2015 Şubat Anneleri

Bence de ilk basta en az 4-5 takım lazım. Çocuk kusarsa üstü kirlenirse. ...çok lazım oluyor. Hediyeler büyük geliyo genelde

Hastane çıkışı dahil en az on takım alt üst ya da tulum olsun yani. Tamam alıyım öyle. Ağız bezi almadım lazım olur mu ağız bezi? Şapka zıbın ve eldivenleri de onlu olacak şekilde tamamlarım.

Ve buralarda yanlizim kimsem yok Esim Sabah gidiyo aksam geliyo bi nevi önlem

Anladım canım ben biraz da kv ile görümcemin bir de ablama iş yüklemek istiyorum. Ne aradılar ne sordular aylardır. Birşeye ihtiyacın olursa söyle dediler o kadar. Allah'ın izniyle bebişe sağlıkla bir kavuşalım hepsini görevlendiricem gidip alsınlar diye. Böyle çılgın planlarım var yani

Merhaba kızlar bana liste vermediler hastane eşyaları için sadece kendime pijama koyacağım bir kaç takım kırmızı bandana ve taç hastane çıkışı kendime ve yine hastane çıkışı kızıma bir tane de ev ayakkabısına benzer bir babet hastanede rahat rahat giyip dolaşmak için
Ben yurt dışındayım ve bebek hastaneden çıkana kadar benim verdiğim kıyafetleri giydirmiyorlar sadece çıkarken bir takım giydirmek için koyacağım o kadar geçen sene herşeyi getirmiştim hiç kullanmadan eve geri götürdüm
Bu sene öyle yapmayacağım çünkü bebeğe bir tane çıtçıtlı atlet giydiriyorlar poposuna bir bez ve ince bir battaniye ile kundak yapıyorlar sorduğumuzda ise yeni Doğan bebeklerin %50 si sarılıktan vefat ediyorsa geri kalan yüzde 50 de aşırı sarılıp giydirilmek Yüzünden kaybediliyor muş ayrıca çok giydirilen bebeklerde Huysuzluk ve sivilce pişik daha fazla görülüyormuş
Bilginiz olsun dedim :) hepimiz bebeklerimizi çok düşünüyoruz ama bazen bilmeden onlara zarar verebiliyoruz üşüyor sandığımız bebekler aslında ılık ortamda büyüdüğü için aşırı sıcak ve aşırı soğuk onlara zarar verebiliyor

Agiz bezi lazim oluyo emzirirken Filan Bana Cok oldu Birden cekiyolar agizlarini hep yüzlerine filan akiyo agzindan akiyo Gaz cikarirs

Agiz bezi Bana Cok lazim olmustu emzirirken gaz cikarirken iyi olyuo. Akiyo filan agzindan siliyosun Baya iyi oluYo.

Ozaman Is Baska demi isleri Ne yapsinlar. Benim eltilerim alir Hemde en iyilerinden ama kV den hayir yok. Hemde Hic.

Cnm icine giydirmeknicin citcitli badilerden 5-6 tane al alt ust takim olarak da bi okdr al tulum 3 tane olsada yeter alt ust takimlar daha cok guydiriliyo agiz mendili mutlaka al salyasinakar agzina sut falan gelir inlarla siliyosun agzini 5 li takimlar var alt ust sapka eldiven onluk olarak satiliyi ole alabilirsin

Bir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.
Öyle oluyo canım tulumlar giydiriliyor ve çok çabuk küçülüyor benim üç valiz riya var yazık bir kereden çok giymemiştir Hiçbirini ben bağışlamayı düşünüyorum

Kızlar şimdi buhar makinesi siparisi vericem de bi sadece havanın nemini ayarlayan var bi de iyonizer olanlar var havayı temizliyormus alanlar ya da kullananlar hangisini onerirsiniz?

Kızlar şimdi buhar makinesi siparisi vericem de bi sadece havanın nemini ayarlayan var bi de iyonizer olanlar var havayı temizliyormus alanlar ya da kullananlar hangisini onerirsiniz?
nıye böyle bır alete ıhtıyac duydun canım?

Basin sagolsun canim hepimizin birgun gidecegi yer orasi ama konduramiyoruz yinede....

Neleri Kaçar tane almam gerekiyor?

Canim benim de ilk bebegim olcak cok tecrubeli degilim annem hep yonlendiriyor ama zaten bebek ilk zamanlar kirleticek hep ve ilk uc ay ne giyecegini az cok biliyosun.

Ben ayakli tek parca tulum takimi uc dort tane aldim, onlarin icinde eldiveni, sapkasi, mama onlugu oluyor o sekilde. Fazla almadim tek parca tulum cunku buyuyo hemen o rahat olmayabilir ama ayakli alt cok aldim mesela. Alt ve ust ayri takimlar oluyo. Eldivenini, sapkasini, ve ozellikle agiz silme mendillerini aldim. Onlar satiliyo 12li falan. Bi de icten giydigi bazilari kisa bazilari uzun kollu citcitli atletlerinden cok aldim, en cok onlari kullancak.

Corap aldim bol bol, disari cikarken kucukken ayakkabi giyemicek nasil olsa diye patik aldim kalin. Bunlar ilk zamanlar cok lazim olcak. Hepsini yenidogan alma mesela iki aylik uc aylik al bedenleri var hepsinin.

Hediyeler hep alti ayliktan buyuk gelir ve hemen de hediye gelmez diye dusunuyorum. Sen hazirlikli ol bu yenidogan kiyafetleri asiri da pahali degil zaten. Kolay gelsin canim :)

Ağız bezi lazım oluyo ama alırken dikkat et en yumusagi olsun.bebislerin cildi çok hassas tahriş olmasin

Ağız bezi lazım oluyo ama alırken dikkat et en yumusagi olsun.bebislerin cildi çok hassas tahriş olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…