2015 Şubat Anneleri

Bir hafta daha dursaydı bebek daha rahat olucam bakalm kaç gr olmuş, 2500 u duysam bari

Cinsel ilişki var , hatta ilişkiden sonra sancımda oluyor karnım da ve belimde ama yok ya. Doğuramıcam ben galiba.
Squat yapıyorum , şimdi bi duşa giriyim sonra binada bi iniyim bi çıkıyım bakalım teşekkür ederim

benımde oba baş harflerim es de eşimin.

Yaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz ne olucak bizim halimiZ boyle
Benim nickim de eşim ilk dışarı çıktığımızda bana tiramisu ismarlamisti ilk defa o zaman yemiştim çok begenmistim o yüzden nickim boyle.sevesim geldi adamımı

off çok çilen var ama ne kötü doktorlar ilgisiz. ben buldum canım doktorumu.
hayırlısı.

Doguramicam demek için erken değil mi tatlım daha ocak anneleri topigine gir bak 40i doldurup hala ne sancı ne nisan vs olmayanlar var onlar napsinlarr

Bir hafta daha dursaydı bebek daha rahat olucam bakalm kaç gr olmuş, 2500 u duysam bari

Canim o kadar stres yapma bebisini de uzme her sey olacagima varir ve bence o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir hic tinlamaz kimseyi :)

Benimki kilo olarak biraz dusuktu doktorum gelisiminde hic sikinti yok kilo onemli degil demisti. Yeter ki gelisimi normal olsun kilo biraz yapisal bi durum. Sobra dusununce ben de esim de zapzayifmisiz hep

Seni her gördüğümde aklıma düşürüyorsun zaten tiramusuyu

Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)
Tatlım sen en zor olayı atlattın,fotoğrafını da sonradan çektirirsin taçlı dediğin gibi.Hem saçını makyajını yapar öyle takar foto çektirirsin daha güzel.Bebik napıyor annesi, kokla bizim içinde süt kokulunu

Tatlım sen üşütmüş olmayasın, dün de dışarda gezdin soğuk havada.Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum

Yaaa cok tatli cok hosuma gitti duygulandim resmen

Ya bu agda hepimizin korkusu sanirim bende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))

Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!
Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerim Gitmeden bende nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyordum.

Ayy magnezyumm içicem şimdi.. @serefraz85 aynı tarif ettiğin ağrı bendede var. Umarım doğurmammmmmmm püfff

Bu karin kasilmalari, kasik agrilari, vajinada batmalar, karnimin alt yanlari vs bu agrilar bende de var. Ama daha cok erken bence bunlar normal kizlar demek ki. Her seyi doguma yormayalim ya dursunlar durduklari yerde daha puff!

sperm bankasini denedinmi

Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerim Gitmeden bende nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyordum.

Yok tatlim benim kuafore gitmekle sorunum yok yillardir giderim. Iste zamanini tutturamamaktan korkuyorum. Gecen gun kendim deneyeyim dedim doktora gidicektim az vardi kuaforluk kadar yoktu. Nasil komik hallere dustum var ya kendime guluyorum bi yandan ayna bi yandan fenerle hahaha mumkun degil valla kendi basina yapmak.

Iyi ki kuafore onceden alismisim dedim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…