Ya cnm yiyecekleri bagaja koymayasaydın koltuğun üzerine koysaydın sonuçta klima çalışıyor sıcakta bişey olmazdı. Size iyi yolculuklar sağ salim varın inşAllah.Yolculugun ikinci etabi basladi kar da yağmaya basladi bakalim bu etap nsl olcak. Arabaya o kadar yiyecek stokladik hepsi donmus arkadasen cok kuru meyve stoguma uuzuldum o kadar yumusaklarini sectimdi alirken don vurmus tas kesilmiş hepsi iicimde kaldı valla islak mendil bile donmus arkadas cikmiyo paketten
Kilosu haftasıyla uyumlu canım. Kafa karıştırıcı olan aylardır hep önde gidiyordu bütün ölçümleri şimdi göbek çevresi ölçümü bir hafta geride, gelişiminde yavaşlama olmuş yani.
Antibiyotik+ başka bi ilaç daha verdi kontrole kadar kullanıcam. inş geçer ilaç kullanırken çok huzursuz oluyorum çünkü
Başka bir olumsuzluk olmasında erken doğmasına razıyım canım.
Siz naptınız, yollar nasıl?
Ya cnm yiyecekleri bagaja koymayasaydın koltuğun üzerine koysaydın sonuçta klima çalışıyor sıcakta bişey olmazdı. Size iyi yolculuklar sağ salim varın inşAllah.
Sağolasın canım. İlaç kullanmaya başladım, geçer inşallahgecmis olsn canim. ENfeksiyonu halletseniz kilo olcumu cok yaniltici oluyor bu haftalarda takilma. Plesanta da yavas yavas yaslaniyor zaman doldukca
burda gece -18 i gordu derece. Ankara da aynidir donar tabi. Neyse araba isikdikca cozunur onlarda
suyun gelmesi supheli birsey degil anlamamak mumkun degil. Ya birden geliyor anliyorsub. Ya da cis yapmissin gibi azar azar geliyor onu da anlamamak mumkun degil cis kacirsan anlamaz misin.
Ohhh Maşallah Az Zaman Kaldı. Yaa Benim Karnım KüçüldüBen 38 e girdimmmmm
Güya sana yazdım :) bi önceki mesajıOhhh Maşallah Az Zaman Kaldı. Yaa Benim Karnım KüçüldüSanki Ufalmış sönmüş gibi normalmi acaba
Bayanlar şu emzirme biberonu kaynayan suyla kaynatıyor muyuz?
Yoksa sıcak suya batırıp çıkarıyor Muyuz?
Iyi çok şükür, sağ salim varın inş.olmaz canm insallah rabbim korur
yoldayız iste gidiyoruz su an icin açık sayilir yollar boluya doğru yol alıyoruz arabadaki isyankar cadının tripleri zırlamaları dışında hersey iyi şimdilik :)
Kuculmemistir cnm aşağı indiyse sana öyle geliyordurOhhh Maşallah Az Zaman Kaldı. Yaa Benim Karnım KüçüldüSanki Ufalmış sönmüş gibi normalmi acaba
Sana öyle geliyordur aşağıdaysa artık karnın göğsün altı rahatlayınca öyle sanmışsındır :)
Eşimde Farketti Sonra Dedik Belki Bebeğin Pozisyonuyla Alakalıdır.Güya sana yazdım :) bi önceki mesajı
Bu örnekten de anlaşıldığı üzere, espri anlayışları da kıt . Yaşasın kadınlar !Bencede her şeyi tek başımıza yaşıyoruz, bu eşlerden kendileride yaşıyormuş gibi yapanlarda bence kadınların korkusundan numara yapıyorlar
Çok fenaa erkek düşmanı oldum.bu hamilelikte.
Benim kocanın kafaya bak şimdi; kadınlar kola makinesi gibiymiş, kola nakinenin değil parayı atanınmış.
Ya inanmıyorum, geçmişi okurken gördüm mesajını.Şimdi iyisin değil mi?Nasıl girmiş o koku evin içine?Hay Allahım çok dikkatli olun kuzum ya.üşütmüş olamam canım ama akşam az kalsın zehirleniyormuşum
eşim evde değildi ben yalnızdım. tv seyrederken başım ağrımaya başladı hafiften
sonra uykum geldi
eşimi beklerken tv karşısında uyuklamaya başladım ama bebek çok hareketliydi sürekli vuruyordu uyuyamıyordum
sonra eşim geldi kokuyu ta kapıdan almış
eve kömür kokusu girmiş
girdi içeri sen iyimisin bu koku ne falan dedi
tabi ben koku duymuyorum alışmışım
yarım saat veya 1 saat daha geç kalsa Allah korusun neler olurdu kimbilir
bütün camları açtı evi havalandırdı
bana ayran yaptı içtim birazda üzerine yoğurt yedim kendime geldim baş ağrısı falan geçti
Büyük geçmiş olsun hayatımüşütmüş olamam canım ama akşam az kalsın zehirleniyormuşum
sonra uykum geldi
eşimi beklerken tv karşısında uyuklamaya başladım ama bebek çok hareketliydi sürekli vuruyordu uyuyamıyordum
eve kömür kokusu girmiş
bana ayran yaptı içtim birazda üzerine yoğurt yedim kendime geldim baş ağrısı falan geçti
Büyük geçmiş olsun hayatımiüşütmüş olamam canım ama akşam az kalsın zehirleniyormuşum
sonra uykum geldi
eve kömür kokusu girmiş
yi yolculuklar canmolmaz canm insallah rabbim korur
yoldayız iste gidiyoruz su an icin açık sayilir yollar boluya doğru yol alıyoruz arabadaki isyankar cadının tripleri zırlamaları dışında hersey iyi şimdilik :)
Şu anlattığın bana eltimin hareketlerini hatırlattı.Kendisi benden 8 yaş büyük, 2 sene önce doğum yaptı.Ben ondan yaşça ve tecrübe olarak küçük olmama rağmen, sık sık aradım onu hamileyken, yeni evliydim yemek yapmayı bile kendi kendime öğrendim.Ona rağmen o çocuk bakıyor yoruluyor diye sık sık bize çağırdım yemeğe, yemek yaptım götürdüm,lohusayken de çorba yapar börek yapar götürürdüm.Yemi eve taşındılar hastalıktan ölüyordum yine de gittim temizliğe yardım ettim zaten hiçbir şeye elini sürdürmedik.Şu an neredeyse doğuracağım bırak yemek yapıp getirmeyi,bir de bana yemeğe ansızın baskın yaparak geliyorlar ailecek.O kadar moralimi bozuyor ki bu durum, düşünceli olmak bambaşka bir şey canım ya.ben acımdan ölsem ısteyemem kimseden bırsey.. kendısının dusunememesı de pek mümkün degıl..hamur ısı kokacağı Allahın emrı..neyse gectı gıttı
ben hamılelıktenoncede oyleydım..huyum böyle.. hamıle arkadaşım bızı yemeğe davet ettı..dedımkı sadece çorba yap gerısıne karışma..salatasına mezesine zeytınyaglısına tatlısına varana kadar yapıp goturdum evıne..hala da oyle..halbukı oda benımle aynı zaman larda hamıleydı..
vıcdan bambaşka bırsey..arayıpta canın bırseycekıyomu dıye ısrar eden çevremde belkıde onlarca ınsan var ama o kadar uzaktakı ınsanlarınyerıne kapıkomsunun yapmaması ayrıbır ayıp günah..
sukur gelır geçer.. hamdolsun kı almaya gucum var ya bıde olmasaydı..nıce hamıle kadın bılırım oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?