Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi
:) İYİ olur canım benım işler hep duruyor. panık yaptıkça aklıma daha cok ,iş geliyor.
pek çaktırmadan hastaneye gıdıyorsun sende.Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi
bence geç olsun güç olmasın, hastanede yatıp beklemek eminim daha zordur sen bende yürüyüşe devam et hayırlısıyla vaktinde gelecektir inşaallah :)Nst de çıkan sancıları ben kasılma olarak hissediyorum. Adet ağrısı gibi ağrılar, bel ağrısı, kasık ağrısı bunları yaşıyorum. Hatta bazen acayip şiddetli oluyor. Ama doğurmak için yeterli değil onu anladım... Sanırım benim doktorum dışında başka doktor olsa kesin doğurturdu beni. Bi kadınla konuştum sancıları 50 de diye yatış verdi doktoru. Onun da açılması yok benim gibi. E benim 70-80 çıkıyor. Nie böyle bi anlasam varya.....
80 kiloyum canım sabit kaldı bu kiloda.
inşallahBence çok iyi güzelim son günlerde günde 20-30 gr arası alıyormus ki zaten iyi kgsi sen takılma şimdi bunlara kucağına al inş sağlıkla
öyle tabi hayırlısı yaas canim
40 haftauo doldurursa 3.5 olur bence
ama usg nin yanilma payinida unutmayalim tabi -+500 oynuyor diyor doktorlar
benim herşeyim hazır bi ağda yapmadan gitmekten korkuyorum onun dışında saçlarımda düzleşmicek, taçta takmasam olur palas pandıras gidicem yani....
neden sezaryen istiyorsunnKızlar merhaba ne zamandır yazamiyodum..doguranlari okudum bnmde geceden itibaren ağrılarım var hala geçmedi. gece karnimda cok sertti ama suan sertlik yok yinede doktorumu aradim mutlaka gel 3 gibi bekliyorum dedi zaman gelmis yaklasik olarak zaten dedi 36 bugun bitiyor yarin 37 ye gircez inşallah..annemlerdeyim esim 3 gibi gelip annemle beni alcak bakalım muayne olcaz ya sey alttan muayene etmez dimi bn sezeryana hazırlamıştım kendimi hic o muayneyi düşünmemiştim korkmaya bbaşladım..bide sezeryan derken normal doguruyomusum off cok korkuyorum
:) İYİ olur canım benım işler hep duruyor. panık yaptıkça aklıma daha cok ,iş geliyor.
babam dünyada yapacam işi olan insan ölmez der.
şimdide benım işler bitmeden doğmayacak bebeciğim o kadar şartladım kendımı.
bakalım öyle mı gerçekten.
Canım bir de pişik kremi olarak ne kullanmıştın? Bübchen mi? Senin bir de serefrazın ne kullandığını sorucaktım.
bende dr dan geldim kizlar
altdan muayene de bebek o kadar asagida deil dedi, rahim agzi kapali hiç bi sorun yokmus .. riskimde yokmus,sancilarim içinde normal dedi ..
NST yi sordum herhangi bi sorun yoksa annede yapmiyoruz dedi, acile gitmezsem herhangi bi sekilde, dogumda nst yapacaklar yani bana ..
kan tahlili falan yazdi iste .. bi tek randevum kaldi 9 subat da oda .. baskada yok, bi sorunum derdim olursa acil e gidip gorunucem artik,hayirlisi olsun insallah ..
Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
DÜZ olsun 10000 oldu olacak.Bence 9000 olsun bu çeneye bir haftada 8000i de buluruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?