2015 Şubat Anneleri

tetanoz aşısı vuruluyordu sanırım.ilk hamileliklerde 2 doz,ikinci hamileliğin ilk hamilelikle arası 5 yılı geçmediyse 2. hamileliktede tek doz vuruluyor.5.ayda vurulacak sanırım.

ben pazartesi sağlık ocağına kaydımı yaptırdım. 12 eylül sabah aç karnımla gidicem. ilk doz tetanozumu vurulucam sonrası ne zaman bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba...umarim hepiniz icin her sey yolundadir.

Ya benim bi kac sorum olacakti.arada okuyabiliyorum sizi. Türlü türlü testler yaptiriyorsunuz bişeyler ölçturuyorsunuz.doktor benden hiçbişey istemedi.ne gibi testler yaptirmaliuim? Yani demir protein vitamin eksiklerine mi baktiriyorsunuz.neler yapmam lazim?

Bide progesteron kullanıyorum. Dr elevitte vermişti domuz jelatini var diye hic kullanmadim eleviti.ama sizin yazismqlarinizdan anladigim kadariyla progesteron tablette de varmış domuz jelatini öyle mi? Kahverengi lekelenmem vardi onun için vermişti. Kahverengiler geçti ama simdide cok açık ama coook açık pembe gibi hatta sarimi acaba diye şüphe duyduğum az az akintim devam ediyor.progesteronu biraksam mi acaba?

Cok soru sordum ama bide şunu sorayim. Benim alt karin bölgemde hep ayni yere batmalar oluyor sanki iğne sapliyorlar gibi.7.haftanin icindeyim.sizce anormal bi durum var mi..kontrolüme de daha var. Böyle bişey yasayan var mi aranizda?

O agiz kokusu bende de var ya ama ben acligima yoruyorum bazen oluyor bazen olmuyor dis de olabilir tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de sabah uyandığımda ağzımın içi zehir gibi.neden kaynaklığıını bulamadım.sahurda yemeği kestim yok.folik asit içmedim gene var.öğlene kadar geçmiyo.
evet.bi kazınmadır gidiyo.yemesem kazınıyo yesem bulanıyo.
Kızlar az önce fark ettim bacağımda ben çıkmış bide alnım çok soyuluyor normal dimi
benim 2.gebeliğimde göbüşümde minik minik bir sürü çıkmıştı.doğumdan sonra çoğu kayboldu.soyulmayı bilmiyorum

ayy o diş sorunu bende de var.hamileliklerimede hep diş sorunuyla başlarım.benimde sızlayan bir kanalım var.ben de dua ediyorum dayansa bari şubata kadar.

benim doktorum kan testi istemişti.çoğu onun içinde bakıllıyor zaten.bi eksikliğin var mı diye.ben 7+1 im.hafif batmalar oluyo ara sıra.unutup da hızlı kalkış yaparsam bıçak saplanması gibi oluyo.normal yani.ama benim herangi bir akıntım yok.onuda ekliyim.sen de varmış sen dikkat et.

ayy maaşallah.gene gelip iki kelam edebiliyorsunuz.benim kafam hiç kalkmıyo.ama sıcağında etkisi var.ben sıcağa gelemeyen bi insanım.mersinde ne işim varsa.evde klimada yok boğuluyorum resmen.taşıncaz diye taktırmadık.benim kuru öğürmelerim var.çıkarmıyorum.dünde yine bir kuru öğürtü.çocuklarım anne sen hemen yat.biz yaparız işleri dediler.kız (3e yaklaştı)odayı topladı.oğlanda(6)mutfağı süpürdü.düzgünde süpürmüş.heyyyt dedim.rahat rahat doğururum ben 3.yü Allahın izniyle.yardımcılarım hazırmış

maşallah size ya ne güzel çok şanslısın arkadaşım evlatlarının kıymetini bil.kıyamam onlarada ya annelerine yardım etmişler.benim kızım da 3 olacak eylülde şimdilik pek bir yardımını görmedik ama umutluyum kardeşi olunca elinden geldiğince yardım eder diye düşünüyorum. :129:

Sagol canim. Ben de yapiyorum ama duzenlu degil. Bana da kayin validem verdi. Duzenli yapmaya calisicam artik.

günaydın herkese:))

maşallah küçük abiyle ablaya benim kızım da 4 yaşında ondan da ümitliyiz ablalık yapacak inşallah kardeşine..

cuma günü kontrolde sorayım ben de.midem bulanmıyo ama bazı yiyeceklere karşı tiksinti oluştu bende.ekşime ve yanma var.o da bulantı kadar kötü.gaviscon kullanıyorum yandığı zaman.

