Canım üzülme,üzme bebişini de.. Riskli bi durum olsa seni yollamazdı dr un.. En kötü ihtimal biraz erken doğar kuzucuk,plesenta yerine direkt anneciğinden beslenir :))MaRaL konuştum doktorumla doğum şeklini ne istediğimi, normali engelleyecek bi durum yok dedi. 38. Haftada çatı muayenesi yaparız ona göre bi daha konuşuruz dedi.
Ama bunun haricinde çok da iyi haberlerle gelmedim. Bebeğim yüzünü plasentaya gömmüş yüzünü göremedik yine. Göbek çevresi ölçümü 1 hafta geri çıktı(daha önce bütün ölçümleri hep 1 hafta önde çıkıyordu, şimdi sadece fl uzunluğu önde diğerleride haftasında) plasenta yetersiz kalıyor olabilir dedi.
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum geçmiş mi enfeksiyon diye bi daha bakalım dedik. Enfeksiyon çok yüksek çıktı, birde çok yüksek glukoz çıktı idrarımda. Kandakini hallettim şimdide idrarda çıktıBöbrek fonksiyonlarının bozulduğunu gösteriyormuş o da. Uzun süreli enfeksiyon yüzünden de olabilir dedi.
Nitekim bunca olumsuzluktan sonra haftada bir çağırdı kontrollere. Dün ağlamaktan harap oldum, yeğenim doğdu ona bile sevinemedim
Gözünün seğirmesini unutmak tek çözüm :)Gözkapağı seyirmesine yapılacak bisey var mı bacılar bgn 5 . Gün , iyice oram buram zıplamaya başladı
Geliyorlar bazen. Bugün aşırı duygusalım
sağ salim varırsınız inşallah canım.. Korkma bişicik olmaz...Bolu tünellerine doğru az bi yolumuz kaldi fakat bırden görüş mesafesi cok düştü tipi de var yol buzlu poff gerilmeye basladik cok fecidua edin bize e mi
Ben 8 yıl oldu hiç mısır almadım eve ara ara özeniyorum ama.kısmet olmadı.
Bir de pkass var minik.
Yorgunluktan uykusuzluktan oluyor genelde cnm çok yapcak bişi yokGözkapağı seyirmesine yapılacak bisey var mı bacılar bgn 5 . Gün , iyice oram buram zıplamaya başladı
Benim esim biraz ihmalkar gel baktiralim diyorum bobreklere baktirmiyor.ona da teshis unuversitedeyken konmus biraz balik etli belki de ilactandir bir erkege gore cok yemiyor cunku.bugünlerde biraz fazla atak getlcirmeye basladi .aslinda ilacini aksatmayinca gecirmiyordu hic.ama bazi seyler tetikliyor stres mesela.muthis karin agrisi ve ates oluyor ataklarinda bayaa agir geciriyor.sen ilac kullanmamana ragmen masallah atak gecirmiyorsan cok iyi.esimin memleketi usak sen nerelisin.annesi babasi fmf hastasi degil ikisi de tasiyici sanirim.Ama işte işin ucundan yardım ediyorum kim kaç almış okuyorum hngi soru kaç puan kim hngi soruyu yapmış yapmamış analiz olunca bir sürü uğraşıyoruz bn söylüyorum o pc ye giriyor porgrama bilgileri analiz tablolar vs çıkıyor ağzım kuruyor ama tabi karşılığında öpücük alıyorum
Canım bnm babamda da bnm kadar kilo alımı fln yapmadı bnm babamda 35 yaşında teşhis konulmuştu o yaştn snra kullandı ama bnm kilo alımıma prof. dr.lar ergenliğe denk geldiği için hormonal olarak etkilemiştir demişlerdi ozmn çocuk bölümünde uludağ üni. takip edilirken anabilimdalı başkanına kadr gitmiştik etkisi yüzünden ama işte ilaçtn ötürü olduğuna ama nie oluyor tam netleşmemişti ancak iç dediler yoksa diyalizlik olursn dediler. Snrada zaten troidim olduğunu öğrendim evlenmeden hemen önce belki troid düzenini bozmuş olabilir o yüzden aldırmış olabilir.
