2015 Şubat Anneleri

Ya cnm yiyecekleri bagaja koymayasaydın koltuğun üzerine koysaydın sonuçta klima çalışıyor sıcakta bişey olmazdı. Size iyi yolculuklar sağ salim varın inşAllah.

olmaz canm insallah rabbim korur
yoldayız iste gidiyoruz su an icin açık sayilir yollar boluya doğru yol alıyoruz arabadaki isyankar cadının tripleri zırlamaları dışında hersey iyi şimdilik :)

Disari cikip alisveris yapmak lazim. Kendime pijama vs alcam. Karlar buz oldu yenecek kar olsa keske. Tv de kayak izliyordu esim nasil kar yemek istedim. Baya degisik yapti bu hamilelik beni.
Sizce bir isi yapmadan once sormak gonulsuzluk anlmina gelmez mi. Kv soruyor sunu yapayim mi surayi supureyim mi bunu pisireyim mi. Dursun diyorum ben de. O da yapmiyor. Yoksa kendini yabanci hissettiginden mi, hic yabanci hissediyor gibi de degil ama.

Ya cnm yiyecekleri bagaja koymayasaydın koltuğun üzerine koysaydın sonuçta klima çalışıyor sıcakta bişey olmazdı. Size iyi yolculuklar sağ salim varın inşAllah.

yok canim icerdeydi zaten hepsi ustunu de örmüştuk hatta gece araba park halindeyken donmus yavrucaklar kalorifer calisiyor çözülür yavastan hepsi karnımz tok şükür simdilik ihtiyac yok onlara saolasin bu arada

Sağolasın canım. İlaç kullanmaya başladım, geçer inşallah

Ohhh Maşallah Az Zaman Kaldı. Yaa Benim Karnım Küçüldü Sanki Ufalmış sönmüş gibi normalmi acaba

Sana öyle geliyordur aşağıdaysa artık karnın göğsün altı rahatlayınca öyle sanmışsındır :)

Bayanlar şu emzirme biberonu kaynayan suyla kaynatıyor muyuz?
Yoksa sıcak suya batırıp çıkarıyor Muyuz?

ben kaynamıs suda 5 dakka beklettım ıcınde ole yazıyordu. hepsını o sekılde hazırladım cantaya koydum belkı lazım olur diye. ıns olmaz tabi.

yoldayız iste gidiyoruz su an icin açık sayilir yollar boluya doğru yol alıyoruz arabadaki isyankar cadının tripleri zırlamaları dışında hersey iyi şimdilik :)
Iyi çok şükür, sağ salim varın inş.
Akşam olmadan varsanız güzel olurdu köprü trafiğine kalmadan geçerdiniz.
Minik cadı anneanneyi dedeyi görünce herşeyi unutur, haraket alanı kısıtlı napsın yavrucak

MErhaba kızlar..

kahvaltı yap; kızı yedir içir. evi süpür derken anca popomu kanepeye koydum...

doguran yok demi? Geçmişe bi göz atimm bennn

Bu örnekten de anlaşıldığı üzere, espri anlayışları da kıt . Yaşasın kadınlar !

Ya inanmıyorum, geçmişi okurken gördüm mesajını.Şimdi iyisin değil mi?Nasıl girmiş o koku evin içine?Hay Allahım çok dikkatli olun kuzum ya.

Büyük geçmiş olsun hayatım

Büyük geçmiş olsun hayatımi
yi yolculuklar canm

Şu anlattığın bana eltimin hareketlerini hatırlattı.Kendisi benden 8 yaş büyük, 2 sene önce doğum yaptı.Ben ondan yaşça ve tecrübe olarak küçük olmama rağmen, sık sık aradım onu hamileyken, yeni evliydim yemek yapmayı bile kendi kendime öğrendim.Ona rağmen o çocuk bakıyor yoruluyor diye sık sık bize çağırdım yemeğe, yemek yaptım götürdüm,lohusayken de çorba yapar börek yapar götürürdüm.Yemi eve taşındılar hastalıktan ölüyordum yine de gittim temizliğe yardım ettim zaten hiçbir şeye elini sürdürmedik.Şu an neredeyse doğuracağım bırak yemek yapıp getirmeyi,bir de bana yemeğe ansızın baskın yaparak geliyorlar ailecek.O kadar moralimi bozuyor ki bu durum, düşünceli olmak bambaşka bir şey canım ya.

Gözkapağı seyirmesine yapılacak bisey var mı bacılar bgn 5 . Gün , iyice oram buram zıplamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…