2015 Şubat Anneleri

NOrmalde dukanda bir gun sebze protein bir gun sadece protein yıyorsun. lahana ymek zorunda DEGILSIN ama emzırenler ıcin hergun sebze ve proten yıyebılırsın.
meyve yok
şeker,un yok .tuz az
ekmekte yulaf keğegınden ekmek yapıyorsun.
karataydan farkı karatayda ceviz fındık falan ve tahıllar serbest.

Bana da bukac gundur dudaklarin sismis dediler.. Bana ole gelmedi ama... Ama ellerimin sistigi hissediyorum :/

İdrar tahlilimde protein sınırda çıktı ama bu son zamanlarda normal dediler demek ki odemler bu yuzdenmis tuzlu falan yememeye dikkat edelim kizlar.bugün dayanamadım fazla da sis değildi zaten ellerim taktim yine alyansimi

Orası popüler mi? Değilse orayı da popüler yaparız
valla hızlı akan bir sayfası vardı ama zayıflayan bırakıyor tabii bızım kadar popüler degıller.
bizim süremız bellı. bak bızımde doğuran bırakıyor. sağolsun @krizantemci bırakmadı bizi bilgilendiriyor.
Eylül bebek uslu galiba maşallah. darısı başımıza.

emzirenler için olanından olsun ki 4 ay evdeyken daha rahat uygulayabilelim hem zayıflayalım hem emzirelim hem sağlıklı beslenip bebişlerimize sağlıklı süt depolayalım...
kim 4 ay evde yav.
ohh kebapsınız ben ancak 7-8 gun evde olurum heralde.

Kiz bildiğin sisti tansiyon yok çok şükür ama ben çok korkuyorum oğlumda da böyle olmuştum iste ama 20 haftalık hamileyken.bugün sağlık ocağına idrar tahlili vericem orda inş. İdrarda protein cikmaz
tansiyon odem yapip $i$irir ya ondan sordum canim
ben en korkdugum sey tansiyon gebelikde
iyi tansoyonun yoka dogurunca geçer $i$ligin : )

ben kizimda baya $i$mi$tim ama o zaman yaza denkgelmisti sicaklrdan olmustu birzada
simdilik bunda oyle bisey yok sukur

Ya hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?

Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O
maşallah de annesi sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlar....

Ya hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?

Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O
:))) benim iki numarada çok hareketliydi buda oyle
ama oglum her çocuk gibi hareket edoiyor bence digerlerinden fazlasi yok
bu ara koltukdan koltuga kendini atip ayakalrini havaya atmayi seviyor :))) 5 yasinda ama onuda unutmayalim :)))

Valla hepsi birbirini tetikliyor.ödem tansiyon yapıyor tansiyon ödem yapıyor.neyse tuzlu yemiyordum aslinda ama iyice kısayım napiyim.

Çıktım de yanından. Eşimin namazdan gelmesini bekliyoruz. Doktorum çok dertliydi. Kadın normal doğumda , bebeğin saçını görüyorum, tutturdu ıkınmıycam diye diyo. Ikın diyorum yok, illa sezeryana alın beni diyomuş. Dr bak bebeğin saçlarını görüyorum ıkınırsan çıkacak demiş, ıkınmıycam diye bağırıyomuş. Zorla doğurdu ama cerrahiye sevk ettik çok dikişi oldu kendi yüzünden dedi. Oysaki bebek gelmişti bile diyo.
Bizim tarihimizde 02.02.2015 saat 11:00
10 gün sonra tekrat kontrole çağırdı. Bebeğinin kilosu ne kadardı dedi. 2500 dedi. Oo maşaAllah 2800 dedi. Ben şok:) en kötü ihtimal 2700 dedi. Hala kararlımısın sezeryanda dedi, evet dedim. Benden günah gitti dedi:) sonra yok oram ağrıyo yok buram ağrıyo deme. Sezeryanda ağrı olabilir dedi. Olsun dedim:)

maşallah de annesi sağlıklı olsunlar da varsın hareketli olsunlar....

Aynen canim hepimizin bebisleri saglikla gelsin insallah..

:))) benim iki numarada çok hareketliydi buda oyle
ama oglum her çocuk gibi hareket edoiyor bence digerlerinden fazlasi yok
bu ara koltukdan koltuga kendini atip ayakalrini havaya atmayi seviyor :))) 5 yasinda ama onuda unutmayalim :)))

Ay herkes oyle deyince inanmaya basladim :)) ama alakasi yoktur ya sanmiyorum. Cocugun yapisiyla alakali tamamen. Ama seninki de tam hareketli yaslarinda oyun caginda :)

Ben de ikisinde sismistim.davul gibi ayaklarım vardı.bunda yok.demek sicaktanmis.ben bunda da siscem sanıyordum.

Canım herşeyi yapmak istiyor bir yandan da hicbi şey yapmak istemiyorum çok halsizim neden boyle oldum yine hic bilmiyorum.aksama ne yemek yapicam onu bile bilmiyorum..çok geç kaldım hazır olmalıydı şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…