bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.
bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.
bende hep yalnız gidiyordum
bundan sonrada öyle olacak
eşim sadece 2 defa gelebildi
çünkü o günlerde çalışmıyordu
ama başka zaman hele bayramdan sonra çok yoğun olacağı için gelemeyecek benimle
bende kapıda beklerken eşiyle gelenleri görünce kendimi yalnız hissediyorum
hatta eşime takılıyorum sen allah bilir doğumda da gelemezsin evde görürsün anca bebeği diye
ucuncu kutuya gectıgıne gore hamılelıgın basından beri kullanıyosun ozaman canm sen.yan etkısı oluyomu sende.bende sureklı uyku halı oluyo
herşey yolundadır inşallah. ayy bende gitsem artık.. randevum gelecek hafta. vakit geçmiyor
Canim neden kizayim..bende hamilelikten önce senin gibi düşünüyordum.kiziyordum.ama simdi bebegime domuz katkili bisey yedirip icirmek istemiyorum. Ben sadece haram olduğunu düşündüğüm icinde yapmıyorum bunu.Eger Allah bişeyi haram kildiysa mutlaka insan sağlığına bi zarari olduğundandir düşüncesinde olduğumdan bu inanctayim.diyeceksinki zarari olsa ilac sektöründe neden kullanilsin? Bende buna tıp alimleri Allahtan daha mi iyi bilecek derim :) şaka bi yana, elbette kastettigim ilaci birakmak degil.muadilini kullanmak.eleviti kullanmadim doğru ama decavit kullandim.bunu yazmayi unutmuşum bi önceki mesajda.progestanda da varsa eğer domuz katkisi onunda muadilini kullanayim diye sordum.durum bundan ibarrt.hasili ben anneyim bebegimin sağlığını düşündüğüm icin yine muadilini ararim.haram kilinan hayvandan gelecek olan sağlığa inanmıyorum açıkçası
hayırlı haberler beklıyoruz canım allah doktordan gulerek cıkmayı nasıp etsın :)
Haklısın canım uzulmeye değmiyo işte, bana noluyosa üzülüyorum bugün toparlıycam ama. Kendime bebeğime zarar veremem.
herşey yolunda şükürler olsun ki 10+5 ve kız olabilir dedi
hayırlısıı olsun canım. cok sevındım.ama ne kadar erken tahmın etmıs. daha 11. haftada maşşallah. allah gonlunuzegore versın cnm
herşey yolunda şükürler olsun ki 10+5 ve kız olabilir dedi
bu haftada anlaşıyor mu cinsiyeti?11+1 de gidicem ben. benim ki de anlaşılır mı acaba?
yolunda yolunda 10+5 ve kız olabilir dedi
Progestan ne icin kullaniliyor kizlar ya ? Herkes yazmis ictigini falanda ne ilsci bu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kontrolden yeni geldim 10+5 ve kız olabilir dedi doktor çok heyecanlandım çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
kanaması,ağrısı olanlarda kısaca düşük tehlikesi olanlar ve önceden düşük yapanlar kullanıyorlar.
nasıl yanı 10. haftada nasıl anlamış ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?