2015 Şubat Anneleri

Bişi daha sorcam annisler :) bu banyo kuvetiyle yerde yıkamak mi daha kolay ?yoksa ayaklı parçayı alıp ayakta mi yıkamak daha rahat ?

Hadi ya 2 paket aldik kamoanyada diye neyse artik evde kulkanir sik sik degistirirm altibi bitincede almam bidaha bende hep yesilini kullanmistim ikk kizimda memnundum
yesılde ve beyazda sorun yokta turuncu olan cok cok kotu..dedıgın gıbı sık sık degıstırırsın..çişini bıle sızdırıyordu dışına kızımda 1 pkt almıstımda bınkere pısman olmustum

Bişi daha sorcam annisler :) bu banyo kuvetiyle yerde yıkamak mi daha kolay ?yoksa ayaklı parçayı alıp ayakta mi yıkamak daha rahat ?
ben banyo kuvetı falan almadım kuzum ..koca bır leğen aldımkızım dusakabınde yıkanacak zamana gelene kadar onda yıkadım,sonrada camasır asmada kullandım banyo kuvetıne bı zaman sonra sığmıyorlar ve su dışarı dokuluyor falan..ben hıjyenık hanımım bı bebe yıkıcam bıde pesıne temızlıkmı yapacam

Vazgeçtim almıyorum :))))

Eşim de öyle dedi bebeği çok hassas yetiştirmeyelim diyor da ne biliyim hani Yenidoğan bağışıklığı gelismemis oluyor falan lazım olur gibi gelmişti

evet bende ıslak havlu koyardım peteklere hamdolsun sorun yasamadık..günde 1 saat bebegı odadan çıkarıp odayıda havalandırdınızmı yeterdeartar bıle..

Aynen hem dusununce bu kadar yapay seylere alistirmamak gerektigini anladim bende. Iceri giren temis hava gibisi var mi.. kalorifer tabiiki cok kurutuyor ama su koymak da cozum. Her gun havalandirmak gerek mutlaka yaz kis demeden.

cnm alanlar tavsiye ediyor ama küvetim içine gerilen fileyle almak kullanışlıymış fileyle tek başına da rhat yıkanıyormuş öyle dediler bende aldım

Eşim de öyle dedi bebeği çok hassas yetiştirmeyelim diyor da ne biliyim hani Yenidoğan bağışıklığı gelismemis oluyor falan lazım olur gibi gelmişti

O tip seylere alistirinca cok daha hassas olucaklar ama. Tabiiki icin rahat edecekse al. Aman bazen diyorum bunlar hic yoktu hep yakin zamanda turedi. Sen bi dogmadan au kiymayi dene etkili oluyosa hic almazsin ama icin rahat etmicekse alirsin o zaman.

Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.

Eklentiler

• DSC_0230.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 125
aslında çatı muayenesi bizim için bi sınav gibi orda rahat olursak doğumda daha rahat oluruz bence , çünkü sancı falan hemen biran önce doğum olsun diye kendimizi şartlandırabiliriz
Belkide. Bide bişeyin girmesiyle çıkması aynı olmayabilir. Doğum yapan arkadaşlarım doğum çok kolay sancı zor diyorlar. Belki sancıyla o anki şeyin farkına bile varmayız. Senide takipteyim :) doğum yapınca nasıl yaptığını yaz olurmu ?

bugün bizim hava bahar havasıydı
Bizde çıktık Port bebe ve beşik aldık yeniden.

Ay bu da mı gereksiz :)))) Çok ekonomik hatunsun esin çok şanslı :) ben sabahtan beri eşime şunu alıyorum bunu alıyorum diye msj atıyorum :) O da hiç aceleye getirmeyi sevmez dur bi inceliyim diye gecistiriyor beni :) tlfnda eşim burda sen alisveristen soguttunuz valla :)))))

Benim bu kocam cok saf ya. Gitmis internetten kuvet almis tam 190 tl! :/

Bi de indirime girdi diyo. Kilosunu tartiyomus, suyun sicakligini olcuyomus. Icinde parcasi var bebek biraz buyuyunce oturuyo destek oluyo ona kaymiyo falan.

Off ama yine gereksiz ya zaten ne kadar kullanicak. Resmen hasta edecek bu adam beni hic tasarruftan anlamiyo ya :) bi de kizima bi sey aldim hevesimi kursagimda biraktin diyip duygu somurusu yapti kiyamadim yine.

Ay valla icime oturdu

Alma işini erteledim canım ihtiyaca göre alırım ilerde :))

Alt üst Takımların Altının beli sıkar mı acaba? Göbeğini acıtursa diye tulum alayım diyodum. Açılmazsa alt üst alayım o zaman.

Kız seninki ev adamı zaten cimcimeninkine dedim. Seninki halı,cam siliyor onu da bilir heralde.
Dur resme bak sen şimdi benim erkek kuzen makineye bulaşık dizmiş. Bu makinenin üst kısmı.
ev adamı heee..duymasın...ben arkadaşlarının yanındayken arıyormuşum esım hemen kalkıp gıtmem gerek dıyormusbu yüzden adı kılıbığa cıkmıs aynen böyle dıyor..bende sevın kocacım ne kadar güzel bırsey soyluyorlar,ah bır bılsen kılıbık lafının altında yatan anlamı...hanımına karsı ne merhametlı,ne vıcdanlı,ne sevgılı..... dıye bır gırıyorum erıyor zaten ahahahaha

dr bana yatacaksın deyınce bulasıgı falan yıkadı günlerce yemekhazırladı kızı yedırdı ılgılendı falan sonrada belım cok ağrıyor bu bulaşık ınsanı öldurur dedıdedım sudan gecır mak. dız..ben beceremiyorum dızmeyı onla ugrascagıma elımde yıkıyorum dedı..

kendısı 4 aylık evlıyken ben ankaraya gıtmıstım aynı bu resımdekı gıbı butun tencere tabak yığmış mak. 1 hafta sonra eve geldımkı kokudan gırılmıyor mutfağa..mak.bır açtım tabak canak yemyesıl kuflenmıs..o ılk ve son b. mak. deneyımı oldu kendısının
balım ekonomikten zıyade ben eskı usul çocuk yetıstıren bır anneyım..doğal olandan yanayım.. 2 kullanıp dolabın ustune kaldıracağıma emın old. bıseye de gıdıp para vermem
esım dedıyor ne kadar ıktısatlısın dıye..böyle yerlerden kırptığım mangırları kendıme yatırım yaparak degerlendırıyorum..
mısal 16 ocak 4.evlılık yıl donumumuz yarın koca kişisi benı kuyumcu kuyumcu gezıdrecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…