Merhaba canım inegöldeyim ben köfte şehri özendirmek gibi olmasın sen nerdensin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh inşallahama bak ne güzel normal doğum yapmışsın,darısı benim ve isteyen herkesin başına ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen bende kadın kucagına alınca duygusallastım :) ama kocasına yuh. kadın dogum yapıyo sokak ortasında o kamerayla cekıyo. bı yardım et kadına dımı ama
cok saol canım.calısıyorum ben ama rapor aldım 10 gun.bol bol dınlenıyorum.ınş faydası olur.sende en yakın zamanda antebe donersın ınş.canım.simdı nerde görev yapıyosun
niye yokmuş yemek ben yiyorum valla. etli çiğköfte yeme demiştir o.
normal çiğköftede bulgur biber salça var neden yasak olsun ki.
acıdan dolayı mı yasak. valla ben yıyorum her şey kola falan harıç yiyorum ne canım cekıyorsa.
ben şunu anlamıyorum midesi bulanan kusan arkadaşlara diyor ki doktorlar takmayın kafanıza dokuz ay bir şey yiyemeseniz bile bebek normal kilosunda sağlıklı doğar ama diğer taraftan biz şunu bunu yemek istediğimizde yasak diyorlar.
biri bana söylesin bu bebek bizim yediklerimizden besleniyor mu beslenmiyor mu?
bir tezatlık yok mu burada.
memnun oldum canım bende gemlikteyim zeytin memleketi
8+3 haftalığız :) 29 yaşındayım sen?
8+3 haftalığız :) 29 yaşındayım sen?
kozlar iyi aksamlarrrr :)
Ben günlerdir ne giyinsem dar geliyor nefes nefese kaliyordum. Bugün gittik lcw'den salopet aldim ne rahatlikmis ya. Birde su göbeğinde bebisler olan tsortlerden aldim bir kaç tane. Çok şükür rahatladim yaaa.
Bayanlar topikte suna özellikle dikkat edelim. Her yazilani her okudugumuzu camimiz ceker durumdayiz. Herkes heran almayabilir çok cani çekebilir. Lütfen daha dikkatli hassas olalim. Bu konuda kati kurallar da koyarim bilinsin lütfen. Her evde bulunan birşey belki olabilir ama herkes o yazdiginiz şeyi alamayabilir bulamayabilir. Kimse kimseyi karnindaki bebeği de onu cani çekmiş durumda birakamaz. Lütfen dikkat!!!!!!
Geçen gün annem de bana lcw den salopetle gemiye binmiş bebek figürlü tişört almış çoook şirinler. Ama tişört şuan için bol baya :)
Aynen odemmis yoksa yattiğım yerden 3 kilo verecek bişey yapmadım akşam ki sabahkinden 3 kilo daha azdıCanım birazda vücut ödem yapıyor ve tuzlu yendiğinde su tutuyor onların da etkisi vardır. Ben de ekmeğe dayanamıyorum ya zaten çok severdim
Al benden de o kadar normalde çikolata delisiyim markette hergün gözümün önünde ama bi kere canım istese ya hiç istemiyo bazen tuzlu bile rahatsız ediyor.Canım ne tatlı istiyor ne ekşi. Nede tuzlu hiçbiriye aram yok
Fikrini yargilamiyorum ama bence yanlış düşünüyorsun imtihan dunyasindayiz Testin sonucunu bozuk çıkar bi an aldirmayi düşünürsen belki o Rabbimizin bi imtihanı belki sapasağlam bi cocuk Rabbim bakalım kulum ne tepki verecek diyecek .bi akrabamiz da oldu 6 aylık hamileydi 3 lü testte çocuk özürlü çıkmış ankaraya aldırmak için gitti tekrar testler yapıldı sapasağlam çocuk bir anlık bişey ben bu testlere guvenmiyorum o yüzden bem yaptirmicam sonra doğuma kadar için içini yesin bence sonuç ne olursa olsun Rabbim den gelen başım üstüne diye düşünülmelidir.Bu tabiki senin kararın kimsenin yargılamaya hakkı yok ama Allah sana sağlık verdiği sürece onun bakımını dört dörtlük üslenirsin ama ölümlü dünya birgün onu yapayanlız yardıma muhtaç bi şekilde nası bırakacaksındown sendromlu oldugunu öğrenince aldırmak belki gaddarca geliyor ama annelik cocugunun bugününü yarını heranını düşünmekse eğer sadece bugününü düşünmekte yanlış bencee.. tabi bunlar benim sahsi fikrim seninde kararın kendine lafım yok ama yeri gelmişken diyiveriyim dedim..
Bu arada inşallah kimsede öyle bişi cıkmaz herkez salıgıyla alır bebeiğini kucagınaa da bunları bosuna konusmuş oluruz:):) ayrıca o kalp atısları dünyanın en güzel seyi bende aglamıstım duydugumda cumartesi yine duycam Allahın izniyle yineee ağlarım sanırım
Evet çok ama açlığa gelemiyorum ne yapayım yemeden duramiyorumBen baştan beri hiç kilo almadım ama boyum 158 ve kilom 60 olduğu için bayağı kızdı doktor bana. Hiç kilo alma dedi... Dikkat et canım 9 kilo çok görünüyı şimdiden. Diyetisyene gitsen bile olabilr aslında..
Fikrini yargilamiyorum ama bence yanlış düşünüyorsun imtihan dunyasindayiz Testin sonucunu bozuk çıkar bi an aldirmayi düşünürsen belki o Rabbimizin bi imtihanı belki sapasağlam bi cocuk Rabbim bakalım kulum ne tepki verecek diyecek .bi akrabamiz da oldu 6 aylık hamileydi 3 lü testte çocuk özürlü çıkmış ankaraya aldırmak için gitti tekrar testler yapıldı sapasağlam çocuk bir anlık bişey ben bu testlere guvenmiyorum o yüzden bem yaptirmicam sonra doğuma kadar için içini yesin bence sonuç ne olursa olsun Rabbim den gelen başım üstüne diye düşünülmelidir.
Evet bi bardak kolanın bir bardak kahvenin bir zararı yokmuş:)
Canım yanlış alıntı yapmışsın o konuyu ben yazmamıştım. Allah hiç birimizi bununla sınamasın inşallah
Bende memnun oldum canım kaçıncı haftadasın yaş kaç
Anlamadım ama neyseCanım yanlış alıntı yapmışsın o konuyu ben yazmamıştım. Allah hiç birimizi bununla sınamasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?