benımde oba baş harflerim es de eşimin.senin ki kısacık benim ki açık açık ismim
Canim pisik önleyici sebamed kullanmstim o zaman. Pisik olmuyordu şükür ben biraz sık bez degstriyor totosunu mümkün mertebe havalandriyordum. Cisli bezle bekltmiyordum hic az da olsa. Pisik bikere oldu onda da dr cinkostatin diye bi krem vermsti galiba. Ben bugday nişastası oneririm suyla karıp hafif bulamaç yapin popoya yedirin öyle kurusun pudra gibi oluyo kuruyunca pisige cok iyi geliyor bu tarif tedbir olarak da tedavi olarak da
Gozun aydın canım
Iyi haberlerle gel insallah
sıcak su bol banyo merdiven in cık
cinsel ilişki esin kabul ederse
Ahududu yapragi cayı comelme hareketi plates topunda pelvis egzersizleri bicok sey var aslında yapablecegn hayrlisiyla gelsin kuzun canım
sana özendım bende sipariş verecektim. dogurdugunu görünce vazggectım.Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)
bi de ağda meselesi var tabi.benim için tam bi muallak.benim herşeyim hazır bi ağda yapmadan gitmekten korkuyorum onun dışında saçlarımda düzleşmicek, taçta takmasam olur palas pandıras gidicem yani....
benımde oba baş harflerim es de eşimin.
senın kocan yok. dahası var mı? o nedenle beklesın.Çok güzel bir sözmüş sevdim bu sözü. 25 ine kadar benim de yapacaklarım var hatta 31ine kadar
off çok çilen var ama ne kötü doktorlar ilgisiz. ben buldum canım doktorumu.Nst temiz, sırf doktor yoğun die yüzüme nst ye bakmadan serum takın alttan muayne dedi, kendi doktorum tatilde ondan bu muamele . Ben de çıktım hastaneden eski kötü kalpliye gidiyorum . Cunku kanamam yok o kdr bişeyim tok yani insan kendinden de anlıyor biraz , bakalm bu ne derse kabul artık
Cinsel ilişki var , hatta ilişkiden sonra sancımda oluyor karnım da ve belimde ama yok ya. Doğuramıcam ben galiba.
Squat yapıyorum , şimdi bi duşa giriyim sonra binada bi iniyim bi çıkıyım bakalımteşekkür ederim
olsada yesek.Yaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz ne olucak bizim halimiZ boyle
Benim nickim de eşim ilk dışarı çıktığımızda bana tiramisu ismarlamisti ilk defa o zaman yemiştim çok begenmistim o yüzden nickim boyle.sevesim geldi adamımı
Bir hafta daha dursaydı bebek daha rahat olucam bakalm kaç gr olmuş, 2500 u duysam bari
Seni her gördüğümde aklıma düşürüyorsun zaten tiramusuyuYaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz ne olucak bizim halimiZ boyle
Benim nickim de eşim ilk dışarı çıktığımızda bana tiramisu ismarlamisti ilk defa o zaman yemiştim çok begenmistim o yüzden nickim boyle.sevesim geldi adamımı
Tatlım sen en zor olayı atlattın,fotoğrafını da sonradan çektirirsin taçlı dediğin gibi.Hem saçını makyajını yapar öyle takar foto çektirirsin daha güzel.Bebik napıyor annesi, kokla bizim içinde süt kokulunuYanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)
Normal doğumu kolaylaştırır derler.hurma ne işe yarıyor kii
Tatlım sen üşütmüş olmayasın, dün de dışarda gezdin soğuk havada.Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzumDün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
Yaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz ne olucak bizim halimiZ boyle
Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerimYa bu agda hepimizin korkusu sanirimbende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))
Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!
Ayy magnezyumm içicem şimdi.. @serefraz85 aynı tarif ettiğin ağrı bendede var. Umarım doğurmammmmmmm püfff
sperm bankasini denedinmiAyy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerimGitmeden bende nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?