2015 Şubat Anneleri

şu b12 yı vurulduğum gun gozlerım açılmıyor uykudan.
ben bıraz calıssam ıyı olur yoksa bitmez bu işler.
size doyum olmaz.

supersiniz canim, maa$aallah ikinizedee
Allah anali baabali buyutsun insallah ..
bol bol bakisin emi$in koklasin bakalim,o pek gozunu açamaz simdi ama siz ona abakrsiniz artik : )))
ay bende heveslendim ama aramiz da 1 ay var benimki dursun daha :))

ahah ben hastaneden gelır gelmez yazmıştım doğum hıkayemı
Sımdı bırde bebeklerı olanların sıkıntıları sekıl degıstırdı..anlatsalar anlamayız dusuncesıylede anlatmıyor olabılırler..halıhazırda 2. bebegını dogurucak 3 5 kışıyız hemen hepınızın ılkbebegı..sız belım agrıyo derken o gecelerı uyumadığı nı bebegın sureklı kustuğunu ahgladıgını gazını anlatsa da anlamazsınız..neyse hepımız bı dıgurakta dolu dızgın devam ederız ..ben ederım yanı gozunuz arkada kalmasın

Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi

bende dr dan geldim kizlar
altdan muayene de bebek o kadar asagida deil dedi, rahim agzi kapali hiç bi sorun yokmus .. riskimde yokmus,sancilarim içinde normal dedi ..
NST yi sordum herhangi bi sorun yoksa annede yapmiyoruz dedi, acile gitmezsem herhangi bi sekilde, dogumda nst yapacaklar yani bana ..
kan tahlili falan yazdi iste .. bi tek randevum kaldi 9 subat da oda .. baskada yok, bi sorunum derdim olursa acil e gidip gorunucem artik,hayirlisi olsun insallah ..

Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi
kasilma tam oalrak nerde ? yaninda sancin varmi adet sancisina benzeyen ?

kasilma tam oalrak nerde ? yaninda sancin varmi adet sancisina benzeyen ?
Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum

hep stresten hep..mıllet doguruyo bız sancı cekıyoz hadı çıkınca haber ver doguruyomuymussun
dedım sana dımı..artık huzurla uyuyabılırsın dogurmuyosun

valla canim musait ligi falan bosvericen artik
daha oncede riskin vardi hastanede kaldin
bence git dr a, iki dk banyo yapsan olmazmi ?
ne zaman 37 oluyorsun,su an erken sayiliyor demi seninki ?

Iyi hadi gözün Aydın canım. Zaten kendi Dr un bilir ne durumda olduğunu. Sen yine de ağır kaldırma dinlen zaman buldukça olur my?

hep stresten hep..mıllet doguruyo bız sancı cekıyoz hadı çıkınca haber ver doguruyomuymussun
dedım sana dımı..artık huzurla uyuyabılırsın dogurmuyosun
HE KIZ DOGURMuyorumda yatakdayken bile sancim oluyor onu napcaz
ilaç al dedi bakalim alayim goreyim nolucak
subat ayi bi girseydi hayirlisiylaaaaa

Iyi hadi gözün Aydın canım. Zaten kendi Dr un bilir ne durumda olduğunu. Sen yine de ağır kaldırma dinlen zaman buldukça olur my?
saol canim .. yok agir kaldirmiyorum kaç aydir ona dikkat edoiyorum, çabuk yoruluyorum zaten
insalllah subattan once gelemz, ben sayfanin en sonundanim daha çokk var aslinda dogumaa

Senin dusuk cnm ozamn yarisini icim.tskler

Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww

Bende bugun 4te doktoruma gidicem kontrole. Bakalim bizim kiz nasilmis. Her o koltuga otururken kalbim küt küt ya kotu bisey derse diye. O an dunyadaki her dert anlamsiz geliyor.

Insallah bugun de her sey yolunda der allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…