Ne bileyim çok acı çekiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne bileyim çok acı çekiyo
açıkcası ben ona nasıl kıyarım duygusunda değilim
duygusal olarak bakmadım hiç.kıyamam dayanamam olayı değil
o kadar annelik hissedemedim daha.belki bunu aldırırım 3ay sonra yine olur
neticede kısır değilişim.ama zaten günahkarım
katii suretle ve kesin olarak Allah haram kılmış
tercihe bırakmamış yada affı olur gibi bi açık kapı yok ortada.
aldırma gibi bi lüksüm yok ..Allahtan cezasından korkuyorum.tamamen sebep bu
bende öyle tahmin ediyorum canım ama her doktor nuba dayanarak söylemiyor..benim kız 5. ayda gösterdi hep bacakları kapalı duruyordu.yani pozisyonu uygun değilse nub mub heeepsi hikaye oluyor malsef
bu arada sen nasıl olsun canım. bıraz kendını rahatlatmışssındır umarım. gecen gun soyledıklerın üzdü bizi
adet ağrısı gibi hafif bel ağrınız oluyor mu arada sırada?
Kizlarr 7+4 olduk bulantilardan 5 kilo kaybettim midem haftalardir bombos yedigim gunde 3 tane cubuk kraker smdide sabahlari sari su kusuyorum yasayan varmi aranizda
ben de aynen senin gibi düşünüyorum ama biraz duygusallık da var tabi,onu hissettikten sonra ben yapamam,vicdan azabından ölürüm zaten.. Tevekkül ne güzel şey..dua et,elinden geleni yap,sonucunu Allah'a bırak..güzel bir ayet var.."ben sana ettiğim dua sayesinde hiç bedbaht olmadım" diye..Allah büyüktür..
benimde cnm acı istio sürekli acı seyler yemek istiorum sonrada midem fena oluo
canım ya tamamen benı anlatmıssın :) benımde karnım cok şişti bu hafta ındı ama yınede eskısı gıbı dumduz degıl tabıkı :) doktor bana bagırsaklar tembellesıyor ondan sıskınlık oluyor demıstı. gercektende ıkı uc gun afedersın ıshal gıbı oldum ve karnım ındı :) yemek konusundada ben de cok sık acıkıyorum hemen elım ayagım tıtrıyor ve sadecepeynır ekmek yıyebılıyorum. baska hıc bırsey ıstemıyor canım
Yaa olmuodur sanırım acıdan bişi bende etsiz çiğ köfte manyagı oldum bildiğin aşeriorumm yaa olacak bol acılı olacakkcanım ben de aynı senin gibiyim yaa.. tatlı için ölürdüm ben (çikolata falan) şimdi canım onları istemiyo. dondurma bile istemiyo. ama acı için ölüyorum. geçen bi şey yaptım kahvaltıya nasıl acı nasıl acı olmuş anlatamam. bağıra bağıra yedim. durduramadım da kendimi. dudaklarım ters döndü acıdan düşün o kadar acıydı.inşallah böceğime bi şey olmamıştır. :18:
blacberyy canım bebeğimin kalbi durmuş aldılar beni silebilirsin listede Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Yani kolayo buysa bilemyrm sezeryan derler inşallah bana da sıkıntı çekmem daha önce hiç doğum videosu izlememştm korktum valla :/ eh işte iyi sayılır bulantılar kusmalar devam kayınvalidemlerdeyz sagolsın bakıyor bana ama beni kimse anlamıyor düşüncelrm biraz değişti tabi ikizlerin biri ölürse diğeride zarar görürmş o yüzden istemyrm artık öyle bişy.senin nasıl gidiyor?
blacberyy canım bebeğimin kalbi durmuş aldılar beni silebilirsin listede Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
canım ben de aynı senin gibiyim yaa.. tatlı için ölürdüm ben (çikolata falan) şimdi canım onları istemiyo. dondurma bile istemiyo. ama acı için ölüyorum. geçen bi şey yaptım kahvaltıya nasıl acı nasıl acı olmuş anlatamam. bağıra bağıra yedim. durduramadım da kendimi. dudaklarım ters döndü acıdan düşün o kadar acıydı.inşallah böceğime bi şey olmamıştır. :18:
arkadaşlar yemek konusunda sanırım hepimiz aynıyız. doymuyorum ben de. peynir ekmek yiyesim var hep. fakat yediklerimizin etkisi, hareketsizliğimizin etkisi ve hamileliğin etkisiyle bağırsak tembelliği ve bunun sonucu şişkinlik var. sürekli bir rahatsızlık, sürekli bir mide yanması, tuvalete zor çıkma, nefes alamama vs. keşke bir nebze ishal olsam demekten kendimi alamıyorum. daha hamileliğin ikinci ayında bu kadar nefes darlığı yapıyorsa bu şişkinlik 7.-8.-9. ayları düşünemiyorum.
dün akşam yemeği az yedim sabah karnım bi önceki sabahlara göre daha inmişti. artık iyice azaltıcam akşam yemeklerini. meyveyle geçiştirmeye çalışayım bakalım ne olacak. biraz da yürüyüşle desteklemek lazım.
benımde ıyı masallah ama bulantılar devam. kuru ekmek peynır dısında bırsey yıyemıyorum. napalım katlanıcaz bıkac hafta daha :)
bak ıkızlerın bırısı allah korusun ölürse yada alınırsa gercekten dıgerı zarar goruyor. bızım bı tanıdıgımız yıllarca bebek sahıbı olamadı . 4. yada 5. tup bebek denemelerı tuttu. doktor artık kesın olsun dıye 3 yumurta koymus ve allahım hıkmetı 3 ude tuttu. sonra kadın üzülmeye basladı ben bu cocuklara nasıl bakıcam dıye . en azından bırısı alınsın yada ıkısı dedı doktoruna. ve doktorun soyledıgı tek şey ben kesınlıkle boyle bırsey yapmam. ordakı degeyı bozarsak hepsı ölür hiç birini kurtaramayız dedı ve kesınlıkle almadı. kadında baska doktora gıtmeye cesaret edemedı ama ıstemıyodu cocukları acıkcası. ve maalesef bebeklerın 3 üde kendılıgınden melek oldular. sonra kahroldu kadın dusunduklerı ıcın ama yapıcak bırsey yok. demem o ki suan senı cok mutlu edıcek sandıgın sey belkıde yaşanırsa dunyanın en mutsuz ınsanı olucaksın. lutfen bebeklerıne sımsıkı tutun ki onlarda sana sımsıkı tutunsun. allah herseyın kolaylıgını verır emın ol. sen yeterkı bol bol dua et ve içini ferah tut. bidahada oyle seyle aklın getırme lutfen :)
bu arada senınkıler ıkız oldugu ıcın zaten sezeryan olucak. bak ikizleinin sana ilk hedıyesı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?