Kışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sencenıye böyle bır alete ıhtıyac duydun canım?
Markası ne canım seninkinin?Normal buhar makinası yetiyor ben kullanıyorum güzel
Canim bence bebekndogduktan sonra ihtiyac duyarsan alirsin bebek doktorunadandanisabikirsin ben kizimda almadim ihtiyacda olmadibama okursa alirizKışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sence
Onların renkleri kiloya göre mi kaç yazıyor üstünde kilo? Bnm aldığım beyaz paket 2-5 kiloBu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir
Kamoanya varmis cnm 2 numarasi 3-6 kilo pende yesilinden aldim bi oaket 2-5 kili 1 numara oluyi her bezde ayniOnların renkleri kiloya göre mi kaç yazıyor üstünde kilo? Bnm aldığım beyaz paket 2-5 kilo
Canim benimde dun mesela sagli sollu girusti sipa esim bile elini koydu sasirdi ayni anda nasil vuruyo bukadr diye ama bugun daha sakin daha kibar vuruyo arada nirmal yaniKızlar bişey sorucam da bebeğinizin hareketleri nasıl? Biz bugün hareketliyiz ama sakin sakin bi kolunu bi ayağını dayıyor benim ki bi ara hıçkırdı ama genelde sakindi. Normalde göbeğimi çalkaladığı zamanlar oluyordu.
Ne biliyim bazısı da çok gerekli falan diyor..ihtiyaç oldugunda almak daha mantıklı ama heraldeCanim bence bebekndogduktan sonra ihtiyac duyarsan alirsin bebek doktorunadandanisabikirsin ben kizimda almadim ihtiyacda olmadibama okursa aliriz
Evet genelde 6 aydan sonra giyilecekler geliyo Yeni dgoan getiren COK yok.
Bence de ilk basta en az 4-5 takım lazım. Çocuk kusarsa üstü kirlenirse. ...çok lazım oluyor. Hediyeler büyük geliyo genelde
Bazen bnm de oluyor öyle.. gün içinde sakin gibi oluyor mesela sonra gece coşuyorKızlar bişey sorucam da bebeğinizin hareketleri nasıl? Biz bugün hareketliyiz ama sakin sakin bi kolunu bi ayağını dayıyor benim ki bi ara hıçkırdı ama genelde sakindi. Normalde göbeğimi çalkaladığı zamanlar oluyordu.
Güle güle kullan canımKamoanya varmis cnm 2 numarasi 3-6 kilo pende yesilinden aldim bi oaket 2-5 kili 1 numara oluyi her bezde ayni
yanı bence gerek yok ..zaten bebekler doğunca kac ay kalorıfer yanacakkı..2 ablamdada var..çocuklar bronsıt olmuştu o zaman kullandılar..sureklı kullanamıyosun zaten.. ben hıc kullanmadım..bence evın rutın bır sekılde havalandırılması daha etkılı bır yöntem halıhazırda kırlı olan bır havayı temızleyecegnı ummaktansa..yada ne kadar temızlerKışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sence
Kışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sence
Kimisi ihtiyac duyuyo kimisine gerek kalmiyo cnm sen dogduktan sonra duruma gore bakarsin olmadi bebisin doktorunada sorarsin peteklerin ustune su koymanda yeterli olabikir simdilikNe biliyim bazısı da çok gerekli falan diyor..ihtiyaç oldugunda almak daha mantıklı ama heralde
evet bende ıslak havlu koyardım peteklere hamdolsun sorun yasamadık..günde 1 saat bebegı odadan çıkarıp odayıda havalandırdınızmı yeterdeartar bıle..Ben de dusundum o makineyi. Sonra doktor bi akrabamiz dedi ki su koysan yeter bebegi o makinelere alistirdigin zaman kirli havaya hassas olur, kolay hasta olur bu tip seylere alistirmayin demisti vazgectim. Su kaplari var onlardan alip koyucam peteklere.
Hadi ya 2 paket aldik kamoanyada diye neyse artik evde kulkanir sik sik degistirirm altibi bitincede almam bidaha bende hep yesilini kullanmistim ikk kizimda memnundumprımanın turuncu paketı en kotu envasat paketı kızlar..sakın almayın ucuzluğuna kanmayın..beyaz paketlıler en ıyısı dıyorlar bıde yesıller ..
turuncular hıc emmiyor,ve aşırı sızdırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?