2015 Şubat Anneleri

Canım üzülme,üzme bebişini de.. Riskli bi durum olsa seni yollamazdı dr un.. En kötü ihtimal biraz erken doğar kuzucuk,plesenta yerine direkt anneciğinden beslenir :))
İyi düşün iyi olsun,o artık kocaman bi kız annesi :)

Gözkapağı seyirmesine yapılacak bisey var mı bacılar bgn 5 . Gün , iyice oram buram zıplamaya başladı
Gözünün seğirmesini unutmak tek çözüm :)
Sen ona takılı kaldıkça o seğirmeye devam edecek,çözümü yok malesef.. Yorgunluk,uykusuzluk,stres sebepleride..

Kızlar günaydınnnn... Dün gittim ya doktora, benim dr Elifimi her gördüğünde çok sever. Minicikte burnu vardır kızımın.
Sen çok tatlısın Allah senin burnunu koymayı unutmuş diyo:) bebeğimede baktı ultrasonda, bunumda burnu minicik, bişey söyleyeyimmi ablasına benziyo bu kız dedi:) çok mutlu oldum. Herkes kime benzicek acaba dediğinde, inşaAllah ablasına benzer diyordum. Amannn sağlıklı olsunlarda.

Benim hiç.dışarı çıkasım yok bugün
Hatta yataktan çıkasım yok diyebilirim.

Ben 8 yıl oldu hiç mısır almadım eve ara ara özeniyorum ama.kısmet olmadı.
Bir de pkass var minik.

Bim miydi Mısır patlatma makinası satan yer. Ben de düşünüyorum almayı. Yağsız Mısır diyette yardımcımız olabilir.

Benim esim biraz ihmalkar gel baktiralim diyorum bobreklere baktirmiyor.ona da teshis unuversitedeyken konmus biraz balik etli belki de ilactandir bir erkege gore cok yemiyor cunku.bugünlerde biraz fazla atak getlcirmeye basladi .aslinda ilacini aksatmayinca gecirmiyordu hic.ama bazi seyler tetikliyor stres mesela.muthis karin agrisi ve ates oluyor ataklarinda bayaa agir geciriyor.sen ilac kullanmamana ragmen masallah atak gecirmiyorsan cok iyi.esimin memleketi usak sen nerelisin.annesi babasi fmf hastasi degil ikisi de tasiyici sanirim.

Gecmis olsun canim. Nerden gelmis koku
Ya inanmıyorum, geçmişi okurken gördüm mesajını.Şimdi iyisin değil mi?Nasıl girmiş o koku evin içine?Hay Allahım çok dikkatli olun kuzum ya.

Büyük geçmiş olsun hayatım

teşekkür ederim kızlar sanırım camların silikonlarından girmiş az önce tekrar kontrol ettim silikonlar kalkmış
ben birde o odayı bebek odası yapacaktım
bebeğin gardrobunu o odaya yaptırdım beşiği geçirecektim temizlikten sonra
asla öyle bişey düşünmüyorum artık

slm kızlar güne diş ağrısı ile başladım,her hafta sonu biri ağrır oldu artık,anestezi almayım diye direndikçe başıma geliyo. gece bile ağrı yaptı
nabzım da 125-130 atıp nefesimi kesiyo napsam ki???

çokkk geçmiş olsun,Allah saklamış

Bende her yerimden nefes alabiliyorum bir tek burnumdan alamıyorum bide her temizlediğimde kan pıhtısı çıkıyor burnumdan afedersiniz

Canım neye ağlıyorsun o kadar? Bebişin iyiymiş işte. Enfeksiyon için sıcak tut ayaklarını. Bence raporunu da kullan dinlen bol bol. Bir de çok su iç. Bunca olumsuzluk demişsin enfeksiyon harici olumsuzluk yokmuş ki. Hem bebişin de doğum pozisyonundaymış ne güzel işte normal doğum da yapabilirsin.

Şekeri gerçekten olan insanları zaten aç yatırmazlar. Bizimki gebelik şekeri.

hadi yolunuz açok olsun

Şekeri gerçekten olan insanları zaten aç yatırmazlar. Bizimki gebelik şekeri.
Ne biliyim valla zaten şeker kullanmıyorum kahvaltıda az bi bal yemekten başka ağzıma şeker tatlı koymuyorum en fazla 2 meyve alıyorum günde. Karbonhidratı abartmıyorum tam buğday ekmek yiyorum bide akşam 9 dan sonra bişi yemiyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…