2015 Şubat Anneleri

folik asit çok önemliymiş hamile kalmak isteyen bayanlara önden bile veriomuş doktor aman sakın ihmal etme onu

gebelik düşünen bayanların içmesi gerekiyor hamile kalmadan önce başlamanın faydası var. ben bu hamileliğimde hamile kalmadan 1 ay önce basladım folik asite normalde 3 ay önce başlayın diyor doktorlar

BEN hiç normal doğum yapmak istemezdim zaten. şimdi de ben de ameliyatlıyım o nedenle bende mecburen sezeryan olcam.
aman ikisinde de dikiş var nasıl olsa en iyisi hiç duymadan oluveriyor.

Ya canim sezeryan rahatmi. Ben de yavas yavas dusunmeye basladim. Ben normal yapsam kanin aktigini bile hissedince fena oluyorum. Dogumda bayilirim falan diye korkuyorum. Sezeryaninda kimisi cok agrisi oluyor diyor. Kimi cok memnun kaldim diyor. Bilemedim yani :S

Ben ikiz hamile olduğum halde normal doğumu çok istiyorum inşallah normal olur en sagliklisi bence ama tabiki sağlık durumu da çok önemli annenin veya bebeğin hayati tehlikesi olmadığı sürece ece normal doğum inşallah sıkıntısı z bi şekilde normal doğum olur kimin ne gönlünde yatiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah

ben de normal doğumu çok istiyordum ilk hamileliğimde. ama kontrole gittim 38. haftada, bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için saatlerce normal doğumu bekledikten sonra sezeryan oldum. kafama taktığım ya da pişmanlık duyduğum bir şey değil. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Merhaba canım inegöldeyim ben köfte şehri özendirmek gibi olmasın sen nerdensin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bı bursalımız daha olmus :) hosgeldın hemserım :) bende bursalıyım nilüferden

gunaydın annişler,

ayakları şişen var mı aranızda? artık butun ayyakabılar ufak gelıyor. sureklı peynr ekmek yemekten midemı bastırsın dıye tuzlu seyler yemekten resmen ödem başladı. bugun gıdıp bi numara buyuk ayakkabı alıcam

Dune kadar bu soruya cevabim evet olurdu taki bu videoyu izleyene kadar iki tane bebegim var ve ikisindede yaptirdim ve aldirmayi dusundum eger sorun cikarsa rabbime sukurler olsun yavrularim saglikli ama simdi dusununce sanirim buda kotu bir son degilmis bide siz izleyin belki sizinde dusunceleriniz degisir...
http://youtu.be/dwkRA6hksJ0

kuzum
anestesi uzmanı bi arkadaşım var.sezaryanla yapılan dogumun kötü olmadıgını söylüyor
plesanta dışarı atıldıktan sonra iç temizlenme ayrıntı yapılıyormuş

Kızlar günaydın 3 gündür giremiyorum malum salı günü kanamam geldi 2 gün ara ara oldu çok şükür ki Rabbim bana bağışladı bebeğimi ikimizde iyimiz şuan iğne ve serum verdiler içerde kanama yok bol bol yatış verdi raporu uzatabilirmiş zaten düşük sonrası hamile kaldığım için önlem almalıyız dedi yarın kontrolüm var dualarınız bebişim el olsun lütfen bunuda atlatalım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiiiiin inşallah . Adı üstünde "Normal". Doğalı bu yani. Tabikide sezeryan isteyen ve sezeryan olmak zorunda kalanların yapıcak hiç birşeyi yok. Ama Allah'm kim ne istiyorsa hakkında onu hayırlı kılsın

canım benım allah bı daha gostermesın o kotu gunlerı. bak bebısın sımsıkı tutunmuş sana :) Allah en yakın zamanda riski ortadan kaldırsın ve sende şoyle bır oh de :)

Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum

Maşallah. Allah nazarlardan saklasın . Sende doktorunu dinle ve hiç birşey yapma. Bana doktorum bu zamana kadar hep sen iş yaptın doğumdan sonrada yapıcaksın . 9 ay boyunca da eşimi göstererek sen çalış bari dedi :)
İnşallh bundan sonra en ufak bir kötü olayla karşılaşmazsınız bebeğinle.

canım benım allah bı daha gostermesın o kotu gunlerı. bak bebısın sımsıkı tutunmuş sana :) Allah en yakın zamanda riski ortadan kaldırsın ve sende şoyle bır oh de :)

NaZlı olcak velet evlilik yıl dönümümüz dü salı günü eşim çiçek göndermiş ofise akşama yemek ayarlamış tabi ben o gün hastanelik olunca adamda şaşırdı başka zaman yapcaz bişeyler artık :)

Gunaydin anneler nasiliniz
Bu mesajimi biri gorsun plz :)
Gecmisi okuyorum ama pek yazamiyorum

Günaydın :) haftalardır öğleden sonra 4 te kalkan ben bugün açlıktan uyuyamadım kahvaltı hazırlıyorum kendime :)) sen nasılsın ? Bebeğin nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…