2015 Şubat Anneleri

hashande sütünü sağıp vermiyor musun? İstemediler mi ?

benim kızımda küvözde kaldı. Hemde 2 kere sarılık atlattı 10 günde.
Ama doktorlar 1 damla bile olsa getir annesi; parayla satın alamazsın demişlerdi. Bi damla bile olsa sağ ver.

Ey gidi günler; süt poşetlerine sağıp buzluğa atıp yavruma götürürdümm.. İçlendim mi ne.....

Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi

Hangi şehir hangi hastane canım? İyi haberlerle gel inş.

7000lere geldik S Sond
Gel panik Çizgisini 8000 lere alalım
:) İYİ olur canım benım işler hep duruyor. panık yaptıkça aklıma daha cok ,iş geliyor.
babam dünyada yapacam işi olan insan ölmez der.
şimdide benım işler bitmeden doğmayacak bebeciğim o kadar şartladım kendımı.
bakalım öyle mı gerçekten.

Kasılmalar sertleşmeler neye delalet şimdi Öğrenmeye geldim , doktorum da izinli başka doktora gidicem aynı hast.de şimdi. Bu hastane de bildiğin iğrenç .. Allah kurtarsın bizi
pek çaktırmadan hastaneye gıdıyorsun sende.
ben üç gun ilan edıyorum :)
sancısızı sızısız cık ınsallah.

bence geç olsun güç olmasın, hastanede yatıp beklemek eminim daha zordur sen bende yürüyüşe devam et hayırlısıyla vaktinde gelecektir inşaallah :)

80 kiloyum canım sabit kaldı bu kiloda.

Son zamanlarda bebegin de annenin de kilo alimi eskiye gore yavaşlıyor tabii.bir de doğuma yakin zayiflayanlar olurnus ben resmen sisiyorum yarin doktora gidicez unutmazsam sorcam.

Kızlar merhaba ne zamandır yazamiyodum..doguranlari okudum bnmde geceden itibaren ağrılarım var hala geçmedi. gece karnimda cok sertti ama suan sertlik yok yinede doktorumu aradim mutlaka gel 3 gibi bekliyorum dedi zaman gelmis yaklasik olarak zaten dedi 36 bugun bitiyor yarin 37 ye gircez inşallah..annemlerdeyim esim 3 gibi gelip annemle beni alcak bakalım muayne olcaz ya sey alttan muayene etmez dimi bn sezeryana hazırlamıştım kendimi hic o muayneyi düşünmemiştim korkmaya bbaşladım..bide sezeryan derken normal doguruyomusum off cok korkuyorum

benim herşeyim hazır bi ağda yapmadan gitmekten korkuyorum onun dışında saçlarımda düzleşmicek, taçta takmasam olur palas pandıras gidicem yani....

Ya bu agda hepimizin korkusu sanirim bende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))

Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!

neden sezaryen istiyorsunn

Çok güzel bir sözmüş sevdim bu sözü. 25 ine kadar benim de yapacaklarım var hatta 31ine kadar

Bugün doktora gideceklerden biride benim.2 doktora gidiyorum bide.cumayada hastanedekine gidicem.doğuma gider gibi kasılıyorum her defasında
Karın sertleşmesi dediğiniz sey ben karnımı hafif hafif ovunca geçiyor öyle değilmi

Nst temiz, sırf doktor yoğun die yüzüme nst ye bakmadan serum takın alttan muayne dedi, kendi doktorum tatilde ondan bu muamele . Ben de çıktım hastaneden eski kötü kalpliye gidiyorum . Cunku kanamam yok o kdr bişeyim tok yani insan kendinden de anlıyor biraz , bakalm bu ne derse kabul artık

Canım bir de pişik kremi olarak ne kullanmıştın? Bübchen mi? Senin bir de serefrazın ne kullandığını sorucaktım.

Canim pisik önleyici sebamed kullanmstim o zaman. Pisik olmuyordu şükür ben biraz sık bez degstriyor totosunu mümkün mertebe havalandriyordum. Cisli bezle bekltmiyordum hic az da olsa. Pisik bikere oldu onda da dr cinkostatin diye bi krem vermsti galiba. Ben bugday nişastası oneririm suyla karıp hafif bulamaç yapin popoya yedirin öyle kurusun pudra gibi oluyo kuruyunca pisige cok iyi geliyor bu tarif tedbir olarak da tedavi olarak da

Gozun aydın canım

Iyi haberlerle gel insallah

sıcak su bol banyo merdiven in cık
cinsel ilişki esin kabul ederse
Ahududu yapragi cayı comelme hareketi plates topunda pelvis egzersizleri bicok sey var aslında yapablecegn hayrlisiyla gelsin kuzun canım

Ben de burda bi hastanede nst cektrdim bugun yine sanci cikti düne göre daha duzensiz ama. Fakat agri olarak hissetmedigim icin kasilmalari iyi takip etmemi ve istirahat etmemi tenbihledi dr. Aksi bi durum farklılık olursa muhakkak ara dedi magnezyuma devam. Geldim uzandım fakat inceden hafif bi adet ağrısı gibi bisey var sanki kasikta değil de karnım alt kısmında vajinaya doğru. Bugun eksik gedik halledicem ayakkabm olmuyo ayaga zorluyor bisey almam gerekiyo ayagma rahat giyeblcegim onlari yorulmadan halledeblrsem inşallah yatisa gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…