- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Size çok erken tarih veriyor.
Benim sadece 5 gün öncesine verdi
O saati durur mu çocuk. Yani 9 ay 5 günlükken alacak sezaryene
Problem yok dedi. Burada oyle cok bilgi verilmiyor. Problem olursa aciklama yapiliyor. Bakteri vb var mi orneklerine de bakildi. Bisey cikmadi. Sukur.Umarım bizde atlatırız bu catı muayenesini de rahatlarız ne dedi dr peki sana cnm
bizim de ilk dusen bebegin adi belliydi ogrenir ogrenmez bulmustuk. O dustu sonraki de dustu isim bulma motivemiz de dustu sanirim. Defne cok guzel esim begenmedi amaKız benim düşen bebeğin bile adı vardı.
Defne idi ama erkekmiş. Ali diye düşünmüştüm.
Bu
Benim tecrubem su şekilde oldu.ilkinde göbek düşene kadar bekledim.bir haftada düştü yikadim.sorunsuz oldu.Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Canim bebisim benim dondu 31de. Gunde 2paket magnezyum ictim rahat hareket etsin diye. Doktor 27.hafta bi dahaki gorusmemize donmesse hareket verecegim demisti. Sukur dondu. O kedi deve hareketi ise yariyor duydum.Ahududu için erken değil mi? Bebişin dönmüş müydü peki? Bebiş hala dönmemişse bile Ahududu Çayı içilebilir mi?
Ben üç gunlukken yikamistimBişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
1 ay yataktan kalkilmiyomus dogru mu@InzaR canim ben genel anesteziyle sezeryan olmustum ben cok memnun kaldim diyebilirim uyanirken cok mutlu rahatlamis sanki haftalardir uyuyomusum gibi hafif ve dinc uyandim gulerekde ciktim ameliyathaneden sonradan agrilar oluyo tabiki ama agri kesici vuruyolar surekli zaten kalkip yurumeye baslayincada kendini cabuk toparliyosun ve dayanilmicak agrilar degil ama tabi bu durum doktorun eliylemi senin agri esiginlemi alakali bilemiyorum benim bu sekildeydi yani iki dogum seklindede yjne agrilarin sancilarin oluyo tabi sezeryanda sadece biraz daha dikkatli olman gerekiyo usutmicen ayaklarini sicak tutucaksin vs.. hangisi hayurlisiysa hakkinda o olsun canim cok takilcaknbisey degil rahat ol bence
Canım Benim Kasık Bölgemde Vajinama Doğru Tam Tamına 150 Dikişim Var. Özel Bölge Olduğu İçin Çok Çektim Ağrı,Sızı,İltihap,Mikrop Kapması Çok Yaşadım Korkuyorum Artık Yine Aynı Acıları Yaşarım Kesik Olur Dikiş Olur Diye Onun İçin Dr Direk Ben Normal İstemiyorum Dedim Taaa 5 Haftalık Hamileydim Düşün Dr Bunu Sölemek İçin Çok Erken Falan Demişti
senin ne dikisin vardi canim ameliyat mi. Idrardan enfeksiyon kapmiyor da lohusa olunca ped kullaniyorsub o iyi olmuyorİnş. Canım Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Versin. Vajina Tarafında Dikiş Oldumu Çok Sıkıntı Oluyo İdrardan Akıntıdan Mikrop Kapıyo Yada Sadece Bana Oldu O Yüzden O Bölge Daha Fazla Müdahale Olsun İstemiyorum. zaten Dikişleri Görünce Kendimi Kore Gazisi Gibi Hissediyorum
Anladık canım işin özünü.
Dönme işine çok takıyorsunuz. Ters bebek istatiksel olarak az bir durum.
İnşallah döner.aminn
El Büyüklüğünde Ben Vardı Canım Leke Tarzı Bişi Onu Aldırdım Aldırmaz Olaydımniye kız 150 dikişte ne?
Valla Canım Dikişlerim Hep Enfeksiyon,İltihap Kaptı İdrardanmı Ameliyattanmı Bilmiyorum 1,5 Sene Çektimsenin ne dikisin vardi canim ameliyat mi. Idrardan enfeksiyon kapmiyor da lohusa olunca ped kullaniyorsub o iyi olmuyor
Gebelik sekerimGebelik şekeri mi bu canım yoksa normalde de seker hastası misin?belki okumussundur bebegim dönmezse ben de 2 normal doğumdan sonra maalesef sezeryan olacağım.dönmesi için kısıtlı suremiz var inşallah döner de bunlara hic gerek kalmaz ama eğer olursa da doktorum spinal önerdi bana bende sana onu soracaktim
Normalde sekerim yok canim. Spinal hakkinda bir bilgim yok. Epidurale benziyo sanirim. Epidural olan arkadaslarimin cogu memnun yalniz 1 arkadasim 1 yil boyunca felcli yatmis o kafami karistiriyoGebelik şekeri mi bu canım yoksa normalde de seker hastası misin?belki okumussundur bebegim dönmezse ben de 2 normal doğumdan sonra maalesef sezeryan olacağım.dönmesi için kısıtlı suremiz var inşallah döner de bunlara hic gerek kalmaz ama eğer olursa da doktorum spinal önerdi bana bende sana onu soracaktim
Problem yok dedi. Burada oyle cok bilgi verilmiyor. Problem olursa aciklama yapiliyor. Bakteri vb var mi orneklerine de bakildi. Bisey cikmadi. Sukur.
bizim de ilk dusen bebegin adi belliydi ogrenir ogrenmez bulmustuk. O dustu sonraki de dustu isim bulma motivemiz de dustu sanirim. Defne cok guzel esim begenmedi ama
Benim tecrubem su şekilde oldu.ilkinde göbek düşene kadar bekledim.bir haftada düştü yikadim.sorunsuz oldu.
2.de göbek kurumak üzereydi.o sırada Dr kontrolü vardı.yıka ferahlar dedi.gerçi sürekli siliyordum ama yıka deyince yikadim.göbek iltihaplandi sulandı.dışarı pirtladi.15gun ugrastim.bi de etkisi var mi bilmem yağlı tabakayı bi kacgun emince vücutları bağışıklıkları güçlü oluyor.benimkiler maşallah kolay hastalanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?