Valla canim cok sevindim Allah gönlüne gore verir insallah. Darisi basimiza :))
bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.
Progestan ne icin kullaniliyor kizlar ya ? Herkes yazmis ictigini falanda ne ilsci bu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende progestan kullanıyorum.dusuk rıskı ıcın..
valla bilmiyorum ben doktora sormadan o söyledi :)
1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışımKızlar benim karnımdaki şişkinlik indi sanki ilk haftalardaki gibi değilim ama belim kalınlaştı. Hala 1,5 kg dayım inşallah şu 3 ay daha fazla almam ama çok acıkıyorum ekmek dışında pek bişey de bastırmıyor. Siz acıkınca nasıl çözüm buluyorsunuz
Kızlar benim karnımdaki şişkinlik indi sanki ilk haftalardaki gibi değilim ama belim kalınlaştı. Hala 1,5 kg dayım inşallah şu 3 ay daha fazla almam ama çok acıkıyorum ekmek dışında pek bişey de bastırmıyor. Siz acıkınca nasıl çözüm buluyorsunuz
kontrolden yeni geldim 10+5 ve kız olabilir dedi doktor çok heyecanlandım çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışımbende hep beyaz ekmek yiyorum tatlıya pek aram yok bu aralar ama benim karnım şimdiden çıktı hem seviniyorum hemde 5.6 ay sonrasını düşünüyorum
Oglumda da bir gün yalniz görmedim. Hep Esim hatta bazen annem kaynansm da dahil olurdu. Bunda da hep esimle. C.tesi evde olduğu için randevularda c.tesi aliyoruz. Ben gelme desem bile valla kudurur gelmese herhalde. Benimki çocuk hastasi. Hatta kalp sesi dinleme cihazi aldik. 20. Haftadan sonra habire dinlettirir artikbir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.
Kızlar benim karnımdaki şişkinlik indi sanki ilk haftalardaki gibi değilim ama belim kalınlaştı. Hala 1,5 kg dayım inşallah şu 3 ay daha fazla almam ama çok acıkıyorum ekmek dışında pek bişey de bastırmıyor. Siz acıkınca nasıl çözüm buluyorsunuz
Size bir şey danışmak istiyorum, kafamı karıştıran bir mevzum var. Ben hamile kalmadan 3 ay önce doktora gittim ve doktor kanımın çok düşük olduğunu söyledi bana gyno ferro sanol yazdı ve onu kullandım içinde b12 ve folik asitte var, içinde alerjik reaksiyonlar gösterebilir yazıyordu dilimin kenarlarında hafif kabarma oldu çok önemsemedim çünkü önemseyeceğim boyutta değildi ama gün geçtikçe daha da kabardı dilim 6+2 de gittim doktor ilacımı değiştirdi folidoce diye folik asit + b12 vitamini verdi ondada dil kabarıklarım devam etti, onda da seyrek olarak yan etkilerde dil kabarması yazıyordu çok önemsemedim ama dilim acıyama başladı zaten bıraktım ilacı dün içeyim dedim dilim acımaya başladı.
Sizce bu olay bebeğimi olumsuz etkiler mi sizce? Bazen korkuyorum.
bebeğin etkileyeceğini sanmam ama senin yeme içmeni zorlaştırır.Doktoruna da bi danışsan iyi olur canım
çok abartıcak boyutta bir şey değil ama yine de kafama takılıyor işte :) 26 sında cinsiyet için randevu aldım, ilaç yazar kesin o zaman söylerim.
kızlar sürekli uyumak istiyorum ben yaaa
kolumu kaldıramıyorum bir ağırlık var üstümde
benim gibi olan varmı
birde ben hiç ekmek yiyemiyorum hala
dün büyük bir tabak makarna yedim ama ekmeksiz
sabah kahvaltıda çeyrek dilim ekmeği zor yedim
iştahım ne zaman açılacak benim yaaa
bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?