2015 Şubat Anneleri

herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz

Bir de deneyimli anneler çok şey almayı. Biz çok aldık çoğunu giydiremeden bebişler Büyüdü demişti. O yüzden de bişey almayıp bebişin boyutuna göre alırız diye düşünmüştüm.
alt ust takim al 3-5. citcitli badi al 6-7 tane. Penye battaniye olsun en az 2-3. Agz mendili de lazim. Acil ihtiyaclar bunlar. 5 li takim al 2-3 tane de sadec bir tane hastane cikisi aldiysan. Sapka vs lazim olur. Bunlar ilk gunler yeter sonra cikip aliniyor da. Oglumda almamistim o bebek arabasinda uyurdu biz alsveris yapardik. Hic cikilmiyor dgil yani. Hem bahane oluyor disari cikmak icin. 40 cikinca attik kendimizi disari. Bahar gelcek zaten bebekler 2 aylik olana kadar.

Ayrıntılar için şok sağol canım

senı grubun halı fetişistı ılan edıyorum. benımbıldıgım normal kadınlar tencere tava tabak mutfak eşyası ferforje falan begenırler..halılara takık olan vallahı ilk goruyorum
Cidden pek ev eşyası merakım yok ama halı seviyorum. Tabak çanak hiç almam.kabalık sevmiyorum mutfakta.

File zaten alıyorum da ayak alsam mi almasam mi bilemedim iremguzum gibi koca bi leğen alcam sonunda :))))
bendensınnn..
Alma işini erteledim canım ihtiyaca göre alırım ilerde :))
sen nıye benım annem degılsın kı
herseyi utuledin mi. Digdugunda gunluk makine caliscak. Yine utuleyecek misin her kiyafeti. Diger kizlar siz ne dusunuyorsunuz

.
ben sadece dolabında duzgun dursun dıye vede yıllardır hurçlarda bekledıgınden hıjyenık olsun dıye yıkadığımda hepsını utuledım..ama sonra utulemem açıkçası..kızımdada utulememıstım..

Cidden pek ev eşyası merakım yok ama halı seviyorum. Tabak çanak hiç almam.kabalık sevmiyorum mutfakta.
esım dıyokı eve market broşürü getirmek le hayatımın hatasını yapıyorum..mutlaka tencere tava tabak oluyor ve ben mutlaka alıyorum.. bayılıyorum adetaaa..

Alt üst Takımların Altının beli sıkar mı acaba? Göbeğini acıtursa diye tulum alayım diyodum. Açılmazsa alt üst alayım o zaman.
Gobek duscek canim bir haftada. Sonra sık sık kaka yapicaklar degistirirken tulum zor olabilir. Tabi bnim alirken baktigim ilk seydir bel lastigi bogazdan kolay gecmesi. Giyirmesi kolay olmali

cnm alanlar tavsiye ediyor ama küvetim içine gerilen fileyle almak kullanışlıymış fileyle tek başına da rhat yıkanıyormuş öyle dediler bende aldım
Bende köpüklü file aldım. Bir grup alma eline yaslayıp yıkıyorsun dedi bebeyi,öteki grup hiçte bile file çok gerekli dedi.
Bende eksik kalmasın dediydim aldım.

Anladım canım. Alınacak kıyafetleri yine kendim seçmeyi düşünüyorum internetten beğenicem dicem ki gidin bunu alın. Böylece yine benim zevkim olucak

Güzel fikir Helal Olsun.
Bizim kV oldu bitti derki biSey almadim begenmessiniz kendiniz alin diye Sen bi al begenmezsem ozaman Haklisin ama almislgida yoktur. Kizim dogunca bi ceyrek takti okadar. Ama istemem de zaten Cok sükür aliyoz iste az olsun öz olsun. Ama yapan babaannelere Cok inrenirim Ne yalan söylim.

Deterjan aldım dalin sıvı ama herkes sabun tozu diyor sabun tozu alıp yıkayayım diyorum ben de.
Ben granul sabun haci sakir aldim. Daha kullanmadim ama. Elimde dalin sivi numunelik vardi onu kullandim bebisin kiyafetlerine. Guzel oldu. Bence almusken kullan ben memnun kaldim.

Ben de hastane cantasindakileri utulerim tamam. Ne bileyim gunlerce utu surdu yazilinca acaba dedim ben mi pasakliyim.
Bir de makinem cok kiristirmaz benim hemen asarim genis genis utu yapma korkusuna : ))

Alt üst Takımların Altının beli sıkar mı acaba? Göbeğini acıtursa diye tulum alayım diyodum. Açılmazsa alt üst alayım o zaman.
Yok cnm acitmiyo zaten ikk baslarda hafif buyyk bile okuyo onlar gobeginin ustune cikiyo zaten

Bana anne diyebilirsin yavrummmm :)))

Bu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir
Sanirim ben yazmistim dun aksam bende baktim ama bulamadim yaa yarin aksam yine bakayim turuncu paket 36'li 2 numara dimi canim

Tam bir ekonomi dehasisin işte ıvir zivira yatırım yapmaktansa kendine yapiyorsun:)))

Ben de hastane cantasindakileri utulerim tamam. Ne bileyim gunlerce utu surdu yazilinca acaba dedim ben mi pasakliyim.
Bir de makinem cok kiristirmaz benim hemen asarim genis genis utu yapma korkusuna : ))
valla bende utuledım en kucuk parçalarına kadar ama benımkıde saatler surmedı yanı.. ben becerıklıyım zaar

Kafası assagıda diye öle dedi galiba. P.tesi kendi doktoruma gitcem bakalım o ne dicek...
Benimde yarın randevum. Kadın yeme dedikçe ben yine 15 gündür götürdüm kebapları,tatlıları of off. Bakalım kaç kilo oldu kızan. Yine şişirdim heralde ama duramıyorum. Evde olunca hep yemek istiyorum.
Doğum.tarihini tam verecek mi bakalım.
Seninki ne diyecek bakalım

evet bende sezeryan bile olsam doğumu kızımın başlatmasını bekliycem bugün dışarıya çıktık adım atamadım vajınamda bir ağırlık vardı ve ilk defa böyle oldum

Azcik evi supurdum banyoyu temizledim gardrobun icini duzenledim Allahim ne is yapmis gibi belimin kasiklarimin agrisindan ölüyorum bu gece dogurmazsam iyidir eski aktifligim kalmamis kotu hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…