2015 Şubat Anneleri

Oh canim maşallah maşallah. Valla bu bebekler olmadaymis hepimiz sagliksiz bir hayat surup gidecekmisiz. Valla ben de hayatimda beslenmedigim kadar saglikli besleniyorum. Ayni sekilde sigara kahve cay hepsini biraktim. Birde insulin cikipta insulin ignesi kullanmaya baslayinca 2 kat dikkat gerekiyor. O yuzden pilav makarna tatli donduma hepsini biraktim. O yuzden ben 3 kilo falan verdim bu 2 ayda. Umarim kilolari cok almadan tamamlariz )

Kızlar sizdede sürekli açlık hissi varmı ben kurtulamıyorum bu durumdan anca kusunca geçiyor biraz onun dışında hep aç gibi geziyorum utanıyorum artık dolabı açmaya kayınvalidemlerde kalıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla senin durumun özel sen zaten zayıfsın daha da zayıflıyorsun.sen kilo almak istiyorsun ben vermek.parfüm konusunda biz de çok kavga ettik balkonda sıkıyor bıktı benden zaten.böyle sanıyorum 13. Haftaya girdiğimiz anda hepsi bitecek.

Gozun aydin maşallah canim

Bir tahlil ver bari tedbiren ilerlemez en azından

Kıyamam ay ne utaniyorsun yiyebiliyorsan yiyeceksin tabi genel olarak benim istah kapali sukur

Gozun aydin maşallah canim

Bir tahlil ver bari tedbiren ilerlemez en azından

Kıyamam ay ne utaniyorsun yiyebiliyorsan yiyeceksin tabi genel olarak benim istah kapali sukur

İştahım açıklığından değil ki işte o midem sürekli asit üretiyor galiba o asitte aç hissettiriyor yesem kusuyorum zaten ne olacak böyle bilmiyorum ne geçirir ki ya

Gobekte killar oy oy oglumdada killanmistim.bundada :) sordum hamilelikle alakali gobegimi makinayla aliyorum baska care yok bacak koltuk alti gobek.makinayla ama otekine kiyamam o kadar :)))))

Esas diyecegimi yazmamisim icebilen sutunu ayranini ihmal etmesi.dogrudan dolaylı tum kalsiyum kaynaklarını tuketmeye çalışın zira bu bebeler öyle bir somuruyor ki depolarimizi

Iciyorum anam iciyorum fazla degil bu ayin sonunda kontrol var nasipse fazla fazla icecem gelecek aya bide yavas yavas yuruyise basliyacam. Cok monotonlastim

Kizlar bu.folic.asit agiz kokusu yapiyir mu sizde. Ya benim doktoe ilaci degistirdi bende kabizlik ayiptir soylemesi, agiz.kokusu esim disinden mi deyip guluyor gece bile rahatsiz oluyor hherif yeni oldu.

Amin canım. Bendende test istemişti doktorum. Dün gitmişken onlarıda yaptırdım. Mikrop fln orda göründü zaten. İhmal etmemek lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben yillardir ayni dertten muzdaribim. Simdi hamilelik dolayisiyla daha da zorlasti tabi. Benim sana verebilecegim en iyi tavsiye kantaron yagi. Pamuga yagi surup gece yatarken o bolgeye yerlestiriyorsun bir hafta icinde falan cok iyi geliyor. Biraz mesakkatli bir is kabul ediyorum ama agrilari insani canindan bezdiriyor cok iyi bilirim. Kantaron yagini aktarlardan falan bulabilirsin sanirim bana bir akrabam vermisti.

Ben göbeğimi epilatör ile alıyorum.sadece ben de var sanıyordum.

bi sakallarım çıkmadı aman o bari kusur kalsın

Amin canım. Bendende test istemişti doktorum. Dün gitmişken onlarıda yaptırdım. Mikrop fln orda göründü zaten. İhmal etmemek lazım.

bende yarın gideceğim artık canım
uykumdan uyanmak da çok zor geliyor ama yapacak birşey yok
haftaya işe başlayınca hiç gidemem

Senin de sıkıntın çokmuş.insan zaten gergin oluyo bir de başka hastalıkları olunca iyice sıkıntı yapıyo.benim değerlerim iyi et süt peynir çok severim

Ben göbeğimi epilatör ile alıyorum.sadece ben de var sanıyordum.

Gobegi epilatorle almak ... Gobek killarim diken diken oldu resmen :)) acimiyomu ya?

O agiz kokusu bende de var ya ama ben acligima yoruyorum bazen oluyor bazen olmuyor dis de olabilir tabi

O agiz kokusu bende de var ya ama ben acligima yoruyorum bazen oluyor bazen olmuyor dis de olabilir tabi

1 aydır kullanıyorum ilacı hemen hemen 1 aydır var.. Yemek yesemde kokuyor tövbe tövbe

Nerdesiniz yahu herkes iftarlık mı hazırlıyor

Zaman çabuk geçsin istiyorum kuzugumu çokkkk merak ediyorum

Selamlar.bugun doktora gittim.kalp atislarini duydum minigimin.kese tam ortada dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…