valla canım bende kalp atışını yazmadım bilemediğim için
erkek çıkardı
zaten çin takvimi de erkek diyor bana
rus takvimi kız dedi ama
ben hayırlısıyla kucağıma alayımda kız erkek farketmez
ben bacaklarımı makinayla alıyorum bacaklarımda çok oluyor sonra tırnağımla çıkarıyorum onları
ama ağda yapınca tertemiz oluyor
hoş onuda ben kendim çekemiyorum
mecbur kuaföre gidiyorum
artık tepeden tırnağa aldıracağız kuaförlere mecburen
birde göbeğimdeki kıllar uzadı
ayyyyyy kendimi maymun gibi hissediyorum
Hadi sir yapılabilenlerin çözümü var da bu göbeğimdeki kıllanmayı napsam nerelere atsam bilemedim. Tüy sarartıcı da kullanamayız, güneşte de cozur cozur yakamam artık güneş yağı sürmek lazım 50 faktör. 1 hafta sonra tatil gidicez napıcam ben bu kılları tatıilde ya çok çirkin
benim doktorum kendini yemek yemek için zorlarsan bu sefer mide bulantın kusmaya dönüşebilir birkere kustunmu arkası gelir ki kusmak yiyememekten daha kötü birşeydir dedi. Canın ne zaman ne istiyorsa onu ye kendini sakın sıkma bebeğin senden gerekli besini alabikiyor yemesende dedi. Ben de öyle yapıyorum. Internette de araştırdım mesela biyerde şey yazıyor , siz 9 ay boyunca yemek yiyemeseniz hatta bir kilo bile alamasanız bile bebeğiniz yine olması gereken kiloda doğar. Tabi bebeğin sağlıklı gelişimi açısından sağlıklı yiyecekler yemk gerek. Bakalım geçsin şu bulantılar da yoğurdu falan da evde mayalicam artık olabildiğince organik beslenicem.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benm göğüslerimde kıl var alınır mıki onlar bi tanr koparmayı denedm çok canm acıdı ikizler süt içerken gıdıklanırmı tiksinirmiki bu ne biçim anne diye:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benm göğüslerimde kıl var alınır mıki onlar bi tanr koparmayı denedm çok canm acıdı ikizler süt içerken gıdıklanırmı tiksinirmiki bu ne biçim anne diye:)))
sabır arkadaşım sabır geçecek elbet.
Esas diyecegimi yazmamisim icebilen sutunu ayranini ihmal etmesi.dogrudan dolaylı tum kalsiyum kaynaklarını tuketmeye çalışın zira bu bebeler öyle bir somuruyor ki depolarimizi
Rus takvimi ne yaw ??? :)
Merhaba konuyu kaçırdım ama pkolu olduğun için ne kullanıyorsun acaba? Ben de pkoluyum da doktorlar bu konuda çok uzman diil çünkü 😣
daha yeni başladı ama en çok zorlandığım nkta otobüsler elimde poşetlerle geziyorum aklım çıkıyor kusucam diye 8.ci haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ne yemek yerken ne gezerken ama şimdi mide bulantısı . Nazar değdirdim kendime herkese mide bulantım yok fln dedim al şimdi
Ben de daha kilo almadim 50 kg ile basladim.iki hamileligimde de 25er kilo almistim sanirim bu da öyle olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok. İlki isteyerek diğerleri suprizzz :) kizim daha küçük 14 aylik hala emziriyorum.hic bilmeden karnimda 2 aylik olmuş yapilacak birşey kalmamis zaten :)
Kızlar az önce fark ettim bacağımda ben çıkmış bide alnım çok soyuluyor normal dimi
Kizlar kaç kilo aldiniz peki?
arkalarında sıgır jelatını yazıyo dıye hatırlıyorum ama tabıkı dogruyu yazmıyoda olabılırler. ona bakılırsa neyın ıcınde ne oldugunu artık bılmemız ımkansız. en cok guvendıgımız markalarda bıle neler cıkıyo. gecen gun bocekten uretıle bır maddenın dondurma ve sut urunlerı yapımıznda kullanıldıgı acıklandı. ıcınde pınar danone gıbı markalar var. onlarada guvenemıyosak ben artık pes dıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?