2015 Şubat Anneleri

Evet aynen öyle . Çatı darlığı doğuştan gelen birşeymi ? Genişletemiyormuyuz ? :) tabi orası öyle ama olsun o enazından bi ihtimal diğeri başka :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım özel hastaneye gidiyosan ne yapıp edip sezeryanla alıyolar bi bahane bulup devlet mi özel mi senin gittiği ?

Canım çogu doktor sezaryen kolayına geliyor. Biraz üşengeçler sanırım. 13 yaşlarında çocuk yaşlarda normal doğum yapanlar var bence başka bi doktorla görüş ve içine sinen birine muayeni devam ettir.... tabi yine de sen bilirsin benim gözlemlediğim bu

benim bildiğim evet doğuştan geliyor
yani esnek olmayla alakalı
sporcuların balerinlerin falan esnek olurmuş
kemik yapısıyla alakalı sanırım
ablam normal doğurdu
annem bana normal olmaz seninki diyor
bakalım nasip
onlar sağlıkla gelsinde

O belli olmaz, şimdiden bunları düşünme bence.

Arkadaşım özel hastaneye gidiyosan ne yapıp edip sezeryanla alıyolar bi bahane bulup devlet mi özel mi senin gittiği ?

Evet özele Acıbadem'e gidiyorum. Ama annemin doktoruda bu doktordu arka arkaya doğum olmasına rağmen sen normal doğum yapıcaksın hiçte birşey olmucak dedi . Çok şükür 40ından sonra normal doğum yaptı. Ama bana neden böyleler anlamadım (

kuzum bende özele gidiyorum ama doktorum herkesi normale yönlendiriyor
hatta bir arkadaşım 2 hafta sonra doğum yapacak kız sezeryan istiyor onu bile sezeryana almam dedi
sanırım benimkinin paraya ihtiyacı yok

Kesmek bu kadar kolay olmamalı . Tamam eğer isteyen varsa , olsun sezeryanı ama herkes bir değilki. Sezeryan kaç yıldır var sanki ? Ondan önce kadınlar doğurmuyormuydu ? Evet bende aynı sözü anneme dediğimde bana kimi 15 yaşında anneliğe müsait olabiliyor Kimininde 30 yaşında müsait olmuyor normale dedi. Aslında son dk gidicem bi ebeye çatır çatır doğurtucak :))

Kızlar merhaba içinizde bursalı olan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ahh keşke bale yapsaymışım ya :)) İnşallah normal isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Ben daha evli değildim o zamanda derdim çocuk yaparsam normal istiyorum die. Ama çok istediğin olmazmış ya :/

bende hep normal istiyordum ablam doğum yaptığında bekardım ve 10 dk içinde doğum yaptığını görünce tamam dedim kesin normal doğum yapacağım.
ama şuan kendimi değil bebeğimi düşünüyorum. rabbim hangisi hayırlıysa onu versin. şubat ayında arkadaşım normal doğumda bebeğini kaybetti. doktor sezeryan demiş. o ilkini normal doğurdu diye onuda normal istemiş. tamam herşey takdir-i ilahi olacağı varsa sezeryanda da olur.
Ama ben doktorların bazı şeyde ısrar etmesini bazen doğru buluyorum.

Senin içinde hayırlısı olsun canım. Bazı dualar var normal doğum yapabilmek için veya kolay doğum yapabilmek için
onlardan oku bol bol. Birde elini karnına koyup bolca selavat getir

Selamlar.bugun doktora gittim.kalp atislarini duydum minigimin.kese tam ortada dedi.

hayırlı olsun ıcın rahat etmıstır nasıl duyunca

masallah size de darısı bizlere

bulantılar bulantılar bulantılar pöfff

bitecek bitecek sen şafaga daha yakınsın canım az daha dayan

hersey guzel olacak bu defa ıcını ferah tut hayırlısıyla kavusmak nasıp olsun canım

kontrolden yeni geldim 10+5 ve kız olabilir dedi doktor çok heyecanlandım çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah

ay masallah erkenden göz kırptı demek cınsıyet haberı :)

bende 2015 şubat annesiyim....

hayırlı olsun canm hosgeldın

baska seyler koymayı dene yerıne canım ekmek cok da sart degıl ne gıdıyorsa artık

lımon ıyı gelıyordu sahı sen yazınca hatırladım o ıgrenc seker yuklemesınde kusmamak ıcın yalayıp duruyordum

Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la ?

benım de bugun cektı cok fena ıstedıgım gıbısını de buralarda bulamıyorum kaldım öyle..etsızını yıyeblırsın tabı guvenıır yerden olmak sartıyla canım

benım de ılkı sezeryan oldu ama bu defa normalı deneyecegım nasıpse..ssvd diye bır grup var facede oraya uye olup bu konu hakkında bılgıleneblır orneklerı okuyabıırsınız olmaz dıye bırsey yok hayırlısı tabı de

canım onun ıcın cok erken bıkac dr daha gezmek lazım doguma yakınken genelde kestırıp atıyorlar boyle

bugun ıkındıye kadar pek enerjıktım masallah..temızlıgımı yemegımı hallettım oturdum..canım da bıseyler cekmeye basladı abıdın kubıdın sankı yıyebılcekmısım gıbı..bu arada peynır ekmekten bıkan olduysa onun gıbı mıdeye ıyı gelen bısey tavsıye edeyım ben de tok tutuyor hem..patates haslıyorum ezıyorum ıcıne yıne peynır karıstıryorum tuzlayıp yıyorum.mıde bulandırmıyor en azından doyuyorum napıyım fiks menüm oldu zaten bunlar

Bayanlar içinizde vitamin yada folik asit kullanmayan varmı

Hahaha hadi bakalım görelim cesaretini ilk cocuga ragmen iddalı konusuyorsun. Canım valla çogu doktorlara kesmek kolay geliyor :) dogurtmak hem zor hemde daha uygun fiyatlı diye. Yasa bile cıktı bu şekilde uygulayan halhazır sezaryene alan doktorlar için. Mecbur kalınmadkca sezaryen yasaklandı ama dinleyen kim.benım de dogumum özel hastahanedeydi. Sezaryenle oldm bende 18 yasındaydm o zaman.. Bebegim ters döndüğü için sezaryenle alındı. Fakat bebek ters dönmeden önce de doktorumun dogum secımı hep nedense sezaryenden yanaydı . İyi araştır derim elbette normal daha iyidir

ayy kızlar o vıdeo ne harıkaydı öyle..bastan tedırgın oldum bagrıslara ama bırden kolaycacık bebısın cıkması kavusmaları ayy agladım resmen bıyandan guluyorum kahkahayla bıyandan aglıyorum.:2:.sapıttık hormonlardan yarabbım ne guzel bır duygu ınsallah bızler de bı avazda boyle kolayca kucaklarız evlatlarımızı..yalnız yurtdısında nasıl saygı var dogum yapan kadına kımse ustune cullanmıyor sakın herkes olagan tavırlar bebek annenın gögsunde hemen kesmıyorlar kordonu ten tene temasa ızın verıyorlar koparmıyorlar anneden hemen ayy harıkaaa bızde de boyle olmalı

Seninki mecburmuş artık dönen çocuğa ne yapılır :)) çok doğru , benimki inşallah dönmez ve o zamana kadar normal doğum yaptıracak birini bulurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…