hurma ne işe yarıyor kiiAyy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
aman bekleyelim daha dur:)biri saçlarımı düzleştiricem der doğuma girer diğeri terlik, taç ısmarladım der doğuma girerbenim herşeyim tamam hala beklemedeyim
valla pazar günü netten aldım yazmıştı daha gelmemiştir herhalde ve sanırım küveti de almamıştı henüzcidden tac gelemedın mı oldu bebek :)
senin ki kısacık benim ki açık açık ismimben kısaltayım dedım ama kısaltamamışımda.
benımkı ne kolay bak kısacık akılda da kalıyor.
Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
benim herşeyim hazır bi ağda yapmadan gitmekten korkuyorum onun dışında saçlarımda düzleşmicek, taçta takmasam olur palas pandıras gidicem yani....aman bekleyelim daha dur:)
cnm benim korkma benim bir haftadır sancım var doktora gidiyorum bişey yok :) açılmam da yok işin ilginci . Doktor olabilir rahim alıştırma yapıyordur dedi. Burda sancısı olmayanlar doğurdu içini ferah tut :)Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)cidden tac gelemedın mı oldu bebek :)
Dr ne diyor peki? Nişan geldikten sonra vajina enfeksiyona açık oluyormuş ona çok dikkat et olur mu tek önerebileceğim şey bu
hurma ne işe yarıyor kii
Canım benim Demir için et yiyin daha çabuk kan olur. Özellikle kırmızı et ızgara.
sancıların hic mi olmuyor böyle gece falanda gerçi benim eltim geçen hafta sogum yaptı 38+6 da hiç sancısı yoktu birkaç gün önce hafif sancıları başlamıştı sadece kişiden kişiye değişiyor galiba benim şuan bile çok sancım varİçinde bi hormon varmış , doğal sancı diyorlar :)
Ama herkeste etki etmiyor
Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)
13 du dustu sarilik bitmis ben bu cocuga kilo aldirip koydum hastaneye burda kilo vermis delirdim bende smdi cikisimi istedim mamaya alistirmislar cocugu eve gidip duzene sokarim ben onu iyice buyuturum
kuşumm doğurdunmu sen yaa ben anlayamadım geçmişede bakamadım
Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun inşalllah
giremiyorumda temizlikten
Izgara pek yiyemiyoruz ama çocuklar da var ya canım her yemeğe azıcık kiyma/et/tavuk koymaya çalışıyorum yanina hangisi yakisirsa.zaten eşim etcidir sebze yemeğine yada z.yağlı ot yemeklerine yemekten saymaz ee yemekte ne var derbence bunlar biraz vücut yapısıyla da alakalı tamam hamilelik ekstrem bi durum oluyor insanin herşeye daha çok ihtiyacı oluyor ama bak yiye yiye 70 kilo olmuşum bir de bu ara çok sistim kilodan ziyade oglmdaki gibi olucam diye korkuyorum. Sen kaç kilosun su an litchi?
sancıların hic mi olmuyor böyle gece falanda gerçi benim eltim geçen hafta sogum yaptı 38+6 da hiç sancısı yoktu birkaç gün önce hafif sancıları başlamıştı sadece kişiden kişiye değişiyor galiba benim şuan bile çok sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?