2015 Şubat Anneleri

Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynıyım ama etsizinden yiyorum hemde cok yiyorum sonrada midemde bulgurlar halay çelio ama nası bi can cekmesi bol acılı olacak agzım sulanıo aklıma geldikçe yaa

vitamın henuz vermedı folık asıtı de unutuyorum ben vallahı aklıma geldı mı alıyorum da

Bana direk decavit verdi doktor diğer doktora gidince folik asitin varmı dedi yok dedim decavit kullanıyorum onda var zaten folik asit dedi ben kullanmayınca sanki bütün enerjim gidiyor ama prospektüste de böbreğinde taş olanlar kullanamaz yazıyor ne yapacağım bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullanmiyorum canim 8. haftadan sonra biraktim folik asidi

Folik asit ben hiç kullanmadım zaten decavitide düzgün kullanmadım acaba kusmalar bulantılar halsizlik ler bu yüzden mi bitmiyor diye düşündüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben folik asit de kullandım sonra onu bırakıp multivitamine de basladık ama kusma bulantı halsızlık bende de var :))) onunla ilgisi yok yani

Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la ?

etsiz çiğköftenin bir zararı olmaz canım ben dr uma sormuştum etli yeme dedi.

insanların ter kokusu benıde cok kotu yapıyo. tam bulantılar sıcak mevsıme geldı. bahtsızlığa bak
Oglum eylul dogumlu son 3 ay sicaklara gelmisti. O daha zor. Bu defa iyi denk getirdim bence

Gercekten catin dar olabilir ama bu muayene ile anlasilir. Ins gonlune gore kolay bi dogum yasarsin. Doktorum sezeryan dedi normal her zaman riskli olandir sezeryan kisa yoldur dedi ama ben inat ettim normal dogurdum. Kolay da oldu. O dogum ani hayatimin en guzel aniydi. Bir de benim anestezi fobim var o yuzden sezeryan olmak zorunda kalmam.ins.

Su an cig koftecinin onunde sira bekliyoruz kizlar fihuuuuu :) aldik gitti :)

Su an cig koftecinin onunde sira bekliyoruz kizlar fihuuuuu :) aldik gitti :)

Ben de birazdan yiycem kimse kusura bakmasın 3-4 haftadır sabrettim daha edemiycem. Afiyet olsun sana da.

Ben de birazdan yiycem kimse kusura bakmasın 3-4 haftadır sabrettim daha edemiycem. Afiyet olsun sana da.

Etme
eylemeeee😋 yahuuuu

Gercekten gebericem yemessem hahahah :) bi cig kofte icin bu kdr heycanlanabileceim aklima gelmezdi hadi iftar vakti gelsin hemen :) 👼

Ya acaba niye elli kere çiğköfte diyip insanın canını çektiriyosunuz hani buraya yemek ismi yazmıcaktık şuan alamam da çiğköfte çok kötüsünüz yani 😞 ama afiyet olsun vitamin sağlık olsun bebişlerinize 😊

Ahhh inşallah ama bak ne güzel normal doğum yapmışsın,darısı benim ve isteyen herkesin başına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…