Beter bir hastalık ya bnm babamda çok ileri zmnda teşhis konulduğu için başka hast. sebep oldu FMF şuanda spondilit die birşey daha var omurilik eğrili yapan bişeymiş ama şükür bnm son 2 yıldır değerlerim çok iyiydi.
Senin eşinde idrarda protein kaçağı var mı canım? Birde memleket olarak eşin nereli nerede doğmuş?
ŞokBim miydi Mısır patlatma makinası satan yer. Ben de düşünüyorum almayı. Yağsız Mısır diyette yardımcımız olabilir.
Gecmis olsun canim. Nerden gelmis koku
Ya inanmıyorum, geçmişi okurken gördüm mesajını.Şimdi iyisin değil mi?Nasıl girmiş o koku evin içine?Hay Allahım çok dikkatli olun kuzum ya.
Büyük geçmiş olsun hayatım
çokkk geçmiş olsun,Allah saklamışteşekkür ederim kızlar sanırım camların silikonlarından girmiş az önce tekrar kontrol ettim silikonlar kalkmış
ben birde o odayı bebek odası yapacaktım
bebeğin gardrobunu o odaya yaptırdım beşiği geçirecektim temizlikten sonra
asla öyle bişey düşünmüyorum artık
MaRaL konuştum doktorumla doğum şeklini ne istediğimi, normali engelleyecek bi durum yok dedi. 38. Haftada çatı muayenesi yaparız ona göre bi daha konuşuruz dedi.
Ama bunun haricinde çok da iyi haberlerle gelmedim. Bebeğim yüzünü plasentaya gömmüş yüzünü göremedik yine. Göbek çevresi ölçümü 1 hafta geri çıktı(daha önce bütün ölçümleri hep 1 hafta önde çıkıyordu, şimdi sadece fl uzunluğu önde diğerleride haftasında) plasenta yetersiz kalıyor olabilir dedi.
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum geçmiş mi enfeksiyon diye bi daha bakalım dedik. Enfeksiyon çok yüksek çıktı, birde çok yüksek glukoz çıktı idrarımda. Kandakini hallettim şimdide idrarda çıktıBöbrek fonksiyonlarının bozulduğunu gösteriyormuş o da. Uzun süreli enfeksiyon yüzünden de olabilir dedi.
Nitekim bunca olumsuzluktan sonra haftada bir çağırdı kontrollere. Dün ağlamaktan harap oldum, yeğenim doğdu ona bile sevinemedim
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) kociş bugün kayak yapmaya gitti nasıl bir tutkuysa bu bu soğukta bsna mısın demiyor. Ben de bi kaç kez gittim ama soğuktan bi tatafım donduğu için kaymaktan çok aşağıda oturup çay kahve içmiştim onlar kayarken :) dün gecede acayip acıktım ama 9 dan bişey yemediğim için şeker yüzünden o kadar acıkmışım ki sabah ağlayacaktım açım diye öptüm sizi
hadi yolunuz açok olsunYolculugun ikinci etabi basladi kar da yağmaya basladi bakalim bu etap nsl olcak. Arabaya o kadar yiyecek stokladik hepsi donmus arkadasen cok kuru meyve stoguma uuzuldum o kadar yumusaklarini sectimdi alirken don vurmus tas kesilmiş hepsi iicimde kaldı valla islak mendil bile donmus arkadas cikmiyo paketten
Ne biliyim valla zaten şeker kullanmıyorum kahvaltıda az bi bal yemekten başka ağzıma şeker tatlı koymuyorum en fazla 2 meyve alıyorum günde. Karbonhidratı abartmıyorum tam buğday ekmek yiyorum bide akşam 9 dan sonra bişi yemiyorum geneldeŞekeri gerçekten olan insanları zaten aç yatırmazlar. Bizimki gebelik şekeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?