. İnş son huysuzluklarıdır, doğumdan sonra feraha çıkarızsürekli huy değiştirmeleri pozitif şekilde de olabilir yani neden olmasın
10 dak kalmış güzel haberlerle gel inşGünaydın kızlar,
Bugün doktor randevum var.Alttan muayane olacağım, bakalım son durumlar nedir merakla bekliyorum saatin 2 olmasını.Hepimize hayırlı Cumalar arkadaşlar.
El Büyüklüğünde Ben Vardı Canım Leke Tarzı Bişi Onu Aldırdım Aldırmaz Olaydım
Yikanmaz diye bir kural yok tercih meselesiBu durumda iddiayı ben kazandım di mieşime söyleyeyim.
Haha valla benim hic umudum yok daha beter olacakmış gibime geliyor. Bir de agirlastim ki sormayın oturamiyorum kalkamiyorum çok cabuk yoruluyorum. Diğer hamilelikleri de boyle değildim inan naz da yapmıyorum bilmiyorum belki o zaman yaşım daha gençti sonuçta onla mi alakası var... Belim catlicak bu gidisle
anlayan kızlar bır bakarmısınız..kızımın kan ve ıdrar tetkıklerıne baktımda ..
ferritin 18.1
eritrosıt +2 5
hgb 11.8 cıkmıs ,, kanı dusuk ve ıdrarda enfeksıyon var anladığım kadarıyla..sızce?
Canim geneli n8ye daha kotu olarak dusundun yasadigin olumsuz bi durumdanmi?
Gebelik sekerim
Normalde sekerim yok canim. Spinal hakkinda bir bilgim yok. Epidurale benziyo sanirim. Epidural olan arkadaslarimin cogu memnun yalniz 1 arkadasim 1 yil boyunca felcli yatmis o kafami karistiriyoeger esim ameliyata girerse epidural olabilir, yoksa genel anestezi tercih edicem sanirim
Küçükken koşarken düşmüş kafası yarılmış,annesi babasını kahveden çağırmış gel çocuğu doktora götürelim.diye.
Babası demiş ölürse yenisini yaparız.
Babaları arkadaş gibi ama sevgisi olaydan belli oluyor.
Eşim çok iyi biridir ama genlerden gelen bir şeyler var demekki,biraz merhametten yoksun sanki.
erıtrosıt : + + olunca enfeksıyon var demek (2 ay once yıne böyle cıktı ant. verdı dr) bıde deger olarakta 5 cıkmıs ..cıger dalak bızım eve hıc gırmedı kıBu değerlerden idrar enfeksiyonunu anlayamadım ama kanı düşük evet. 3 yaşını geçmiş miydi? Dr lar yiyebilir diyorsa Ciğer ve dalak yedirmeni öneririm. Haftada en az üç gün köfte yesin. Yani kırmızı et şart. Yanında c vitamini olsun mutlaka. Limonata ya da portakal suyu gibi.
çocuklar yetıskın kategorısınde degerlendırılıyor..bence yanlış yapılıyor..aşırı derece dusmedıgı müddetçe açıkçası ılac kullanmataraftarı degılım,daha oncekı tecrubelerımıde goz onunde bulundurarak..Canım bebeklerde değişir mi bilmiyorum da benim son yaptığım tahlillerde aralık değerleri şöyleydi:
ferrritin: 10-291
eritrosit: 3.8-5.6
hgb: 11.5-15.5
gelmis gecmis olsn canim. Kisiden kisiye de degisiyor bu isler. Kiminin dikisi 3 gunde iyilesir mesela benim hep uzun surerValla Canım Dikişlerim Hep Enfeksiyon,İltihap Kaptı İdrardanmı Ameliyattanmı Bilmiyorum 1,5 Sene Çektim
kesin karar verdiniz miBizim kızımız adını kendi getirdi Melek koyduk adını.
isye yontem kisiye gore degisiyor ya ikinizin iddiasi da guclu. Neyine girdinizBu durumda iddiayı ben kazandım di mieşime söyleyeyim.
Aynen Bende Çok Pişmanım Canım Dururken Bana Bir Zararı Yoktu Sıf Görsel Açıdanamannn duruverseydi keşke,görünen bi yerde değil ...,operasyon falan zor valla,çok geçmiş olsun canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?