2015 Şubat Anneleri

Tiroidi ölçtürüyorsun di mi her ay?

benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştım

Bana kalsa bende öyle bi valiz hazirlardim da annem o gereksiz bu gereksiz diye doğru düzgün bişi koydurmadi bana :)
haksızmıymıs pekı
bencede camasır suyu olmadan temızlık olmuyor olmuyor olmuyor..helede vc ve banyoda ımkansız

daha gencsın sen bundan sonrada 3 universite okuyabılırsın.

İnşallah obacim bi tanesini bitirsem yeter bana 3 te gözüm yok oğlan hemen oldu benim fırsat yoktu o zaman ama kızla arası 4 sene o arada birşeyler yapmaya yeltendim ama hem esimi ikna etmesi zordu hem de sonradan iste kızıma hamile olduğumu öğrendim.neyse dedim kızımı da buyuteyim bu biraz ele geldi yine planlar yapmaya başladım baktım yine hamileyim . Planlarda Bisey var bacım ne zaman birşeyler yapmaya kalksam hamile kalıyorum anladım ki uyguladigimiz doğum kontrol yöntemleri bize yaramıyor,doktorumla konuştum doğumdan 1 ay sonra spiral taktiricam. Zaten bunlar da buyeyesiye 30 yasında filan olurum.. Ondan sonrası kısmet iste bakalım zaman ne getirecek.

benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştım

Yaa daha neler neler var ilerde cocuklarima anlatip gulucez insallah :)) allah razi olsun onlardan yine bak hic tinlamayanlar da var herkes doguruyo sana noluyo mantiginda adamlar var. Ben yine raziyim isime karismasindan ne de olsa bi sure sonra gececek cok sukur :)

Bnmkide abartıyor emin ol canım. Diyor başka kadıno lsa böyle koca bulmuşken her işi yıkar üstüne yan gelir yatar yer içer o kadr nazlanır diyor sen ne biçim hamişsin diyor. Dedim bnm huyum bu duramam yapmadan etmeden :) Ama hep dua ediyorum yani Allah razı olsun dün 12 saat okudaydı ders bitti toplantısı vardı eve geldi birde dipköşe ev spürdü sildi gece 2 de uyudu sabahta işe gitti geri böyle olunca üzülüyorum ben. Bnde çekmece vs derledim topladım düzenledim tozlu alırım dedim bırak yapma yoksa tozda alıcaktı kıyamadım. Allah eksikliklerini göstermesin eksik etmesin başımızdan :)

Tiroidi ölçtürüyorsun di mi her ay?

Canım en son cildiyeye gittiğimde bakmışları 0.94 gibi bişeydi acaba çok mu düştü düşünce böyle yapar mı ki
2-3 hafta oldu cildiyeye gideli de

ben anlamadım kı bukorkaklar nasıl hamıle kalmış ..ılk gece daha korkunç bence
Benim çok acılıydı diyorum onu atlattınsa kızım, doğurmayı da yaparsın korkma kndime öle cesaret veriyorum göreceğiz hngisi daha zormuş şurda 20 gün kalmış elbet çıkacak bu bebişler içerden ömrümüz boyunca orada büyütmicez ya

aman işin gucun var zaten boşver gıtsın. zevk alacağın seyler yap bence ılerde.
çalışmak zaten bayanlara gore degıl.
çocuk yapıp bakacaksın.
baksana bünye kaldırmıyor.

Ama suda var dunyada bircok kadin hayatinda bir kez bile doktora gitmeden saglikli bebekler dunyaya getiriyolar bence bizde cok fazla herseyde doktora gidiyoruz oyle degil mi o kadinlar napsn bence sznki bile onlara gore buyuk sans:)

Sen yüzmüş yüzmus kuyruğuna gelmissin.39 a dayanmissin.ha gayret biter inşallah.birşey kalmamis

şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
eşime hurma aldırdım. neden hurma dıyor dedım doğumu kolaylaştırıyormuş.
neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.
maksat yemek doğum bahane.

Aynen oyle tatlim yapsalar da yapmasalar da allah eksikliklerini goatermesin hic bi sevdigimizin. Boyle yardim ettiklerinde bi de hamile duasi aliyolar valla sevaba da sokuyoru onlari ehe :)

Çokk güldüm :))))

Bazen bir anda enerjin gidiyor gibi oluyor tsh çok düşünce. Kalp çarpıntısı falan oluyor. Ama aynı belirtiler kansızlıkta da oluyor şeker düşünce de. Sen yine dinlenmeye devam et bir de yemek Sayını artır en iyisi. Aralarda tatlı şeyler de yemeye çalış bakalım bu durum devam edicek mi.

süpermiş sesli güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…