canlarımmmmmmmmm
merhaba annesinin karnındaki minik bebeklerrrrrrrrr
sonunda bende kalp atışını duydum
gümbür gümbür ses çıktı güp güp güp
eşim ağladı çok duygulandı
bende öyle çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
doktora ikili teste girmeyeceğimi söyledim konusuruz dedi
ama pek hoşlanmadı açıkcası
hemşirede down sendromu durumunda gebeliği sonlandırmayacak mısınız dedi hayır dedim
bakalım ne olcak
1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışımbende hep beyaz ekmek yiyorum tatlıya pek aram yok bu aralar ama benim karnım şimdiden çıktı hem seviniyorum hemde 5.6 ay sonrasını düşünüyorum
kontrolun kaçıncı haftana denk geliyor?dr cinseyeti belli olur demişmiydi?
Canım ne tatlı istiyor ne ekşi. Nede tuzlu hiçbiriye aram yok
Bu tabiki senin kararın kimsenin yargılamaya hakkı yok ama Allah sana sağlık verdiği sürece onun bakımını dört dörtlük üslenirsin ama ölümlü dünya birgün onu yapayanlız yardıma muhtaç bi şekilde nası bırakacaksındown sendromlu oldugunu öğrenince aldırmak belki gaddarca geliyor ama annelik cocugunun bugününü yarını heranını düşünmekse eğer sadece bugününü düşünmekte yanlış bencee.. tabi bunlar benim sahsi fikrim seninde kararın kendine lafım yok ama yeri gelmişken diyiveriyim dedim..
Bu arada inşallah kimsede öyle bişi cıkmaz herkez salıgıyla alır bebeiğini kucagınaa da bunları bosuna konusmuş oluruz:):) ayrıca o kalp atısları dünyanın en güzel seyi bende aglamıstım duydugumda cumartesi yine duycam Allahın izniyle yineee ağlarım sanırım
Kizlar merhaba ben virşey sormak istiyorum 8. Haftasinda olup göğüs ağrısı azalan varmı benim gögüslerde dolgunluk vqr hala ama agrı azaldı sanki
açıkcası ben ona nasıl kıyarım duygusunda değilim
duygusal olarak bakmadım hiç.kıyamam dayanamam olayı değil
o kadar annelik hissedemedim daha.belki bunu aldırırım 3ay sonra yine olur
neticede kısır değilişim.ama zaten günahkarım
katii suretle ve kesin olarak Allah haram kılmış
tercihe bırakmamış yada affı olur gibi bi açık kapı yok ortada.
aldırma gibi bi lüksüm yok ..Allahtan cezasından korkuyorum.tamamen sebep bu
kızlar aşagıdakı lınkte bır haber var. izleyın onu. yurtdısında hamıle bır bayan sancısı tutuyor hastane gıdıyor fakat ıcerı gıremeden kapıda yapıyor dogumu. şaka gıbı :) bıkac dakıkada cocuk kucagında. allahım hepımıze boyle kolay dogum nasıp etsın :)
http://www.mynet.com/haber/dunya/ha...tm_medium=referral&utm_campaign=haberwallpost
Sağol cnm teşekkürlerara sıra azalır ara sıra çoğalır. hep aynı olmaz.
Kızlar benim karnımdaki şişkinlik indi sanki ilk haftalardaki gibi değilim ama belim kalınlaştı. Hala 1,5 kg dayım inşallah şu 3 ay daha fazla almam ama çok acıkıyorum ekmek dışında pek bişey de bastırmıyor. Siz acıkınca nasıl çözüm buluyorsunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım teşekkürler.aaa sendemı Anteplisin.bende sureklı bakıyorum Antepli hıc yok dıyorum kendime.benm gebelik bıraz rısklı canm yaa.lekelenmem oluyo benm ara ara.sen ış nedeniyle başka yerdesın galıba.
Yaaaa niye izledim kiiii niye paylaştın içim bi tuhaf oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nıye ya ne guzel kadın kendı kendıne dogum yapmıs. dıkış bıle yok. bne ızleyınce cok duygulandım acıkcası
Size bir şey danışmak istiyorum, kafamı karıştıran bir mevzum var. Ben hamile kalmadan 3 ay önce doktora gittim ve doktor kanımın çok düşük olduğunu söyledi bana gyno ferro sanol yazdı ve onu kullandım içinde b12 ve folik asitte var, içinde alerjik reaksiyonlar gösterebilir yazıyordu dilimin kenarlarında hafif kabarma oldu çok önemsemedim çünkü önemseyeceğim boyutta değildi ama gün geçtikçe daha da kabardı dilim 6+2 de gittim doktor ilacımı değiştirdi folidoce diye folik asit + b12 vitamini verdi ondada dil kabarıklarım devam etti, onda da seyrek olarak yan etkilerde dil kabarması yazıyordu çok önemsemedim ama dilim acıyama başladı zaten bıraktım ilacı dün içeyim dedim dilim acımaya başladı.
Sizce bu olay bebeğimi olumsuz etkiler mi sizce? Bazen korkuyorum.
dünür bence sen doktoruna bı sor. belkı vardır bı caresı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?