2015 Şubat Anneleri

Rus takvimi ne yaw ??? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya benm göğüslerimde kıl var alınır mıki onlar bi tanr koparmayı denedm çok canm acıdı ikizler süt içerken gıdıklanırmı tiksinirmiki bu ne biçim anne diye:)))

onuda aldır kuzum
ben bir defa aldırmıştım geçen yaz
çok fazla uzamadı ama hamilelikten dolayı coştular iyice
zaten sezeryan olunca ebeler jiletliyormuş sanırım
jilet vurduracağıma şimdiden sire alıştırırım daha iyi

tatil işine gelince ben bu sene ayağımı suya sokamayacağım sanırım
çalışıyorum işe başlayalı 1 ay olmadan hamile kaldım
şuan raporluyum ama eşimin işleri var gidemiyoruz biryere

Gobusu cikanlar kg diye üzülmeyin vücut yer acıyor yuvayi genisletiyor bebekler icin bir nevi hacim artsi olarak dusunun.kiminin erkenden esniyir genisliyor kiminin daha gec.ileriki zamanlarda tasiyabilecegimiz sekilde hazırlık yapiyor bedenimiz ne mucize bir degisim ama diymi

hadi ya bak bunu bilmiyordum ben çok zorluyorum kendimi yemek için felaket oluyor midem o zaman bi araba tutuyor birde sabah bulantıları :44:

Cqnim almak sakincali diye biliyorum ben g8gustekileri.bende de var tiksinmezler annesi dökülüyor bazilari hatta oynama bence hic

benimde göğüslerde çıktı canım koparmak sakıncalıymış hem daha koyu çıkar hem meme bölgesinde süt kanalları ve sinir uçları çokmuş kopardığın kıl kökünde iltihaplanma olursa sonucu iyi olmuyormuş. Bebişlerin gıdıklancağı kadar uzunsa makasla kes bari

sabır arkadaşım sabır geçecek elbet.

daha yeni başladı ama en çok zorlandığım nkta otobüsler elimde poşetlerle geziyorum aklım çıkıyor kusucam diye 8.ci haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ne yemek yerken ne gezerken ama şimdi mide bulantısı . Nazar değdirdim kendime herkese mide bulantım yok fln dedim al şimdi

Ben de daha kilo almadim 50 kg ile basladim.iki hamileligimde de 25er kilo almistim sanirim bu da öyle olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esas diyecegimi yazmamisim icebilen sutunu ayranini ihmal etmesi.dogrudan dolaylı tum kalsiyum kaynaklarını tuketmeye çalışın zira bu bebeler öyle bir somuruyor ki depolarimizi

süt değil ama ayran içebiliyorum olsa 1 litre içerim banamısın demez

Rus takvimi ne yaw ??? :)

google a yaz bak çıkıyor senin ve eşinin doğum tarihlerine göre hesaplıyor bana erkek dedi şimdikinde
eşimin doğum tarihini yanlış biliyormuşumda

gözleri kapalı olacağı için birşey anlamaz kuzu merak etme
benimde göğüs uçlarımda hafiften çıkmaya başlamış
dur bakalım onada bi çare bulacağız ileriki aylarda

Merhaba konuyu kaçırdım ama pkolu olduğun için ne kullanıyorsun acaba? Ben de pkoluyum da doktorlar bu konuda çok uzman diil çünkü 😣

kusur bakmayın ya ben çok girmiyorum netede yeni fark ettim. progestan isimli bir ilaç. doktorum bana pcoslu olduğun için bunu kullanman gerekiyor dedi. günde 3 defa onu kullandım ilk 3 ay. hiç kasılmam falanda olmadı. bu ilaç sayesinde galiba.

Valla benmde poşetim hiç eksik olmuyo evde kovanın içinede bi gzl dört beş tane poşet yerleştrdm kustukca çıkarıp atyrm kolayca sırf bunun için gittim bi milyoncudan poşet aldım bazen evdekiler yırtık çıkıyoda:)

Ben de daha kilo almadim 50 kg ile basladim.iki hamileligimde de 25er kilo almistim sanirim bu da öyle olur

Senin üçüncümü hay maşallah isteyerk mi oldu

Yok. İlki isteyerek diğerleri suprizzz :) kizim daha küçük 14 aylik hala emziriyorum.hic bilmeden karnimda 2 aylik olmuş yapilacak birşey kalmamis zaten :)

Kızlar az önce fark ettim bacağımda ben çıkmış bide alnım çok soyuluyor normal dimi

Allah bağışlasın saglıkla inşallah

Kızlar az önce fark ettim bacağımda ben çıkmış bide alnım çok soyuluyor normal dimi

soyulma normal canım ben az önce 9. hafta gelişmelerini okurken gördüm bu haftalarda soyulma oluyormuş gün içerisinde yüzünüzü bolca yıkayarak engel olabilirsiniz diyordu

Yaprakcim amin cumlemizin evladiyla birlikte ins. Betülcum bazilari iştah acilmasiyla birlikte 1-2 kilo alabilir almak da normal almamak da normal :)

Bu konuya girersek hiç çıkamayız yiyebileceklerimizi saysak daha karlı oluruz. Yörsan muratbey kaanlar markaları kesin güvenilir. Bilmek istersiniz belki. Biz bu konuda çok dikkatli bi aileyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…