2015 Şubat Anneleri

İnşallah sıkıntısız bir an evvel varirsiniz.hayırlı yolculuklar.allah a emanet olun

Eritrosit değeri kandaki değer değil mi? Kandaki eritrositten nasıl idrar enfeksiyonu Anlaşılıyor?

Sezeryan migren agrisi yapabiliyor. Oraya ozel tedavi yapildigi konusuluyordu tvde gecen. Sezeryan kesigine masaj mi yapiliyordu ne.

gelmis gecmis olsn canim. Kisiden kisiye de degisiyor bu isler. Kiminin dikisi 3 gunde iyilesir mesela benim hep uzun surer

kesin karar verdiniz mi

isye yontem kisiye gore degisiyor ya ikinizin iddiasi da guclu. Neyine girdiniz

Isim önceki bebişin ismi. Şimdikine karar vermedik henüz canım. Sanırım hiçbirşeyine girdik iddiayı ama kazanmak iyi oluyor

Canım eritrosit kan hücresi enfeksiyonu belirten lokosittir lökosit çıkmış mi

Ablam da epidural sez olmuştu onda da şiddetli baş ağrısı olmuştu cnm anestezi komplikasyonlarindan biri bu her ikisinde de olabiliyor illaki olcak diye bisi yok ama olabilir

ameliyattan sonra başını yüksek tutmayınca ve sıvı az tüketince bu sorun oluyo diye biliyorum. bunlara ilave olarak başını yüksek tutusun

Ablam da epidural sez olmuştu onda da şiddetli baş ağrısı olmuştu cnm anestezi komplikasyonlarindan biri bu her ikisinde de olabiliyor illaki olcak diye bisi yok ama olabilir
epıduraldede oluyormuş bas ağrısı bıdebel ağrısı..buna nazaran daha az mıs gercı ama yasayand cok.. dr eger dayanamayacak hale gelırse hastaneye gelıp burda tedavı gorucek dedı..demekkı o boyutlara gelebılıyor

Kızlar saat 14:20 de randevum var. Kızımı görcem inşaAllah. Kocamda dayanamadı sabah namazından sonra gitti işe, erken gelmek için. İlla oda gelcek hastaneye:) sonrada eltime gitcekmişiz. Hade bakalım bugün yine yoğun bi gün:)

Güzel haberlerle dönün inşallah

yok lokosıt negatıf dıyo.. kafamkarıstı sımdı bak

Idrar testi sonucu ne diyor o önemli. Idrarda enfeksiyon varsa kan tahlilinden anlaşılmaz. Kanda lökosit fazla çıkarsa vücutta enfeksiyon var demek ama nerede olduğu yine kandan bilinmez. Eğer yazdığın eritrosit değeri idrar tahlili sonucundaysa evet idrarda enfeksiyon var denilebilir. Ama o değer kan sonucundaysa idrarla alakası yoktur.

Ayrıca bence çocuklar dalak ve Karaciğer yemeli. Daha hızlı kan yapıyor.

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Hurma ve ahududuya ne zaman baslamalıyız birde bnm bebeğim 31 haftalıkken kanala girmiş demişti dr tabi bu erken dogum yapcaksın anlamına gelmez demıstı ama kanala girmesi erken deilmi sizce

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Gobek bagı 3 veya 4 gun sonra dusuormus gobek bagı dustukten sonra yıkanır dıe duydum ben

Evet baya kötü oluyormuş ablama kafein tablet vermisler o da emzirirken kullanilamadigi için mecbur çekmiş 4-5 gün o ağrıyı

Lökosit yoksa enfeksiyon da yoktur o zaman canım ya dr baktı mi sonuçlara ?Bi de bu hangi tahlilin değeri kan mi idrar mi nerde eritrosit pozitif çıkmış
idrar sonucunda cıkmıs kızlar erıtrosıt..
kanda degıl.

Hayırlı haberlerle gelirsin ibşallah.baya hazırlanmıssın :) ama en az iki hafta daha beklese bebişin ii olur

Kullanmadın daha değil mi.
Ne kdra aldın ve cift taraflı mı.

Kimisi madela için acıtıyor dedi bide traktör gibi ses çıkarıyormuş. Kullanan arkadaşlarım dedi. Ama iyi çekiyormuş.
hayır kullanmadım ama bana 3 kişi önerdi iki taraflı değil tek taraflı. acıtırmı bilmiyorum ne yazık ki . aldığımda denemeyyi düşündüm ama doğumu tetiklermiş diye denemedim. ankaradan baby machne die bir mağazadan aldım 179 liraya aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…