2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrrr kontrolüm cuma demiştim ama doktorum yarın müsait olmadığı için bugüne aldık randevuyu doktordan geldim her şey yolunda Allahıma şükür 🙏 çok rahatladım inanın öncesinde kötü bişey yaşayınca insan her doktorda heyecan yapıyor hatta hemşirem doktorum bile dua ediyor benim için ve endişeleniyorlar sağolsunlar 😊 doktorum da söyledi kötü şeyler düşünme içini ferah tut diye ama işte bazen elinde de olmuyor insanın 😁 inşAllah sizinde güzel hbrleriniz gelir bi sonraki randevum 2 hafta sonra 😊

canlarımmmmmmmmm
merhaba annesinin karnındaki minik bebeklerrrrrrrrr
sonunda bende kalp atışını duydum
gümbür gümbür ses çıktı güp güp güp
eşim ağladı çok duygulandı
bende öyle çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

doktora ikili teste girmeyeceğimi söyledim konusuruz dedi
ama pek hoşlanmadı açıkcası
hemşirede down sendromu durumunda gebeliği sonlandırmayacak mısınız dedi hayır dedim
bakalım ne olcak

Kizlar merhaba ben virşey sormak istiyorum 8. Haftasinda olup göğüs ağrısı azalan varmı benim gögüslerde dolgunluk vqr hala ama agrı azaldı sanki

Bu tabiki senin kararın kimsenin yargılamaya hakkı yok ama Allah sana sağlık verdiği sürece onun bakımını dört dörtlük üslenirsin ama ölümlü dünya birgün onu yapayanlız yardıma muhtaç bi şekilde nası bırakacaksın down sendromlu oldugunu öğrenince aldırmak belki gaddarca geliyor ama annelik cocugunun bugününü yarını heranını düşünmekse eğer sadece bugününü düşünmekte yanlış bencee.. tabi bunlar benim sahsi fikrim seninde kararın kendine lafım yok ama yeri gelmişken diyiveriyim dedim..
Bu arada inşallah kimsede öyle bişi cıkmaz herkez salıgıyla alır bebeiğini kucagınaa da bunları bosuna konusmuş oluruz:):) ayrıca o kalp atısları dünyanın en güzel seyi bende aglamıstım duydugumda cumartesi yine duycam Allahın izniyle yineee ağlarım sanırım

Ben baştan beri hiç kilo almadım ama boyum 158 ve kilom 60 olduğu için bayağı kızdı doktor bana. Hiç kilo alma dedi... Dikkat et canım 9 kilo çok görünüyı şimdiden. Diyetisyene gitsen bile olabilr aslında..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıkcası ben ona nasıl kıyarım duygusunda değilim
duygusal olarak bakmadım hiç.kıyamam dayanamam olayı değil
o kadar annelik hissedemedim daha.belki bunu aldırırım 3ay sonra yine olur
neticede kısır değilişim.ama zaten günahkarım
katii suretle ve kesin olarak Allah haram kılmış
tercihe bırakmamış yada affı olur gibi bi açık kapı yok ortada.
aldırma gibi bi lüksüm yok ..Allahtan cezasından korkuyorum.tamamen sebep bu

O konuda çok haklısın ama ben cok duygusal yaklasıyorum sanırım ben ilerde onu bensiz yardıma muhtaç hayatta bırakmak istemem.. gerci basıma gelmedi blmiorum Allah korusun öyle bişi cıksa ne yanıt veririm ama simdilik kararım bu yönde..

Yaaaa niye izledim kiiii niye paylaştın içim bi tuhaf oldu

canım ya tamamen benı anlatmıssın :) benımde karnım cok şişti bu hafta ındı ama yınede eskısı gıbı dumduz degıl tabıkı :) doktor bana bagırsaklar tembellesıyor ondan sıskınlık oluyor demıstı. gercektende ıkı uc gun afedersın ıshal gıbı oldum ve karnım ındı :) yemek konusundada ben de cok sık acıkıyorum hemen elım ayagım tıtrıyor ve sadecepeynır ekmek yıyebılıyorum. baska hıc bırsey ıstemıyor canım

geçmiş olsun canım çalışmıyorsan bol bol dinlenmeye bak çalışıyorsanda bir süre rapor al faydası olur dinlenmenin. inş tez zamanda atlatırsın bu riskli dönemi. bu arada memurum o yüzden gurbetteyim şimdilik. son atamada da tekrar tercih yaptım ama kaçırdım antebi bir puanla bakalım memlekete dönmek ne kadar sürecek

Yaaaa niye izledim kiiii niye paylaştın içim bi tuhaf oldu

nıye ya ne guzel kadın kendı kendıne dogum yapmıs. dıkış bıle yok. bne ızleyınce cok duygulandım acıkcası

dünür bence sen doktoruna bı sor. belkı vardır bı caresı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…