folik asit çok önemliymiş hamile kalmak isteyen bayanlara önden bile veriomuş doktor aman sakın ihmal etme onu
BEN hiç normal doğum yapmak istemezdim zaten. şimdi de ben de ameliyatlıyım o nedenle bende mecburen sezeryan olcam.
aman ikisinde de dikiş var nasıl olsa en iyisi hiç duymadan oluveriyor.
canım sen de t.dağ'lı görünüyorsun listede. merkezde misin?
Çorludayım canım ben. Sen merkezde misin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ikiz hamile olduğum halde normal doğumu çok istiyorum inşallah normal olur en sagliklisi bence ama tabiki sağlık durumu da çok önemli annenin veya bebeğin hayati tehlikesi olmadığı sürece ece normal doğum inşallah sıkıntısı z bi şekilde normal doğum olur kimin ne gönlünde yatiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah
Merhaba canım inegöldeyim ben köfte şehri özendirmek gibi olmasın sen nerdensin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buna rağmen karısından öpücüğü aldı vallahi :)))
hakkaten kadın o anda kocasını öpmeyı ihmal etmedı. ben her halde panık ataktan bayılmıs olurdum :)
Ben ikiz hamile olduğum halde normal doğumu çok istiyorum inşallah normal olur en sagliklisi bence ama tabiki sağlık durumu da çok önemli annenin veya bebeğin hayati tehlikesi olmadığı sürece ece normal doğum inşallah sıkıntısı z bi şekilde normal doğum olur kimin ne gönlünde yatiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah
Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfenbunuda atlatalım inşallah
Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfenbunuda atlatalım inşallah
canım benım allah bı daha gostermesın o kotu gunlerı. bak bebısın sımsıkı tutunmuş sana :) Allah en yakın zamanda riski ortadan kaldırsın ve sende şoyle bır oh de :)
Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?