Kuru börülce pişiriyorum bakalım nasıl olacak :) son günlerde cok maceracıyım canm ne heyecan ne aksiyon suanda
NOrmalde dukanda bir gun sebze protein bir gun sadece protein yıyorsun. lahana ymek zorunda DEGILSIN ama emzırenler ıcin hergun sebze ve proten yıyebılırsın.Dukanda lahana vardı galiba. BeNim tsh yükseliyo. Karatay yapabilirim belki. Sınırsız yumurta yiyin diyoya :) tok kalırım en azından. Arkadaş yeni doğum yaptı sütü azmış onun stresiyle 5 kilo daha almış
Bana da bukac gundur dudaklarin sismis dediler.. Bana ole gelmedi ama... Ama ellerimin sistigi hissediyorum :/
valla hızlı akan bir sayfası vardı ama zayıflayan bırakıyor tabii bızım kadar popüler degıller.Orası popüler mi? Değilse orayı da popüler yaparız
kim 4 ay evde yav.emzirenler için olanından olsun ki 4 ay evdeyken daha rahat uygulayabilelim hem zayıflayalım hem emzirelim hem sağlıklı beslenip bebişlerimize sağlıklı süt depolayalım...
Ayni kilolarda hamile kalmisiz. Be.de 73kg hamile.kaldim.19.kilo.aldim.durum vahim.zayiflamak icin bir grup acilirs katilmak.isterimAYnen bende katilirim. 17 Kilo aldim Ama zaten kilolu hamile kaldim 73 kiloydum. Vermem gereken Cok kilo var.
tansiyon odem yapip $i$irir ya ondan sordum canimKiz bildiğin sisti tansiyon yok çok şükür ama ben çok korkuyorum oğlumda da böyle olmuştum iste ama 20 haftalık hamileyken.bugün sağlık ocağına idrar tahlili vericem orda inş. İdrarda protein cikmaz
Kuru börülce pişiriyorum bakalım nasıl olacak :) son günlerde cok maceracıyım canm ne heyecan ne aksiyon suanda
maşallah de annesi sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlar....Ya hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?
Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O
:))) benim iki numarada çok hareketliydi buda oyleYa hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?
Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O
tansiyon odem yapip $i$irir ya ondan sordum canim
ben en korkdugum sey tansiyon gebelikde
iyi tansoyonun yoka dogurunca geçer $i$ligin : )
ben kizimda baya $i$mi$tim ama o zaman yaza denkgelmisti sicaklrdan olmustu birzada
simdilik bunda oyle bisey yok sukur
kim 4 ay evde yav.
ohh kebapsınız ben ancak 7-8 gun evde olurum heralde.
ayy özür dilerim nispet yapmak istememiştimkim 4 ay evde yav.
Mayısta 4 olacaksenin bi numara kaç yasinda canim ?
maşallah de annesi sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlar....
:))) benim iki numarada çok hareketliydi buda oyle
ama oglum her çocuk gibi hareket edoiyor bence digerlerinden fazlasi yok
bu ara koltukdan koltuga kendini atip ayakalrini havaya atmayi seviyor :))) 5 yasinda ama onuda unutmayalim :)))
Senin bebise kim bakcakti.yazdiysan kacirmisim ben orayı.bakıcı mi ayarladinizkim 4 ay evde yav.
Ben de ikisinde sismistim.davul gibi ayaklarım vardı.bunda yok.demek sicaktanmis.ben bunda da siscem sanıyordum.tansiyon odem yapip $i$irir ya ondan sordum canim
ben en korkdugum sey tansiyon gebelikde
iyi tansoyonun yoka dogurunca geçer $i$ligin : )
ben kizimda baya $i$mi$tim ama o zaman yaza denkgelmisti sicaklrdan olmustu birzada
simdilik bunda oyle bisey yok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?