2015 Şubat Anneleri

Canım süt içip biraz fındık ceviz falan yenilebilir bence gece.

Canım Allah kolaylık versin şifa versin hamileyken diş sorunları çıkıyor işte. Kızıma hamileyken değilde lohusalıkta 20lik dişlerim mahvetmişti beni. Gidip çektirdim. Hiçbiri kalmadı şimdi çok şükür. Sabret diycem ama çok zor. Karanfilli su yapıp gargara yapsan, geçici çözüm

Bence ona takılma canım. Sen su içiyor musun? Çalıştığın için fazla tuvalete gitmemek adına suyunu da içmiyormuşsun gibi geliyor. Ben okula giderken hiç su içmediğimi farkediyordum sırf tuvalete gitmeyeyim diye. Bir de yoruluyor olabilirsin bebiş dinlendikçe beslenir diyorlar. Bol bol dinlen canım.

Antibiyotik kullandinmi cnm

bir haftadır krizentemcik in tavsiyesi ile gargara yapıyorum ama karanfilli denemedim bi de onu deneyim

Dr artık bu zamandan sonra dönmez bebişler dedi benimki hala dönmemiş. Ben belki döner dedim o da yüzde on ihtimal dedi.

Her işte bi hayır var yine Görüyor musun ortaya çıktı böylece . Allah beterinden saklasın

Bol su iç soluna uzan nabız için tansiyon için canm

çokk geçmiş olsun canım...

canım ben de 3-4 hafta önce çektim o ağrıyı dolgum oynamıştı. 2 gece yatak yorgan yumrukladım... doktorum sakın ihmal etme dişi git ne olursa dedi.
gittim ama onlar da geçici dolgu koydular anestezi yapmak istemediler.

Bende her yerimden nefes alabiliyorum bir tek burnumdan alamıyorum bide her temizlediğimde kan pıhtısı çıkıyor burnumdan afedersiniz

aynı bende de öyle canım

Herkese aynı şekilde soruyorsa Kişiliği de olabilir.

Dr artık bu zamandan sonra dönmez bebişler dedi benimki hala dönmemiş. Ben belki döner dedim o da yüzde on ihtimal dedi.

soyledigi dogru bile olsa pozitif konusmaliydi. Gonlunden geceni soylemis bence dr.un
ıhtımal az bıle olsa bence meslegı kadın doğumcu olan ınsanın kadının psıkolojısınden de az bıraz anlaması ve hastasına gore davranması gerek..

benım dr doğum sancısıyla bıle donen cok bebek var dıyor..helekı 2. hamılelıklerde ters bebek cok az gorulur dıyor nerdeyse emın konuşuyor donecegıne..
alttan muayene eden ebe de bana daha zamanın var mutlaka dönecektır dedıler..

kımı dr emın konuşurken kımı ıhtımal vermıyor..buda ınsanın aklını ıster ıstemez bulandırıyor..

tugba da sezeryan esnasında alınabilecek bırde kıst mı ne vardı sanırım o sebepten ona oylekonusmus olabılır..

ben dun bahsettıgım dr la da görüşüp bundan sonrakı aşamaları oyle düşünmek taraftarıyım..yanı doğum sırasında cevrılıp doğuma gıdebılecekse ne ala..sancıyla donecegını beklemek boşa kürek çekmek gıbı bır yerde,donmeme ıhtımalınıde dusununce..

soyledigi dogru bile olsa pozitif konusmaliydi. Gonlunden geceni soylemis bence dr.un

Sanırım öyle o bir de miyomu da almak istiyor ama yine de normal istediğimi belirttim. Döner belki dedim. Iki hafta sonra yine konuşuruz dedi. Sezeryan zamanı için. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için sezeryan olursa epiduralli olabilir mi dedim. Bir iki gün önceden iğneyi bırakırız dedi. Hayırlısı olsun canım yaa. Bana hala dönecekmiş gibi geliyor. Boynunda bir kordon geçtiği için çok tırsıyorum aslında. O yuzden bilinçaltımda bebişi kendim de döndürmüyor olabilirim. Daha önce çok döndüğü için kaybetmiştik. Allahım bu sefer korur inşallah sağlıkla kavuşturur inşallah.

Bu forumda bi arkadas epidural ve spinal anestezi ile ilgili bise paylasmisti.pihtilasma problemi olanlara tavsiye edilmez yaziyodu.bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…