Canlarım bende okullar açılınca bu listeye pek devam edemeyeceğim öğretmenim :)
Ama ben çok düzensiz ve sağlıksız beslenen biriydim kahvaltı yapmaz yemek yemez hamburger dürüm yiyen biriydim ve beslenme alışkanlığımı baştan sona değiştirmem gerektiğini söyledi doktorlar. Bunun için sürekli dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime . vitamin ve mineral yönünden zengin bir bünye de bebek daha rahat gelişiyormuş. Sigarayı nescafeyi türk kahvesini alkolü bıraktım :)Kan değerlerim yüksek çıksada kolestrol şeker v.b şeylere dikkat ederek beslnememi düzenledim. Mide bulantılarım 7. haftada çoktu bu hafta çok iyi gidiyorum. :)
8. haftadayım 2 kilo aldım ama öyle görünürde bişi yok tartıda fazla çıkıyorum .Vucüt hamileliğe hazırlık için kan ve su depoluyor sanırım kilo ondan çünkü kıyafetlerime felan rahat giriyorum . Ama dar kotlaırmı giymekten vazgeçtim bebeğim rahatsız olmasın diye ...:)
canım ben vallahi kilo veriyorum
ama 5. haftanın ortalarından beri hiç yemek yiyemedim
sürekli çubuk kraker yedim onuda 1 paket 1 günde anca bitti
mide bulantısından su bile içemedimki
annem bana hamileyken 9 ay su bile içememiş
o kadar ki yağan kardan bile midesi bulanmış kar bile kokmuş ona
hiç kilo almamış
ben o kadar küçük doğmuşumki ebe ölür bu çocuk yaşamaz demiş
şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum
su bile içemiyorum
haliyle beslenme diye bişey yok
bu yüzden kilo da alamıyorum
normalde midemde problem var zaten
çok yiyemem hemen bulanır
ben doktora bile gitmiştim bekarken
doktor bana hamile kalsan en fazla 55 ile doğum yaparsın dedi
ama herşeyden çok istiyorum şöyle 60 kiloyu görmeyi
saç işine gelince
doktorumun karısı hamileyken saçını boyatmıştı
organik boyayla
organiklerin zararı olmuyor
kuzenimde boyattı
eşimin en sevdiğim parfümü şuan bana leş gibi kokuyor
hergün kavga ediyoruz
evde sıkma şunu midemi bulandırıyosun diyorum
bu parfümü sen seviyosun diye almıştık diyor
oda bana kızıyor
Kızlarrrrr Bugün Minik Kuzumun İlk Defa Kalp Atışını Duydukkkk 😊😊😊 Allahım Nasıl Güzel Bir Duygu... Mübarek Ramazan Gününde Rabbim İsteyen Herkese Bu Duyguları Yaşamayı Nasip Etsin... Kuzularımız Sağlıcakla Bizimle Olsunlar 😊😊😊
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yine miigrengeçmiş olsun canim. Sanirim benim idrarimda da var biseylwr zira pek hoşuma gitmiyor gördüklerim.kizimda da boyle olmuştu habire tek kullanimlik şasi vermislerdi ama doğum yapasiya bi azalip bi çoğalarak ancak doğumdan sonra bitti.oglumda başka problemler vardi ama boyle hic yoktu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sizdede sürekli açlık hissi varmı ben kurtulamıyorum bu durumdan anca kusunca geçiyor biraz onun dışında hep aç gibi geziyorum utanıyorum artık dolabı açmaya kayınvalidemlerde kalıyoruz
Gozun aydin maşallah canim
Bir tahlil ver bari tedbiren ilerlemez en azından
Kıyamam ay ne utaniyorsun yiyebiliyorsan yiyeceksin tabi genel olarak benim istah kapali sukur
ben bacaklarımı makinayla alıyorum bacaklarımda çok oluyor sonra tırnağımla çıkarıyorum onları
ama ağda yapınca tertemiz oluyor
hoş onuda ben kendim çekemiyorum
mecbur kuaföre gidiyorum
artık tepeden tırnağa aldıracağız kuaförlere mecburen
birde göbeğimdeki kıllar uzadı
ayyyyyy kendimi maymun gibi hissediyorum
Esas diyecegimi yazmamisim icebilen sutunu ayranini ihmal etmesi.dogrudan dolaylı tum kalsiyum kaynaklarını tuketmeye çalışın zira bu bebeler öyle bir somuruyor ki depolarimizi
geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz
o damarlar bende de yok hiç
her takılan serum patladı ellerim kollarım mosmor oldu
birde sağlık ocağından tahlil yapmak istediler
vallahi gidemedim
birkaç gün sonra gelirim çok yoruldum dedim
Allah yardımcımız olsun çok zor yaa
Ya kizlar ben de hemoroid oldum gebelikle basladi. Ilk gunler gecer dedim ama hergun kanama ve acima yapiyor. Doktorum yediklerine dikkat et bol su ic dediama ben zaten bunlari yapiyorum. Acaba hemoroid icin de bir doktora mi gitsem. Gerci onlarin vetdigi kremler kortizonlu oluyor dedi is yeri hekimimz bebege zararli olur dedi ama bilemiyorum. Normal bir yol bilen yok mu bunun icin kizlar((
Hadi sir yapılabilenlerin çözümü var da bu göbeğimdeki kıllanmayı napsam nerelere atsam bilemedim. Tüy sarartıcı da kullanamayız, güneşte de cozur cozur yakamam artık güneş yağı sürmek lazım 50 faktör. 1 hafta sonra tatil gidicez napıcam ben bu kılları tatıilde ya çok çirkin
Gobekte killar oy oy oglumdada killanmistim.bundada :) sordum hamilelikle alakali gobegimi makinayla aliyorum baska care yok bacak koltuk alti gobek.makinayla ama otekine kiyamam o kadar :)))))
Amin canım. Bendende test istemişti doktorum. Dün gitmişken onlarıda yaptırdım. Mikrop fln orda göründü zaten. İhmal etmemek lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben de tiroid var, yapım da kilo almaya çok müsait hatta beynimde hipofiz ezimde iyi huylu tümör var ki onun tedavisine başlayamadan hamile kaldım. Bu da bir kilo sebebi. ama hiçbirşey yiyemediğim için 1 ayda işte 1 kilo verdim. Senin iştahın iyi yiyebiliyorsun demekki vücut istiyor depoların boş belkide onları doldurmaya çalışıyor. Sıkma canını bol bol su iç hazır gıda ve hamur işi yeme, sağlıklı beslendiğin için aldığın kilo hiç olmazsa sağlıklı kilo olur. Benim cildimde bir değişiklik yok sadece göbek bölgem iyicene kıllandı okadar. Kız annenin güzelliğini alır derler belki de sana bir prenses geliyorduro herşeyden nefret edip sinirlenme durumu çoğumuzda var merak etme :)
kızlar gebelikte aşı olucak mıyzz?
bi sakallarım çıkmadı aman o bari kusur kalsın
Ben göbeğimi epilatör ile alıyorum.sadece ben de var sanıyordum.
Kizlar bu.folic.asit agiz kokusu yapiyir mu sizde. Ya benim doktoe ilaci degistirdi bende kabizlik ayiptir soylemesi, agiz.kokusu esim disinden mi deyip guluyor gece bile rahatsiz oluyor hherif yeni oldu.
O agiz kokusu bende de var ya ama ben acligima yoruyorum bazen oluyor bazen olmuyor dis de olabilir tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?