- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kol kaldirmayi gectim parmagimi oynatmaya halim yok tum enerjim sifirlandi resmen cok zor geciyor gunler birde ustune calisinca. Evde olsam kipirdamadan ayni yerde butun gun yatardim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen sabahtan beri kahvaltı sofrasını toplayamadım oturdum kaldım progestan kullanıyorum vajinal hala onu koyamadım yok böyle bir üşengeçlik yaa
pazartesi raporum bitiyor işbaşı yapacağım nasıl yapacağım bilmem
aynen sabahtan beri kahvaltı sofrasını toplayamadım oturdum kaldım progestan kullanıyorum vajinal hala onu koyamadım yok böyle bir üşengeçlik yaa
bende çok şaşırdım dikkatli dikkatli bakıyordu ne oldu bi sıkıntı mı var dedi güldü ve hayır kız olabilir dedi bende çok şaşırdım
bu haftada anlaşıyor mu cinsiyeti?11+1 de gidicem ben. benim ki de anlaşılır mı acaba?
Amann ne yapcan isi CIK otur evinde cimcime :) saka bir yana gerçekten ilk uç ay çok zorluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde haftaya cuma bıtıyor raporum.bende kara kara düşünüyorum valla.belki bır on gun daha alırım.bebisim ıyı olsunda.progestan bende kullanıyorum
Walla bende bayram ve sonraki hafta izinliyim sabirsizlikla bekliyorum o gunleri kafayi yedim artik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar black daha önce nub teorisi diye bişeyden bahsetmişti doktor ondan tahmin etmiş olabilir :)
1.5 kilo süper valla ben sabah işten gelince tartıldığımda neredeyse 9 kilo almışımbende hep beyaz ekmek yiyorum tatlıya pek aram yok bu aralar ama benim karnım şimdiden çıktı hem seviniyorum hemde 5.6 ay sonrasını düşünüyorum
ne güzel yaaa benimde bi iştahım gelse.iştahsızlık bulantı bi şey yiyemiyorum.çok acıkınca meyvelere dadanıyorum.
Canım aramıza hoşgeldiinnnaynı günde beklenen doğum tarihimiz seninle, tekirdağın neresinden yazıosuun?
Oglumda da bir gün yalniz görmedim. Hep Esim hatta bazen annem kaynansm da dahil olurdu. Bunda da hep esimle. C.tesi evde olduğu için randevularda c.tesi aliyoruz. Ben gelme desem bile valla kudurur gelmese herhalde. Benimki çocuk hastasi. Hatta kalp sesi dinleme cihazi aldik. 20. Haftadan sonra habire dinlettirir artik
1.5 kilo iyibence her ay 1 kilo çok ideal. Ben 2. Ay bitmesine rağmen hala ayni kilodayim. Oglumda her ay 4 kilo alirdim nerdeyse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yolunda yolunda 10+5 ve kız olabilir dedi
merkez canım. sen nerelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?