bende kızımda böyle hissederdim görüşe gidiyorum derdimben kalp atışını duymak için gideceğim heyecanım biraz da onun için.
imzanda da yazıyor canım senin bebişin artık embriyo aşamasından çıkmış fetus olmuşöncekilerden farklı olarak elli kollu kıpır kıpır hareket eden bir bebek göreceksin inşallah. hazır ol biz o randevudan çıktıktan sonra bir hafta kendimize gelememiştik
bende kızımda böyle hissederdim görüşe gidiyorum derdimben kalp atışını duymak için gideceğim heyecanım biraz da onun için.
imzanda da yazıyor canım senin bebişin artık embriyo aşamasından çıkmış fetus olmuşöncekilerden farklı olarak elli kollu kıpır kıpır hareket eden bir bebek göreceksin inşallah. hazır ol biz o randevudan çıktıktan sonra bir hafta kendimize gelememiştik
moralini bozma son olarak normal gelmiş diyorsun bir sorun yoktur inşallah. ama ulaşabiliyorsan dr unu bir ara sor çin rahat etsin.
yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu. cok duygusal oldum ben :) gercekten buyumus olucak o zaman . son gordugumuzde hareket etmıyordu cunku. şimdi daha cok heyecanlandım :) Alahım sen saglıkla dogdugu gunlerı gormeyı de nasip et bıze. her doktora gıdısımde bıraz daha rahatlarım dıyodum ama bakıyorum kı her seferınde ınsan daha cok heyecanlanıyor
Progestan kullanıyorum ondan olabilirmi peki ? 9+5 iz bu arada
kullanan arkadaşlar daha iyi bilir ama daha önce böyle birşeye sebep olduğunu duymamıştım.
merhaba, bugün tam 7 haftalık hamileyim. 2 gün önce doktora gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. çok fazla mide bulantım var. çıkaramıyorum da ama bir şey de yemek istemiyorum. bu daha ne kadar devam eder acaba...
canım progestan bende kullanıyorum ama benım kanamam var ve dusuk tehlıkem var.senın kanaman oluyomu sureklı
tok git dr a. bir 15-20 dk. önce tatlı bişeyler yemeye çalış o zaman çok hareketli oluyor bebişler. ilk kontrollerde çok küçük oluyor bebeğe benzemiyor fazla. ilerleyen kontrolerde bebek büyüdükçe toplanıyor ve şöyle bütün olarak net göremiyorsun. senin bu bir iki kontrolün o yüzden çok zevkli olur inşallah.
kızlar kontrole gidiyorum güzel haberlerle gelirim inşallah dua edin lütfen
canım benım bıldıgım progestanın boyle bır etkısı yok . en azından bende olmadı. 3. kutudayım suan. cok panıkleyıp daha cok strese gırme. doktorunun numarası varsa bence ara yada bı gıt bugun. en azından endişelerine care olur
Teşekkür ederim gitmeye çalışıcam eşim izin alabilirse
aklında olsun dıye soyluyorum. devlet hastanelerı acılden kanamalı hamılelere bakıyor. kendı doktoruna gıdemezsen gunduz aksam esınle acıle gıt devlete . kanamam oldu de bı kontrol ederler en azından. gece rahat uyursun :)
Bilmiyprdum teşekkür ederim umarım devam etmezde gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?