2015 Şubat Anneleri

bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.

malesef bende tek başıma gidiyorum.herkesin eşi oluyor yanında..muaynede bi tuhaf oluyor heyecanını sevincini paylaşacak kimse olmayınca...işleri çok

yoğun bu ara..

bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.

ah canım benım ılk hamılelıgımde esım bı ıkı defa geldı onun dısında hıc gelmedı ve nasıl uzuluyodum eslerı gelen gebelerı gorunce.. sımdı eesım benden daaha ısteklı gelmek ıcın ama dun acıl gıttıgım ıcın gelemedı ve kalp atısını onla deıl ama kızımla duydum... aaslında cumartesı ıdı kontrol yınemı gıtsek dıyo

:) evet bizim kesin öyle olur. ben gelsin de istemiyorum çok ama işte insanları çift görünce gidip sarıyorum neden sen gelmek istemiyorsun diye.

bende ilk gittiğimde kardeşimle gittim ama sonra yalnız gittim bu sefer eşimin iş saatine denk getirdim randevumu aldım dün haftaya cumartesi gideceğiz beraber. insan garip hissediyor kendini herkes eşiyle gelmiş olunca

ucuncu kutuya gectıgıne gore hamılelıgın basından beri kullanıyosun ozaman canm sen.yan etkısı oluyomu sende.bende sureklı uyku halı oluyo

evet cnm ılk randevumda doktor risk farketti. her ihtimale karşı başlattı ilacı. ılk ıkı kutuda çok bı yan etkı gormedım acıkcası. uyku halı herkeste oluyor. bunun ılacla degıl vucudun cok fazla calıstıgı ıcın daha cok dınlenmeye ıhtıyacı olması ıle ılgılı. ama bu son hafta bulantılarım var. ılac tetıklıyormu bılmıyrum ama tansıyonum cok dusuyor. bulantı sebebı de o maalesef. ama yan etkısı olsada yapıcak bırsey yok. kullanmaya mecburuz

muadılını aramakla cok ıyı yapmıssın zaten yapılması gerekende bu. domuzun haram kılınmasının sebebı pıs bır hayvan olması ve ınsanlar ıcın enfeksıyon rıskı tasıması. bne bunlar dısında bı zararı olacagını dusunmuyorum. zaten dunyanın buyuk cogunlugu sureklı domuz tuketıyor. onlarda herhangı bır yan etkısı gorulse zaten onlarda yemez. tabıkı bır musluman olarak haramdan uzak durmak zorundayız ama bu bır ılac. ve ıcıtıgın ılac ta acaba kac mg var ve senı ne kadar etkıler zararlı bır et turu olsada. sen yınede sor doktoruna progestan dısında kullanabılecegım bırsey var mı dıye ama ben hıc duymadım. burdakı ve cevremdekı herkez progestan kullanıyor.

Haklısın canım uzulmeye değmiyo işte, bana noluyosa üzülüyorum bugün toparlıycam ama. Kendime bebeğime zarar veremem.

aynen oyle hıc bıseyı takma kafana . salla gıtsın . sen bbegın ıcın mutlu olmalısın. gerısı tırt :)

kontrolden yeni geldim 10+5 ve kız olabilir dedi doktor çok heyecanlandım çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah

hayırlısıı olsun canım. cok sevındım. ama ne kadar erken tahmın etmıs. daha 11. haftada maşşallah. allah gonlunuzegore versın cnm

bende çok şaşırdım dikkatli dikkatli bakıyordu ne oldu bi sıkıntı mı var dedi güldü ve hayır kız olabilir dedi bende çok şaşırdım

Progestan ne icin kullaniliyor kizlar ya ? Herkes yazmis ictigini falanda ne ilsci bu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Progestan ne icin kullaniliyor kizlar ya ? Herkes yazmis ictigini falanda ne ilsci bu ?

kanaması,ağrısı olanlarda kısaca düşük tehlikesi olanlar ve önceden düşük yapanlar kullanıyorlar.

kanaması,ağrısı olanlarda kısaca düşük tehlikesi olanlar ve önceden düşük yapanlar kullanıyorlar.

Ay anladim Allah kimseyi muhtac etmesin kullananlarda bir an once kurtulsun insallah o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…