2015 Şubat Anneleri

Ben alisamadim alisamam da orda kalmadi zaten bu ilk patavatszligiyla kalmadi sonra surekli bir erkege yakismayacak laf sokmalar sacma sapan onur kirici rencide edici imalar tahrikler surdu gitti anlatsam roman olur ki ben mesafemi hep korudum o sekilde muhatap olacak bir zemin de vermedim muhatap da olmadim. Baktim olmuyor adam normal degil cunku benm de kaldrablcgm bisey degl kestim tum hukukumu kendisiyle cok da iyi oldu

Herkes bi ayri dengesz ya

Kizlar sizce ekin mi daha guzel duru mu???

Ekin bence cok daha sicak bir isim

Obaaa adam sana ne , walla haddini bilmemek bu. Allah akıl fikir versin , ben karşındakinin morali düzelsin die kilo verdiyse anca solerim ne gerek var böle sözlere acaba

Mevzu klasik kilo muhabbeti olsa hadi neyse daha evine ilk defa gelmis ilk kez yakinen birbrni taniycaksn dakka bir gol bir bu seklde bi muhabbet benm icin direk belden asagi gruptadir ki o sadece acilismis sonrasinda neler duydum neler de allaha havale ettm hasta kabul ettm

Oy uzulme rabbim bize guc versn yeter ki

Ilkinde ameda almistim ciftli cok memnun kaldim cekisi de iyi sesi de yok ucreti sorun deglse tavsye ederm

Gunaydin

Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun

Ben vermstim makinede kurutan yerdi. Annem iki uc ayda bir veriyor kis da olsa

Kendini boyle sartlma canim bazen bekledkce inadina gec geliyolar :)

iNsallah hersey duzelirnyoluna girer canim

Yok yaa oldu canim diyeydin :)

Ah ne güzel. Ben hiç kaymadım ama o kadar çok istiyorumki anlatamam
Kar delisi.

aşırı derecede karnım ağrıyor ve midem bulanıyor
ergenliğe geri döndüm resmen

Takipte ol usuttun mu yoksa gecmis olsun

bazen plesanta yaslnmasi denen sey olabliyor son haftalarda uzulme haftan iyi yine de dogsa da saglikla dogar rabbmn izniyle

Yolculugun ikinci etabi basladi kar da yağmaya basladi bakalim bu etap nsl olcak. Arabaya o kadar yiyecek stokladik hepsi donmus arkadas en cok kuru meyve stoguma uuzuldum o kadar yumusaklarini sectimdi alirken don vurmus tas kesilmiş hepsi iicimde kaldı valla islak mendil bile donmus arkadas cikmiyo paketten

Bu imzamda diyor ya artan mukus vajinal akinti diye sabahın bi körü islaklik hissedip koşarak wc ye gittim suyum mu geldi ki diye sonra da uyuyamadim tabi
Ben o suyum.geldi olayını her sabah yaşıyorum.
Kontrol etmekten perişan oldum.
Güzel yazmış takvim. Bende bazen ayağını hissediyorum.
Tutuyorum ayağı hatta, hamilelikte yaşadığım en güzel duydu o diyebilirim.hep orda dursun istiyorum ayak.

üşütmüş olamam canım ama akşam az kalsın zehirleniyormuşum
eşim evde değildi ben yalnızdım. tv seyrederken başım ağrımaya başladı hafiften
sonra uykum geldi
eşimi beklerken tv karşısında uyuklamaya başladım ama bebek çok hareketliydi sürekli vuruyordu uyuyamıyordum
sonra eşim geldi kokuyu ta kapıdan almış
eve kömür kokusu girmiş
girdi içeri sen iyimisin bu koku ne falan dedi
tabi ben koku duymuyorum alışmışım
yarım saat veya 1 saat daha geç kalsa Allah korusun neler olurdu kimbilir
bütün camları açtı evi havalandırdı
bana ayran yaptı içtim birazda üzerine yoğurt yedim kendime geldim baş ağrısı falan geçti

Canim bnm ya Kıyamam valla sağ salim varirsiniz inşallah çoğu bitti azı kaldı

Arabayı park edince mi donmuş? Ankarada - 15 lerden söz ediyorlardı
Zordur elbet ama sen kar dedikçe ben özeniyorum
Bizim yağmura döndü kar falan kalmadı
Bir boluyu geçeydiniz

Aa cok gecmis olsun canım soba mi vardi sizin sinsidir onun kokusu dumani rabbm korumus

Valla kalbim ağzımdan çıkacak sandım o derece korktum neden korkuyorsam yakında başıma gelecek şeyler bunlar..Bugün ki takvim yazısını bende sevdim bzn saçma oluyor ama bu çok tuttu

Aa cok gecmis olsun canım soba mi vardi sizin sinsidir onun kokusu dumani rabbm korumus

yok canım benim ev kaloriferli
büyük ihtimal tuvaletin havalandırmasından girmiş çünkü camların hepsi kapalıydı
bugün yinede camlara tekrardan silikon çektirecek
kardan dolayı kabaran silikonlar varsa ordan da girmiş olabilir diyor

Canim kilo alimi falan nasil. Antibiyotik verdimi peki enfeksiiyin icin
Kilosu haftasıyla uyumlu canım. Kafa karıştırıcı olan aylardır hep önde gidiyordu bütün ölçümleri şimdi göbek çevresi ölçümü bir hafta geride, gelişiminde yavaşlama olmuş yani.
Antibiyotik+ başka bi ilaç daha verdi kontrole kadar kullanıcam. inş geçer ilaç kullanırken çok huzursuz oluyorum çünkü

bazen plesanta yaslnmasi denen sey olabliyor son haftalarda uzulme haftan iyi yine de dogsa da saglikla dogar rabbmn izniyle
Başka bir olumsuzluk olmasında erken doğmasına razıyım canım.
Siz naptınız, yollar nasıl?

Arabayı park edince mi donmuş? Ankarada - 15 lerden söz ediyorlardı
Zordur elbet ama sen kar dedikçe ben özeniyorum
Bizim yağmura döndü kar falan kalmadı
Bir boluyu geçeydiniz

Evet gece donmus odaya tasimayalm dedik baya soguktu ankara normal donmasi. Kar goruntusy guzel ya ben de yillardir denk gelmiyordum hic ozlemisim beyaz goruntuyu. Gerci buralardaki buz olmus artk karı gecmis. Bakalim simdilik yol idare eder gorunuyor boyle olursa iyi gider inşallah yolculuk da

gecmis olsn canim. ENfeksiyonu halletseniz kilo olcumu cok yaniltici oluyor bu haftalarda takilma. Plesanta da yavas yavas yaslaniyor zaman doldukca

burda gece -18 i gordu derece. Ankara da aynidir donar tabi. Neyse araba isikdikca cozunur onlarda

suyun gelmesi supheli birsey degil anlamamak mumkun degil. Ya birden geliyor anliyorsub. Ya da cis yapmissin gibi azar azar geliyor onu da anlamamak mumkun degil cis kacirsan anlamaz misin.

Gecmis olsun canim. Nerden gelmis koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…