Cnm sen ne yaptın yaa, bunların hepsini yiyebiliyirsan vallahi maşallah sana, ben bir gün icin saydıklarını bir ayda yiyemem herhaldeBen genelde doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile besleniyorum...
Kahvaltı da mutlaka haşlanmış yumnurta 8-10 zeytin salatalık domates bir parça tereyağ , bal yada reçel 3 dilim ekmek tam buğday ekmeği..
Kahvaltıdan bir saat sonra 1 bardak süt içiyorum. ( süt midenizi bulandırıyorsa ben kakaolu kek ile birlikte seviyorum yada biskuvi de olabilir):)
Öğle yemeğinde hafif çorba içiyorum 1 dilim ekmek ile yoğurt minik bir kase
Akşam üstü meyve tabağı hazırlıyorum 1 şeftali + 5 minik erik +bir ince dilim karpuz v.b ) akşama kadar bunları gidip gelip yiyorum.
Akşam ızgara et yada çok az yağda kızartılmış tavuk tüketiyorum pilav çok az ekmek 1 dilim. yanında bol salata. akşam öğünleirmi az yağlı sebze yemekleri ve ızgaralarla geçiriyorum.
Gün iiçinde 2 ceviz 2 badem 2 fındık tüketiyorum.
Ben akşamları yatmadan öcnede yoğurt yada süt içiyorum günlük tüeketimime bağlı olarak .:))
bu beslenme şeklini doktor akraba ve arkadaşlar ile oluşturdum.
Akşamlarıda meyve yemeye devam ediyorum hazırladığım meyveleri bir oturuşta tüketmiyorum.
Kan sayımı düşük anneler için süt tüketimi yerine yoğurt öneriyor doktorlar.
Beslenme düzeninizi ilk 3 ayda oturtmalısınız diyor doktorlar . vücudun ihtiyavına göre dengeli olmak zorundaymışız.:))
Ben sabahları 10 dakika bacak harkeetleri yapıyorum bacaklarımı kuvvetlendirmek için. akşamlaı da 10 dk.
Ayrıca gün aşırı 1 saat yürüyüş yapıyporum.
Tabi benim bünyem bu kadar sağlıklı beslenmeye alışık olmayıncahemen 2 kilo aldım:)
mide bulantıları için abur cuburdan uzak durun dıyorlar:)
Yaprakcim amin cumlemizin evladiyla birlikte ins. Betülcum bazilari iştah acilmasiyla birlikte 1-2 kilo alabilir almak da normal almamak da normal :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah çok güzel besleniyorsunuz. İmrendim vallaBen genelde doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile besleniyorum...
Kahvaltı da mutlaka haşlanmış yumnurta 8-10 zeytin salatalık domates bir parça tereyağ , bal yada reçel 3 dilim ekmek tam buğday ekmeği..
Kahvaltıdan bir saat sonra 1 bardak süt içiyorum. ( süt midenizi bulandırıyorsa ben kakaolu kek ile birlikte seviyorum yada biskuvi de olabilir):)
Öğle yemeğinde hafif çorba içiyorum 1 dilim ekmek ile yoğurt minik bir kase
Akşam üstü meyve tabağı hazırlıyorum 1 şeftali + 5 minik erik +bir ince dilim karpuz v.b ) akşama kadar bunları gidip gelip yiyorum.
Akşam ızgara et yada çok az yağda kızartılmış tavuk tüketiyorum pilav çok az ekmek 1 dilim. yanında bol salata. akşam öğünleirmi az yağlı sebze yemekleri ve ızgaralarla geçiriyorum.
Gün iiçinde 2 ceviz 2 badem 2 fındık tüketiyorum.
Ben akşamları yatmadan öcnede yoğurt yada süt içiyorum günlük tüeketimime bağlı olarak .:))
bu beslenme şeklini doktor akraba ve arkadaşlar ile oluşturdum.
Akşamlarıda meyve yemeye devam ediyorum hazırladığım meyveleri bir oturuşta tüketmiyorum.
Kan sayımı düşük anneler için süt tüketimi yerine yoğurt öneriyor doktorlar.