sor bnecede canım doktoruna. belkı midene agır gelebılır. ben normalde balık manyağıyımdır. her turlu denız urunune hastaydım. suan aklıma gelınce midem kalkıyr resmen. kesınlıkle yıyemem. ınsallah gecer bu hıs cunku balık hamılelıkte cok yararlı

Bu konuya girersek hiç çıkamayız yiyebileceklerimizi saysak daha karlı oluruz. Yörsan muratbey kaanlar markaları kesin güvenilir. Bilmek istersiniz belki. Biz bu konuda çok dikkatli bi aileyiz

yorsan ve murat beyı alıyorum ama kaanları hıc duymadım. bakarım markete gıdınce. teşekkürler cnm

kızlar kontrole gidiyorum güzel haberlerle gelirim inşallah dua edin lütfen

Son düzenleme:

ya arkadasım valla kızıyorum sıze. progestanı doktor nıye verıyor. cunku kanaman ve dusuk tehlıken var. anlattıgın kadarıyla senın tehlıken hala devam edıyor. sen domuz jelatını var kuskusuyla bırakırsan ılacı ve bebgını kaybedersen ıcın rahat olacak mı? doktorun verdıgı ılacları nasıl kafanıza gore bırakabılıyorsunuz. elevıtte domuz jelatını var dıyolar ama onun yerıne arastırıp baska vıtamın kullanabılırdın bırakamk yerıne. yarın oburgun saclarının dokulmasını, dıslerının curumesını onleyecek en onemlısı kanındakı bebegın ıhtıyacı olan degerlerı yukseltıyor. sende eksıklık varsa bebegınde mahrum kalıyor. bız burda acılarımızı sevınclerımızı paylasıyoruz ama burda soyledı dıye kımsenın lafıyla ılac bırakılmaz. zaten vıtamını doktor 3. ayından sonra mecbur ıcırıcek ozamanda doktoruna ses cıkarmayıp evde ıcmeyecek mısın? benım tavsıyem kafandakı endıselerı doktorunla paylas, ordan burdan duydugun seyler ıcın ılaclarını bırakma. kırıcı olduysam kusura bakma ama bu tarz seyler bana gercekten sacma gelıyor. senın herseyden once bebegını ve kendı saglıgını dusunmen gerek

oo senın super yardımcıların varmıs ne guzel :) allah hepsıne uzun omur versın bırıbırnızden ayırmasın ıns :) bızede boyle hayırlı evlatlar nasıp etsın :) sen anlatınca cocuklugum aklıma geldı. bizde annem bı yere gıdınce kardesımle evde temızlık yapardık. gelınce anneme surprız olsun dıye :) ay necok sevınırdı kadın :) yaptıgımız bısey degıldır emınım ama ona yardımcı olmak ıstmemeız cok hosuna gıderdı :)

eder annesı etmezmı ? sen onu da dahıl bıraz bebek bakımına. kendısını onemlı hıssetsın. o zaman korumacı yonu gelısır ve abla olmanın tadına varır :)

herşey yolundadır inşallah. ayy bende gitsem artık.. randevum gelecek hafta. vakit geçmiyor

ya sorma benımde 25 temmuzda. gunler gecmıyor. cok ozledım bebısımı ya :) bazen sankı bebek doktorun odasında bız zıyarete gıdıyomusuz gıbı gelıyo bana :) daha hareketlerını hıssetmıyorum ondan sanırım :) ayın 25 ınde 4 hafta olmus olacak son randevumla arasında. bebegım alllahın ıznıyle baya degısmıs olacak cok merak edıyorum o yuzden bıran once gelsın de randevu gunu gıdeyım. sen yıne sanslısın 1 hafta kalmıs.

bende kızımda böyle hissederdim görüşe gidiyorum derdim ben kalp atışını duymak için gideceğim heyecanım biraz da onun için.
imzanda da yazıyor canım senin bebişin artık embriyo aşamasından çıkmış fetus olmuş öncekilerden farklı olarak elli kollu kıpır kıpır hareket eden bir bebek göreceksin inşallah. hazır ol biz o randevudan çıktıktan sonra bir hafta kendimize gelememiştik

Arkadaşlar ablalar bi maruzatım var. Sabah yoğun bi akıntı hissetmiştim az önce lavaboya gittim afedersiniz meğerse o hissettiğim sütlü kahve renginde leke gelmiş miktarı da serçe parmağı kadar. Üzerine de normal akıntım gelmiş. Ne diyorsunuz ? Çok moralim çöktü. Kontrolum cmrtsi

moralini bozma son olarak normal gelmiş diyorsun bir sorun yoktur inşallah. ama ulaşabiliyorsan dr unu bir ara sor çin rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…