Ama insan. Stres oluyor gerçekten. Bende vermeden rahat edemiyorum.Kızlar bende ilk kızımda son haftalarda halılara takmıştım. Hergün eşimin başının etini yiyordum. Halı fırçası al, çok saç topladı halılar temizliycem diye. Ama resmen hergün söylüyordum. TakmıştımAdam artık dayanamamıştı almıştı bi halı fırçası. Bu hafta halılar gözüme batmaya başladı yine. 2 gündür söylüyorım halı yıkamayı arayalım diye. Ben bu dönemi hatırlıyorum, başladık yine diyo:) annemler beni soruyo nasış gidiyo diye, tek sorunumuz halılar, bi yıkamaya verseydik başladık yine diyo uyuz
bence pek akıllı degıl o telefonAhahahayanlış yazmışım akıllı telefon azizliği
ıste tamda bu yuzdenbıran evvelhazırlıgını bıtırıp çantanı kapının ardına koymalısın..ya senın dogumbasladıgında esın yanında olmazsa kımden yardım ısteyeceksın..ıcıne sınecekmı o anda yapılanlar ..yavv ne rahatsınız beeeeeeeeeeBir de benim eşimin seyahatleri var ayın yirmisine kadar o yüzden de ağırdan alıyorum. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişler.
benımkoca degıl ,cimcimesultanın kocası o... benımkıde saftır ama klozet paspasını yıkamaya verecek kadar degıldır ..yanı sanırım degıldırSenin koca çok saf ama yaa..:-?
Niye illerde sabun tozu içinde zararlı madde yoksa yıka onla işte bitince sabun tozu alırsın.
Kuruması ütülenmesi çok sürüyor.
Ben bir aydın yıkama ütüleme işi ile uğraşıyorum
Şimdi eve geçicem ev.toz içinde. Temizlik ve halılar yıkanacak.
senı grubun halı fetişistı ılan edıyorum. benımbıldıgım normal kadınlar tencere tava tabak mutfak eşyası ferforje falan begenırler..halılara takık olan vallahı ilk goruyorumAma insan. Stres oluyor gerçekten. Bende vermeden rahat edemiyorum.
Hoş elimden gelse yeni halı almak istiyorum ama halılarda çok pahalı yaa.
Gidip sürekli.800-900 e halı beğeniyorum.
Yazık paraya.
bence pek akıllı degıl o telefon
ıste tamda bu yuzdenbıran evvelhazırlıgını bıtırıp çantanı kapının ardına koymalısın..ya senın dogumbasladıgında esın yanında olmazsa kımden yardım ısteyeceksın..ıcıne sınecekmı o anda yapılanlar ..yavv ne rahatsınız beeeeeeeeee
benımkoca degıl ,cimcimesultanın kocası o... benımkıde saftır ama klozet paspasını yıkamaya verecek kadar degıldır ..yanı sanırım degıldır
nasıl yanı bebegın kıyafetı yokmuKıyafet bir hastane çıkışı aldım zaten. Onu yıkayıp ütülemek bir gün Sürer. Başka almadım. Hediye gelir deniyor ama daha kimse bişey getirmedi. Ben bari bir iki tulum alayım diyorum ama burası buz. Dışarı çıkılmıyor.
nasıl yanı bebegın kıyafetı yokmuanam donacak bebe anasının karnından çıkar çıkmaz ayazda kalacak.. zaten sızın evde halıda yok...
nasıl yanı bebegın kıyafetı yokmuanam donacak bebe anasının karnından çıkar çıkmaz ayazda kalacak.. zaten sızın evde halıda yok...
Kıyafet bir hastane çıkışı aldım zaten. Onu yıkayıp ütülemek bir gün Sürer. Başka almadım. Hediye gelir deniyor ama daha kimse bişey getirmedi. Ben bari bir iki tulum alayım diyorum ama burası buz. Dışarı çıkılmıyor.
Ama bence almalisin yenidogan kiyafetleri. Tulumlar, citcitli atletler, corap eldiven sapka en azindan ilk uc ay hep bunlari giyecek.
Insanlar hep 1 yas ve ustu kiyafetleri hediye getiriyorlar. Kimse tulum takimi getirmiyor mesela. Ve senin ilk zamanlar hep bunlara ihtiyacin olacak. Sonra dogum olunca kalirsin oyle hic alamazsin :/
Ama bence almalisin yenidogan kiyafetleri. Tulumlar, citcitli atletler, corap eldiven sapka en azindan ilk uc ay hep bunlari giyecek.
Insanlar hep 1 yas ve ustu kiyafetleri hediye getiriyorlar. Kimse tulum takimi getirmiyor mesela. Ve senin ilk zamanlar hep bunlara ihtiyacin olacak. Sonra dogum olunca kalirsin oyle hic alamazsin :/
Neleri Kaçar tane almam gerekiyor?
Bir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.
Yine de brz almak lazım canım azıcık kıyafet için makine çalıştırmak istemezsin heraldeBir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?