Beslenme düzeninizi ilk 3 ayda oturtmalısınız diyor doktorlar . vücudun ihtiyavına göre dengeli olmak zorundaymışız.:))
Ben sabahları 10 dakika bacak harkeetleri yapıyorum bacaklarımı kuvvetlendirmek için. akşamlaı da 10 dk.
Ayrıca gün aşırı 1 saat yürüyüş yapıyporum.
Tabi benim bünyem bu kadar sağlıklı beslenmeye alışık olmayıncahemen 2 kilo aldım:)
mide bulantıları için abur cuburdan uzak durun dıyorlar:)
Bu konuya girersek hiç çıkamayız yiyebileceklerimizi saysak daha karlı oluruz. Yörsan muratbey kaanlar markaları kesin güvenilir. Bilmek istersiniz belki. Biz bu konuda çok dikkatli bi aileyiz
kızlar ; malumunuz balık bebek gelişimi için çok faydalı fakat bu ayda yiyecek balık bulamıyorum.büyük balıklar civadan zengin oldukları için tüketilmemeli deniyor. bu nedenle ton balığı da hiç yemedim.siz bu balık işini nasıl yapıyosunuz millet.8.haftadayım maalesef su ana kadar hiç balık yemedim.
Kızlar dün yazmıştım migrenim tuttu dayanamıyorum diye. 2 gün direndim ama dün gece acile gittim. 2 serum verdiler. Sürekli istifra ettiğim için damarlar kaybolmuş. Elimden verdiler. Bugün iyiyim çok şükür. İlk defa başıma böyle bişi geldi.ben ilaç yanlısı değilim ama mecbur kalınca yapacak bişi yok. İdrarda mikro çıktı şase verdi, kan hapı verdi, c vitamini verdi. Bunları kullanıcaksın dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizde dikkat etmeye çalışıyoruz ve gittikçe helal gıda sertfikalı ürünler çoğalmaya başladı ne güzel.yediklerimize gerçekten dikkat etmemiz gerek özellikle çocuklarımıza verdiğimiz yiyeceklerde.
Kızlarrrrr Bugün Minik Kuzumun İlk Defa Kalp Atışını Duydukkkk 😊😊😊 Allahım Nasıl Güzel Bir Duygu... Mübarek Ramazan Gününde Rabbim İsteyen Herkese Bu Duyguları Yaşamayı Nasip Etsin... Kuzularımız Sağlıcakla Bizimle Olsunlar 😊😊😊
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar gebelikte aşı olucak mıyzz?
maşallah sizeee
ben ağlamıştım hönk hönk
nasıl bir mucizedir bu
bir bedende iki kalp
rabbim emzirmeyide nasip etsin inşallah
Bende eşimin saskin bakoslari ve şoka girip değişik yorumlarindan gulmeye başlamıştım. ...
Cnm bencede doğal şeyler kullanman bir pamuğa zeytinyağı sür sabah akşam sür inan çok iyi geliyor hatta içebilirsen her sabah aç karnına bir kaşık zeytinyağını da iç bağırsakları yumuşatıyor. Ama düzenli yspman lazım
benim eşim normalde tam anlamıyla odundur.
hiç anlamaz romantiklikten duygusallıktan
ama kalp atışlarını doktor dinletip ultrason kağıdını eline verdiğinde gözlerinin dolduğunu farkettim
babalığa alıştırmaya başladı kendini
benden çok araştırıyor herşeyi
Canım sarı kantaron yağı çok iyi geliyor bağsura acısını faln yok ediyor. Hamilelikte kullanımı hakkında bir fikrim yok ama doktoruna bir sor araştır istersen.
Kızlar dün yazmıştım migrenim tuttu dayanamıyorum diye. 2 gün direndim ama dün gece acile gittim. 2 serum verdiler. Sürekli istifra ettiğim için damarlar kaybolmuş. Elimden verdiler. Bugün iyiyim çok şükür. İlk defa başıma böyle bişi geldi.ben ilaç yanlısı değilim ama mecbur kalınca yapacak bişi yok. İdrarda mikro çıktı şase verdi, kan hapı verdi, c vitamini verdi. Bunları kullanıcaksın dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?