çatın dardır canım bunun zayıflıkla alakası yok
banada diyorlar normal doğuramazsın diye
doktorum henüz bişey demedi ama herkes diyor
bu önemli değil bence
tamam normal doğum en güzeli ama
çatın geniş olsa bebeğin dönmedikten sonra yine normal doğuramayacaksınki
Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çogu doktor sezaryen kolayına geliyor. Biraz üşengeçler sanırım. 13 yaşlarında çocuk yaşlarda normal doğum yapanlar var bence başka bi doktorla görüş ve içine sinen birine muayeni devam ettir....Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor( Canım çogu doktor sezaryen kolayına geliyor. Biraz üşengeçler sanırım. 13 yaşlarında çocuk yaşlarda normal doğum yapanlar var bence başka bi doktorla görüş ve içine sinen birine muayeni devam ettir.... tabi yine de sen bilirsin benim gözlemlediğim bu
Evet aynen öyle . Çatı darlığı doğuştan gelen birşeymi ? Genişletemiyormuyuz ? :) tabi orası öyle ama olsun o enazından bi ihtimal diğeri başka :/
Ya kızlar ben önemli birşey sorucam. Benim boyum 173 kilom 55. Yaşım 20. Kalçalarımın genişliğide 93 .
Öyle bi baksın,muayne etsin die gittiğim doktor senin normal doğum yapman zor dedi. Çok üzüldüm ya. Ben deli gibi normal doğum istiyorum . Ne yapmam lazım ? Annemde zayıf benim, 5 imizide normal doğum yapmış fakat o da diyor senin doğurman zor , darsın diyor(
Arkadaşım özel hastaneye gidiyosan ne yapıp edip sezeryanla alıyolar bi bahane bulup devlet mi özel mi senin gittiği ?
Arkadaşım özel hastaneye gidiyosan ne yapıp edip sezeryanla alıyolar bi bahane bulup devlet mi özel mi senin gittiği ?
Canım çogu doktor sezaryen kolayına geliyor. Biraz üşengeçler sanırım. 13 yaşlarında çocuk yaşlarda normal doğum yapanlar var bence başka bi doktorla görüş ve içine sinen birine muayeni devam ettir....tabi yine de sen bilirsin benim gözlemlediğim bu
benim bildiğim evet doğuştan geliyor
yani esnek olmayla alakalı
sporcuların balerinlerin falan esnek olurmuş
kemik yapısıyla alakalı sanırım
ablam normal doğurdu
annem bana normal olmaz seninki diyor
bakalım nasip
onlar sağlıkla gelsinde
O belli olmaz, şimdiden bunları düşünme bence.
En güzeli bana da annem çalıyor yoğurt
Ah ahh keşke bale yapsaymışım ya :)) İnşallah normal isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Ben daha evli değildim o zamanda derdim çocuk yaparsam normal istiyorum die. Ama çok istediğin olmazmış ya :/
Selamlar.bugun doktora gittim.kalp atislarini duydum minigimin.kese tam ortada dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldim doktorum elevit değil decavit kullan onda domuz jelatini var dedi. Ayrıca bebeğim karnımda nasıl hareket ediyordu görmeniz lazım. 4.30 olmuş boyu da :)) darısı hepinizin başına ❤️
bulantılar bulantılar bulantılar pöfff
evet öyle de benim durumum biraz özel. ben ameliyatlıyım rahimde perde vardı aldılar ama hepsini alamadılar zarar vermemek için.
önceki 13,5 haftalık düşmüştü. şimdi yine sığmazsa diye korkuyorum.
düşecekse erken olması daha iyi yoksa bebek oluştuktan ve 3 ayın çilesini çektikten sonra çok zor oluyor.
hayırlısı olsun umarım bu sefer tamamına erer, öyle hissediyorum ama bakalım kısmet.
kontrolden yeni geldim 10+5 ve kız olabilir dedi doktor çok heyecanlandım çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
bende 2015 şubat annesiyim....
kızlar sürekli uyumak istiyorum ben yaaa
kolumu kaldıramıyorum bir ağırlık var üstümde
benim gibi olan varmı
birde ben hiç ekmek yiyemiyorum hala
dün büyük bir tabak makarna yedim ama ekmeksiz
sabah kahvaltıda çeyrek dilim ekmeği zor yedim
iştahım ne zaman açılacak benim yaaa
Kizlar iki gündür bulantima limon ve naneli sakiz çok iyi geliyor bi deneyin. Valla kaç limon yedim tansiyon oynamadi çok şükür ama sabah da öğlende yemek yedim limon sayesinde
Canimin nasil cig kofte istedigini bilseniz halime aglarsiniz. Doktor yemek yok dedi ama yiyen var mi? Biraz yesen nolur la?
çok geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin öyle bir gün..
hayatta izleyemem öyle videolar.en temizi sezeyan.hiiiç istememiştim sezeryanı. benim kadar doktora normal doğurim
diye yalvaran başka manyak yoktur ama olmadı olmadı olmadı.bende kuzu kuzu kurbanlık gibi kesilmeye gittim e şimdide yine mecburen sezeryan
Kesmek bu kadar kolay olmamalı . Tamam eğer isteyen varsa , olsun sezeryanı ama herkes bir değilki. Sezeryan kaç yıldır var sanki ? Ondan önce kadınlar doğurmuyormuydu ? Evet bende aynı sözü anneme dediğimde bana kimi 15 yaşında anneliğe müsait olabiliyor Kimininde 30 yaşında müsait olmuyor normale dedi. Aslında son dk gidicem bi ebeye çatır çatır doğurtucak :))
Bayanlar içinizde vitamin yada folik asit kullanmayan varmı
Seninki mecburmuş artık dönen çocuğa ne yapılır :)) çok doğru , benimki inşallah dönmez ve o zamana kadar normal doğum yaptıracak birini bulurum :)Hahahahadi bakalım görelim cesaretini ilk cocuga ragmen iddalı konusuyorsun. Canım valla çogu doktorlara kesmek kolay geliyor :) dogurtmak hem zor hemde daha uygun fiyatlı diye. Yasa bile cıktı bu şekilde uygulayan halhazır sezaryene alan doktorlar için. Mecbur kalınmadkca sezaryen yasaklandı ama dinleyen kim.benım de dogumum özel hastahanedeydi. Sezaryenle oldm bende 18 yasındaydm o zaman.. Bebegim ters döndüğü için sezaryenle alındı. Fakat bebek ters dönmeden önce de doktorumun dogum secımı hep nedense sezaryenden yanaydı . İyi araştır derim elbette normal daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?