- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
yesılde ve beyazda sorun yokta turuncu olan cok cok kotu..dedıgın gıbı sık sık degıstırırsın..çişini bıle sızdırıyordu dışına kızımda 1 pkt almıstımda bınkere pısman olmustumHadi ya 2 paket aldik kamoanyada diye neyse artik evde kulkanir sik sik degistirirm altibi bitincede almam bidaha bende hep yesilini kullanmistim ikk kizimda memnundum
ben banyo kuvetı falan almadım kuzum ..koca bır leğen aldımBişi daha sorcam annisler :) bu banyo kuvetiyle yerde yıkamak mi daha kolay ?yoksa ayaklı parçayı alıp ayakta mi yıkamak daha rahat ?
Hastane çıkışı var işte yirmili. Başka ne alıcam bilemedim ki. Listede ne yazdıysa onu alıyorum.[/QUOTE2
2 tane daha 5 li hastane çıkışlarından alsan garanti olur sanki,bide penye yeleklerden falan...
Vazgeçtim almıyorum :))))yanı bence gerek yok ..zaten bebekler doğunca kac ay kalorıfer yanacakkı..2 ablamdada var..çocuklar bronsıt olmuştu o zaman kullandılar..sureklı kullanamıyosun zaten.. ben hıc kullanmadım..bence evın rutın bır sekılde havalandırılması daha etkılı bır yöntem halıhazırda kırlı olan bır havayı temızleyecegnı ummaktansa..yada ne kadar temızler
Eşim de öyle dedi bebeği çok hassas yetiştirmeyelim diyor da ne biliyim hani Yenidoğan bağışıklığı gelismemis oluyor falan lazım olur gibi gelmiştiBen de dusundum o makineyi. Sonra doktor bi akrabamiz dedi ki su koysan yeter bebegi o makinelere alistirdigin zaman kirli havaya hassas olur, kolay hasta olur bu tip seylere alistirmayin demisti vazgectim. Su kaplari var onlardan alip koyucam peteklere.
evet bende ıslak havlu koyardım peteklere hamdolsun sorun yasamadık..günde 1 saat bebegı odadan çıkarıp odayıda havalandırdınızmı yeterdeartar bıle..
cnm alanlar tavsiye ediyor ama küvetim içine gerilen fileyle almak kullanışlıymış fileyle tek başına da rhat yıkanıyormuş öyle dediler bende aldımBişi daha sorcam annisler :) bu banyo kuvetiyle yerde yıkamak mi daha kolay ?yoksa ayaklı parçayı alıp ayakta mi yıkamak daha rahat ?
Eşim de öyle dedi bebeği çok hassas yetiştirmeyelim diyor da ne biliyim hani Yenidoğan bağışıklığı gelismemis oluyor falan lazım olur gibi gelmişti
Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.bence pek akıllı degıl o telefon
ıste tamda bu yuzdenbıran evvelhazırlıgını bıtırıp çantanı kapının ardına koymalısın..ya senın dogumbasladıgında esın yanında olmazsa kımden yardım ısteyeceksın..ıcıne sınecekmı o anda yapılanlar ..yavv ne rahatsınız beeeeeeeeee
benımkoca degıl ,cimcimesultanın kocası o... benımkıde saftır ama klozet paspasını yıkamaya verecek kadar degıldır ..yanı sanırım degıldır
Belkide. Bide bişeyin girmesiyle çıkması aynı olmayabilir. Doğum yapan arkadaşlarım doğum çok kolay sancı zor diyorlar. Belki sancıyla o anki şeyin farkına bile varmayız. Senide takipteyim :) doğum yapınca nasıl yaptığını yaz olurmu ?aslında çatı muayenesi bizim için bi sınav gibi orda rahat olursak doğumda daha rahat oluruz bence , çünkü sancı falan hemen biran önce doğum olsun diye kendimizi şartlandırabiliriz
Kıyafet bir hastane çıkışı aldım zaten. Onu yıkayıp ütülemek bir gün Sürer. Başka almadım. Hediye gelir deniyor ama daha kimse bişey getirmedi. Ben bari bir iki tulum alayım diyorum ama burası buz. Dışarı çıkılmıyor.
Ahahaha cok guldüm yaKız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
Ay bu da mı gereksiz :)))) Çok ekonomik hatunsun esin çok şanslı :) ben sabahtan beri eşime şunu alıyorum bunu alıyorum diye msj atıyorum :) O da hiç aceleye getirmeyi sevmez dur bi inceliyim diye gecistiriyor beni :) tlfnda eşim burda sen alisveristen soguttunuz valla :)))))ben banyo kuvetı falan almadım kuzum ..koca bır leğen aldımkızım dusakabınde yıkanacak zamana gelene kadar onda yıkadım,sonrada camasır asmada kullandım banyo kuvetıne bı zaman sonra sığmıyorlar ve su dışarı dokuluyor falan..ben hıjyenık hanımım bı bebe yıkıcam bıde pesıne temızlıkmı yapacam
File zaten alıyorum da ayak alsam mi almasam mi bilemedim iremguzum gibi koca bi leğen alcam sonunda :))))cnm alanlar tavsiye ediyor ama küvetim içine gerilen fileyle almak kullanışlıymış fileyle tek başına da rhat yıkanıyormuş öyle dediler bende aldım
Alma işini erteledim canım ihtiyaca göre alırım ilerde :))O tip seylere alistirinca cok daha hassas olucaklar ama. Tabiiki icin rahat edecekse al. Aman bazen diyorum bunlar hic yoktu hep yakin zamanda turedi. Sen bi dogmadan au kiymayi dene etkili oluyosa hic almazsin ama icin rahat etmicekse alirsin o zaman.
Litchi alinti karismis anlamissindir ama.
Cnm icine giydirmeknicin citcitli badilerden 5-6 tane al alt ust takim olarak da bi okdr al tulum 3 tane olsada yeter alt ust takimlar daha cok guydiriliyo agiz mendili mutlaka al salyasinakar agzina sut falan gelir inlarla siliyosun agzini 5 li takimlar var alt ust sapka eldiven onluk olarak satiliyi ole alabilirsin
ev adamı heee..Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
balım ekonomikten zıyade ben eskı usul çocuk yetıstıren bır anneyım..doğal olandan yanayım.. 2 kullanıp dolabın ustune kaldıracağıma emın old. bıseye de gıdıp para vermemAy bu da mı gereksiz :)))) Çok ekonomik hatunsun esin çok şanslı :) ben sabahtan beri eşime şunu alıyorum bunu alıyorum diye msj atıyorum :) O da hiç aceleye getirmeyi sevmez dur bi inceliyim diye gecistiriyor beni :) tlfnda eşim burda sen alisveristen soguttunuz valla :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?