Gobegi epilatorle almak ... Gobek killarim diken diken oldu resmen :)) acimiyomu ya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sizdede sürekli açlık hissi varmı ben kurtulamıyorum bu durumdan anca kusunca geçiyor biraz onun dışında hep aç gibi geziyorum utanıyorum artık dolabı açmaya kayınvalidemlerde kalıyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bgn kayın valideme geldim benmde midem hep boş gibi bişyler yeme ihtiyacı hissedym ama ne yiyeceğimi bilmyrm:/
Ben geldim doktorum elevit değil decavit kullan onda domuz jelatini var dedi. Ayrıca bebeğim karnımda nasıl hareket ediyordu görmeniz lazım. 4.30 olmuş boyu da :)) darısı hepinizin başına ❤️
Galeta ve vişne suyu 2-3 gundur kurtaricim. Siddetle tavsiye ederim deneyin bi.
bugun nerdeyse tum gun kasıklarımda batma agrı falan oldu. 9+3 teyiz. sizlerin de şikayeti var mı?dr gecen hafta gıdınce normal buyuyo falan demişti ama tedirgin oluyorum,yürümeye korkuyorum
1 ay sonra gel dedi.nasil gececek zaman ya.hala ayniyim bu arada.cikariyorum hep.
Vişne suyu mideni yakmıor mu ya ben ne yesem zaten cayır cayır yanıyorum birde vişne suyu perişan etmesin hepten
bugun nerdeyse tum gun kasıklarımda batma agrı falan oldu. 9+3 teyiz. sizlerin de şikayeti var mı?dr gecen hafta gıdınce normal buyuyo falan demişti ama tedirgin oluyorum,yürümeye korkuyorum
Benim de oluyor ağrılarım batmalarım falan 7. Haftadayım ama normal olduğunu duymuştum
aramızda 1 gün var bizde 9+4 üz bugün.. kasık ağrıların ara ara oluyo geçiyo. temizlik yapsam kendimi yorsam hemen sancı giriyo
ya kızlar buugn yanlışlıkla coraspriin içeceğime folikasit içtim 2. kez. birşey olmaz dmii
Yok ben o konularda dayanıklıyım ilk öğrendiğimde almıştım ama geçen bıyık aldırdım acıdan gözümden yaş geldi.ilk hamilelikte kıllardan çekenler hemen epilasyona gidiyor.bir de kanama falan olunca ne zaman dr gideceğin belli olmuyor hep temiz olman gerekiyor o da zor valla..uzamıyolar aldırdım.tüysüzler şanslı ben çok esmerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?