- 12 Ocak 2014
- 4.081
- 3.308
- 448
inşallah canım , bugun yorma kendını yat dınlen
Bana düşük tehlikesi demedi hiç. Kanamam da lekelenmemde hiç olmamıltı şimdiye kadar
canım benım bıldıgım progestanın boyle bır etkısı yok . en azından bende olmadı. 3. kutudayım suan. cok panıkleyıp daha cok strese gırme. doktorunun numarası varsa bence ara yada bı gıt bugun. en azından endişelerine care olur
senınkı kac haftalık.dusuk tehlıken yoksa nıye vermıskı?benımde hersey normaldı ctesi aksamından beri kanamam oluyo.dr dusuk tehlıkesı var dedı ve progestana başladım.
ya arkadasım valla kızıyorum sıze. progestanı doktor nıye verıyor. cunku kanaman ve dusuk tehlıken var. anlattıgın kadarıyla senın tehlıken hala devam edıyor. sen domuz jelatını var kuskusuyla bırakırsan ılacı ve bebgını kaybedersen ıcın rahat olacak mı? doktorun verdıgı ılacları nasıl kafanıza gore bırakabılıyorsunuz. elevıtte domuz jelatını var dıyolar ama onun yerıne arastırıp baska vıtamın kullanabılırdın bırakamk yerıne. yarın oburgun saclarının dokulmasını, dıslerının curumesını onleyecek en onemlısı kanındakı bebegın ıhtıyacı olan degerlerı yukseltıyor. sende eksıklık varsa bebegınde mahrum kalıyor. bız burda acılarımızı sevınclerımızı paylasıyoruz ama burda soyledı dıye kımsenın lafıyla ılac bırakılmaz. zaten vıtamını doktor 3. ayından sonra mecbur ıcırıcek ozamanda doktoruna ses cıkarmayıp evde ıcmeyecek mısın? benım tavsıyem kafandakı endıselerı doktorunla paylas, ordan burdan duydugun seyler ıcın ılaclarını bırakma. kırıcı olduysam kusura bakma ama bu tarz seyler bana gercekten sacma gelıyor. senın herseyden once bebegını ve kendı saglıgını dusunmen gerek
Bana mı söylemiyo acaba ? Belki dozu çoğaltır bi arasam ben 9+5. Siz kaç haftalıksınız
adet ağrısı gibi hafif bel ağrınız oluyor mu arada sırada?
evet benım belim ağrıyor ara sıra özellikle yürüyünce oluyor. ama Maşallah dıyım daha kanama falan olması hiç.önceki düşükte 3 ay kanama bitmemişti. şimdi de çok korkuyorum ama bir şey yok neyseki.
doktora dedim bel ağrısı oluyor üstünde durmadı çok. hapına devam et dedi.
Ewt öyle yapcam dokunmıycam hiçbi işe. Dünden beri bi sıkıntım var sebebi o olabilir mi ? Ağzıma almaktan çok korkuyorum düşük yapmam değil mi ?
beni de listeye dahil edebilir misiniz acaba? :44::44:
bek. doğum tarihi - 15.02.2015
sat - 08.05.2014
yaş - 28
kilo - 69
kaçıncı bebek - 1
il - Tekirdağ
cinsiyet - henüz belli değil.
not - kalp atışlarını duyduk.
adet ağrısı gibi hafif bel ağrınız oluyor mu arada sırada?
bel ağrısı da oluyor ara ara karın ağrısı da. bunların hepsi normal ve bebeğimizin geliştiğine dair umutlu şeyler, sakın dert etmeyin.. ben bi sabah uyandığımda çok sağlıklı kalktım hiçbiyerim ağrımıyordu panik yaptım :) şimdi ağrıdıkça mutlu oluyorum
ben 6+3.bastan beri mı kullanyosun sen progestanı
canım takma kafana bırseyı. kendını mutlu edıcek bırseyler yap bugun. ne bılıyım ac eglencelı bı fılm ızle. hıc bırsey ıcın uzlumeye degmez
korkma geçen bir video izledim doktor 11. haftada düşük tehlikesi neredeyse biter diyordu.
evet öyle de benim durumum biraz özel. ben ameliyatlıyım rahimde perde vardı aldılar ama hepsini alamadılar zarar vermemek için.
önceki 13,5 haftalık düşmüştü. şimdi yine sığmazsa diye korkuyorum.
düşecekse erken olması daha iyi yoksa bebek oluştuktan ve 3 ayın çilesini çektikten sonra çok zor oluyor.
hayırlısı olsun umarım bu sefer tamamına erer, öyle hissediyorum ama bakalım kısmet.
bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?