cidden tac gelemedın mı oldu bebek :)biri saçlarımı düzleştiricem der doğuma girer diğeri terlik, taç ısmarladım der doğuma girerbenim herşeyim tamam hala beklemedeyim
ben kısaltayım dedım ama kısaltamamışımda.anlamlarını merak ettiğim bir çok nick'ten biri bana ne oluyorsa
supersiniz canim, maa$aallah ikinizedee21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
ahah ben hastaneden gelır gelmez yazmıştım doğum hıkayemıvalla doğuran pek bır soyutlanıyor kendını, yıne en cok yazan krizantemcik .
çok dertlerı var vakıt bulamıyorlar heralde .
bızde çocuk olmadığından bılemıyoruz sen bılırsın tabii.
benımde arkadaş doğum yaptı eskıden hergun konuşurduk sımdı konuşamıyor hıc. bır de 2,5 aylık oldu ama hemen ıkı dakıkada bebek uyandı dıyıp kapatıyor.
bakalım bız vakıt bulup yazabılecekmıyız. ben hemen bebek uyuyunca hıkayemı yazacam merak etmeyın.
inşallah güzel bir hıkayem olur.
hepımızın oyle olur.
kasilma tam oalrak nerde ? yaninda sancin varmi adet sancisina benzeyen ?Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi
Bizzat benimki, yani bu erkek, eşimin erkek kardeşi yok demek benimkiyoksa yoldan herhangibiri mi
Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorumkasilma tam oalrak nerde ? yaninda sancin varmi adet sancisina benzeyen ?
hep stresten hep..mıllet doguruyo bız sancı cekıyozDün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
dedım sana dımı..artık huzurla uyuyabılırsın dogurmuyosunbende dr dan geldim kizlar
altdan muayene de bebek o kadar asagida deil dedi, rahim agzi kapali hiç bi sorun yokmus .. riskimde yokmus,sancilarim içinde normal dedi ..
NST yi sordum herhangi bi sorun yoksa annede yapmiyoruz dedi, acile gitmezsem herhangi bi sekilde, dogumda nst yapacaklar yani bana ..
kan tahlili falan yazdi iste .. bi tek randevum kaldi 9 subat da oda .. baskada yok, bi sorunum derdim olursa acil e gidip gorunucem artik,hayirlisi olsun insallah ..
valla canim musait ligi falan bosvericen artikDün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
bende dr dan geldim kizlar
altdan muayene de bebek o kadar asagida deil dedi, rahim agzi kapali hiç bi sorun yokmus .. riskimde yokmus,sancilarim içinde normal dedi ..
NST yi sordum herhangi bi sorun yoksa annede yapmiyoruz dedi, acile gitmezsem herhangi bi sekilde, dogumda nst yapacaklar yani bana ..
kan tahlili falan yazdi iste .. bi tek randevum kaldi 9 subat da oda .. baskada yok, bi sorunum derdim olursa acil e gidip gorunucem artik,hayirlisi olsun insallah ..
HE KIZ DOGURMuyorumda yatakdayken bile sancim oluyor onu napcazhep stresten hep..mıllet doguruyo bız sancı cekıyozhadı çıkınca haber ver doguruyomuymussun
dedım sana dımı..artık huzurla uyuyabılırsın dogurmuyosun
saol canim .. yok agir kaldirmiyorum kaç aydir ona dikkat edoiyorum, çabuk yoruluyorum zatenIyi hadi gözün Aydın canım. Zaten kendi Dr un bilir ne durumda olduğunu. Sen yine de ağır kaldırma dinlen zaman buldukça olur my?
Senin dusuk cnm ozamn yarisini icim.tsklerÖyle kafana göre içme canım hormon hapı bunlar Allah korusun. Dr ne derse öyle kullan. Benim önceden Hashimato tiroidi teşhisi vardı o yüzden zaten yüz mcg kullanıyodum şimdi yüzyirmibeş kullanıyorum 1.5 civarıydı sanırım tsh, her ay ölçtürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?