Bence de ilk basta en az 4-5 takım lazım. Çocuk kusarsa üstü kirlenirse. ...çok lazım oluyor. Hediyeler büyük geliyo geneldeAma bence almalisin yenidogan kiyafetleri. Tulumlar, citcitli atletler, corap eldiven sapka en azindan ilk uc ay hep bunlari giyecek.
Insanlar hep 1 yas ve ustu kiyafetleri hediye getiriyorlar. Kimse tulum takimi getirmiyor mesela. Ve senin ilk zamanlar hep bunlara ihtiyacin olacak. Sonra dogum olunca kalirsin oyle hic alamazsin :/
Benim kizin mesela 7-8 tane citcitli atleti var, Ilk zamanlar Cok büyük tuvalet yapiyolar ve batiyo, 3 Yeni dogan tulum, 2 3 Yeni dogan alt Üst takim, 2 hastane cikisi var Ve 3 tane pantolon, onlara uygun üstleri var, Hepsi yeni dogan. Dahada var biseyler. tahminden fazla lazim olyuo zaten kis kurumuyo Camasir ama Tabi Cok abartmamak gerek cabuk büyüyolar ben kis camasir kurumuyo diYe atlet tulum fazla aldim.
ee buda bısey tabıHalı var bir tane onu da yeni yıkattım canım
Ve buralarda yanlizim kimsem yok Esim Sabah gidiyo aksam geliyo bi nevi önlem
Hastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
Hastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
Anladım canım ben biraz da kv ile görümcemin bir de ablama iş yüklemek istiyorum. Ne aradılar ne sordular aylardır. Birşeye ihtiyacın olursa söyle dediler o kadar. Allah'ın izniyle bebişe sağlıkla bir kavuşalım hepsini görevlendiricem gidip alsınlar diye. Böyle çılgın planlarım var yani
Neden gelirmiş.
Cnm icine giydirmeknicin citcitli badilerden 5-6 tane al alt ust takim olarak da bi okdr al tulum 3 tane olsada yeter alt ust takimlar daha cok guydiriliyo agiz mendili mutlaka al salyasinakar agzina sut falan gelir inlarla siliyosun agzini 5 li takimlar var alt ust sapka eldiven onluk olarak satiliyi ole alabilirsinHastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
Öyle oluyo canım tulumlar giydiriliyor ve çok çabuk küçülüyor benim üç valiz riya var yazık bir kereden çok giymemiştir Hiçbirini ben bağışlamayı düşünüyorumBir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.
nıye böyle bır alete ıhtıyac duydun canım?Kızlar şimdi buhar makinesi siparisi vericem de bi sadece havanın nemini ayarlayan var bi de iyonizer olanlar var havayı temizliyormus alanlar ya da kullananlar hangisini onerirsiniz?
Basin sagolsun canim hepimizin birgun gidecegi yer orasi ama konduramiyoruz yinede....Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Normal buhar makinası yetiyor ben kullanıyorum güzelKızlar şimdi buhar makinesi siparisi vericem de bi sadece havanın nemini ayarlayan var bi de iyonizer olanlar var havayı temizliyormus alanlar ya da kullananlar hangisini onerirsiniz?
Neleri Kaçar tane almam gerekiyor?
Ağız bezi lazım oluyo ama alırken dikkat et en yumusagi olsun.bebislerin cildi çok hassas tahriş olmasinHastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
Ağız bezi lazım oluyo ama alırken dikkat et en yumusagi olsun.bebislerin cildi çok hassas tahriş olmasinHastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?